Re-integratiebureaus in Coevorden

iro-info wordt nu Reintegratie Gids

De verantwoordelijkheid voor reintegratie naar werk voor werkzoekenden is momenteel volop in beweging. UWV-werkbedrijf, uw Gemeente, uw (ex)werkgever of een verzekeringsbedrijf dragen in het geval van werkloosheid samen met u de verantwoordelijkheid stappen te zetten richting werk.

De bovengenoemde uitvoerende instanties kunnen instrumenten (bv IRO, PGB, Outplacement etc) inzetten om gespecialiseerde bedrijven te betrekken bij de weg naar werk of de nodige stappen in deze richting.

De makers van deze site hebben er dan ook voor gekozen om deze gespecialiseerde bedrijven dan ook breder te presenteren dan alleen via de IRO. We hebben de site dan ook koppeld aan "Reintegratiegids"

 


Er kunnen geen bureau's gevonden worden in Coevorden.

Overige bureau's in Drenthe

amego

rein koopman
Bij u thuis of op locatie.
9401 KV Assen
Tel: 0728-503278
Fax: 0847-537545

Internet: www.amego.nl
Email: iro-info@amego.nl

Amego biedt maatwerkbegeleiding. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een resultaat gerichte aanpak, humor en een nuchtere kijk op de werkelijkheid.

Amego:

  • binnen een week een vrijblijvend oriënterend gesprek, binnen 10 dagen een plan van aanpak;
  • is erkend door het UWV;
  • is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers;
  • heeft ervaring met het inpassen van externe opleidingen en trainingen binnen IRO-trajecten;
  • stopt geen standaardtrainingen in uw IRO-traject, elk traject is daadwerkelijk een maatwerktraject en daarmee uniek;
  • geeft u de zekerheid van een vaste coach/ adviseur tijdens uw IRO-traject. U heeft maar met één persoon te maken: uw vaste coach en adviseur;
  • werkt samen met uiteenlopende cliënten, of u nu op academisch niveau een loopbaan ambieert of gewoon aan het werk wil, wij helpen u graag!

Amego werkt in de provincies: Noord-Holland, Friesland, Utrecht, Groningen, Drenthe en Flevoland.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Meer informatie kunt u aanvragen op:
 
Onze site: www.amego.nl
 
Via mail: amego@amego.nl
 
Via telefoonnummer: 072 - 850 32 78
 

Of bel direct met een adviseur/ coach:
 
06 - 20 30 08 73  (NO Nederland)
 
06 - 16 79 64 56  (NW Nederland)


Het Fundament

Anke Riebau
Vestiging in Groningen
9401 01 Assen
Tel: 050 - 549 25 61
Fax: 050 - 549 25 62

Internet: www.hetfundament.nl
Email: info@hetfundament.nl

Onze kandidaten komen voor onze specifieke deskundigheid uit het hele Noorden. Wij werken vanuit Groningen, uw reiskosten worden vergoed. (Het Fundament heeft een plaatsingspercentage van 78% (meting okt. 2007) en scoort een 8.9 op het klanttevredenheidsonderzoek van de Raad voor Werk en Inkomen)

Met de IRO naar de juiste (werk)plek.

Voor ons is reïntegratie een creatief proces waarbij geloof in eigen kwaliteiten en vertrouwen in jezelf en anderen de sleutel tot succes is. (baan of eigen onderneming)

Mental Coaching wordt als instrument gebruikt om de deelnemers op hun kracht te brengen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het Fundament heeft ruime ervaring met de IRO. We kiezen ervoor maatwerk te leveren, waarbij de behoefte van de klant en de zorg voor kwaliteit centraal staat.

IRO voor de startende ondernemer! Wij bieden een sterke combinatie van praktisch aan de slag gaan, kennis van zaken en netwerken.

Wilt u de IRO gebruiken om uw eigen onderneming te starten of verder te ontwikkelen? Dan bent u bij Het Fundament aan het juiste adres.

Vanuit het principe DOEN begeleiden wij de nieuwe ondernemers in alle facetten, zowel praktisch als strategisch, om hun talenten te benutten en te komen tot een succesvolle onderneming. De ondernemer achter de onderneming is hierbij het uitgangspunt.

 

 


IMK

Patrick van Dielen
op locatie
9401 LB Assen
Tel: 088 - 999 00 00
Fax: 038 - 455 55 20

Internet: www.imk.nl
Email: info@imk.nl

 

Ondernemer worden? Wij helpen u graag op weg!


Wie arbeidsongeschikt en/of werkloos is, heeft recht op hulp bij re-integratie. Met een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) kunt u zelf kiezen door welk re-integratiebedrijf u daarbij geholpen wilt worden. Ook als u kiest voor zelfstandig ondernemerschap. U kunt dus zelf voor IMK kiezen.


IMK is specialist op het gebied van re-integratie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij leveren maatwerk op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van het MKB. En met resultaat!


Neem telefonisch contact met ons op (088-999 00 00) of bezoek onze website (www.imk.nl) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij u in de buurt.


Mijn Eigen Onderneming

Tibert Lagarde
op locatie
9401 LB Assen
Tel: 0800 - 44 44 222
Fax: gratis nummer

Internet: www.mijneigenonderneming.nl
Email: info@mijneigenonderneming.nl

"Elke reis begint met een eerste stap"

 

Mijn Eigen Onderneming is landelijke organisatie waarbinnen met regionale en lokale partners en ondernemers/coaches gewerkt wordt om personen te begeleiden in het proces naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

 

Kun jij de volgende vragen met  ja beantwoorden?

 

·          Heb jij een WW of WAO-uitkering van het UWV en speel je met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten?

·          Heb je behoefte aan persoonlijke en praktische begeleiding bij het opzetten van jouw eigen onderneming, in al zijn facetten?

·          Liefst in de regio?

·          Is het ondernemersschap iets voor jou?

·          Wil jij ervaringen delen met collega startende ondernemers?

·          En kom jij in aanmerking voor een Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) van het UWV?

 

 

Grijp dan je kans en benut de mogelijkheid van de Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) om een start te maken met jouw eigen onderneming.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

 

Wil je snel maar vrijblijvend contact?

Bel dan met ons op 0800 - 44 44 222 (gratis) of mail naar info@mijneigenonderneming.nl


Nelleke Spinder Praktijk voor Loopbaancoaching & Hypnotherapie

Nelleke Spinder
vestiging in Hoogezand
9401 LB Assen
Tel: 0598 451102
Fax: 0598-45 11 02

Internet: www.nellekespinder.nl
Email: nellekespinder@home.nl

 

Als je echte coaching en hulp zoekt !


Loopbaanbegeleiding en re-integratie


-Begeleiding bij burn-out, ME, PTTS en ADHD, hulp bij stress, ondersteuning bij conflicten, vinden van je uitdaging en zingeving, bouwen aan je toekomst.


Coaching en hypnotherapie


Hulp bij persoonlijke ontwikkelingsplanning in werk en prive door o.a. het oplossen van angsten en fobieen, advies en ondersteuning bij relatieproblemen, leren omgaan met (jeugd)trauma's, reduceren van pijn en verdriet en het oplossen van vele andere problemen.


Bekostiging kan door o.a. PGB's, IRO's en bedrijfs / instellingspersoneelszorg en door een aantal zorgverzekeraars.


Wij zijn aangesloten bij de NOLOC en bij de NBVH.Nelleke Spinder
loopbaancoach, hypnotherapeut en orthopedagoge


ProActief BV

S.G. Slagter
Het Kanaal 6a
9401 CA Assen
Tel: 0592 - 350672
Fax: 0592 - 301251

Internet: www.pro-actief.nl
Email: info@pro-actief.nl

Op zoek naar werk?
ProActief wil zich onderscheiden in de reïntegratiemarkt met een sociale insteek. Mensen zijn bij ons geen nummer, maar individuen met een eigen verhaal en problematiek, maar zeker ook kwaliteiten. De consulenten en jobcoaches van ProActief zijn gespecialiseerd en hoog gekwalificeerd in het begeleiden en motiveren van cliënten die ondersteuning nodig hebben bij de terugkeer naar de arbeidsmarkt.
Waarom ProActief kiezen?
Op basis van vertrouwen en respect wil ProActief ondersteuning bieden en het kompas zijn om de gestelde doelen te bereiken. Aangezien ieder mens uniek is, hanteert ProActief een persoonlijke en individuele aanpak. Elk traject kenmerkt zich door duidelijkheid. De betrokken partijen weten wat de verwachtingen zijn en waar de verantwoordelijkheden liggen.
ProActief staat voor:
Individueel maatwerk
Transparante werkwijze
Open en actieve houding
Eigen Werkprojecten
Bel met ons kantoor voor een afspraak en we komen bij u langs!!

USG Restart

Alkelien Leistra
Transportweg 10
9405 PR Assen
Tel: +31 (0) 592 331 850
Internet: http:/www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Compact Reintegratie

Op locatie of bij u thuis
7826 CG Emmen
Tel: 058-2801970
Fax: 058-2884411

Internet: www.compact-reintegratie.nl
Email: info@compact-reintegratie.nl

COMPACT REINTEGRATIE BV

Onze aanpak werkt. Werk door onze aanpak!

 

Regelmatig komt het voor dat op één vacature wel honderden reacties volgen. De kans dat u op gesprek mag komen en de baan krijgt is dan ook beperkt.

 

Uw kansen;

Compact Reïntegratie vergroot uw mogelijkheden. Uit onderzoek is gebleken dat van de beschikbare vacatures er 20% in de kranten of op internet staan. Voor de resterende 80% wordt - nog - geen reclame gemaakt. Onze focus ligt meer op de 80%. In de praktijk ervaren wij regelmatig dat juist daar uw kansen liggen!

 

Onze aanpak;

Op basis van onze jarenlange reïntegratie-ervaring is er sprake van een groot werkgeversnetwerk. Door deze intensieve samenwerking ontvangen wij van ruim 500 bedrijven de meest geschikte vacatures. Door deze werkwijze ontstaat regelmatig - tussen de werkgever en werkzoekende- een "match". Cijfers tonen aan dat 80% van onze clienten binnen 1 jaar weer aan het werk zijn!

 

Kortom;

Door ons komt u wel in contact met diverse werkgevers. Geen schriftelijke afwijzingen meer maar direct contact met uw nieuwe werkgever.

 

Graag informeren wij u naar uw mogelijkheden en verzorgen uw aanvraag bij het UWV.

 


Cvites B.V.

de heer G. Hoving
Ermerweg 88
7812 BG Emmen
Tel: 0591-652970
Fax: 0591-643222

Internet: www.cvites.nl
Email: info@cvites.nl

Cvites B.V.

Cvites ondersteunt en begeleidt bij zowel de aanvraag als het opstellen van het individueel reïntegratieplan.

Indien u voor Cvites als reïntegratiebedrijf kiest, nodigen wij u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek bekijken we waarmee u geholpen wilt worden en wat Cvites voor u kan betekenen. Wanneer het wederzijds klikt starten we, zodra uw IRO-aanvraag is goedgekeurd, het traject. Waar u ook voor kiest, samen zorgen we voor een kansrijk traject naar werk.

Gedurende het traject helpen wij u bij alles wat u moet regelen. Zo maakt Cvites u wegwijs op de arbeidsmarkt en ondersteunen wij u in het leggen van contacten met werkgevers. Ook geven wij u tips en adviezen over de wijze waarop u bepaalde zaken het beste kunt aanpakken.

Voor vragen of meer informatie over de IRO kunt u altijd contact opnemen met Cvites, telefoon 0591 - 652 970.

Hoofdvestiging:
Postbus 1215
7801 BE Emmen

Vestiging Team Emmen
Spoorstraat 75
7811 BG Emmen
Tel: 0591 - 653 357

Vestiging Loopbaan:
Ermerweg 88H
7812 BG Emmen
Tel: 0591 - 647 789

Vestiging Assen:
Stationsstraat 20
9401 KX Assen
Tel: 0592 - 338 055

Vestiging Hoogeveen:
Stationsplein 17
7901 AA Hoogeveen
Tel: 0528 - 260 961

Vestiging Groningen
Skarerrak 2
9723 JR Groningen
Tel: 050 - 850 8940

www.cvites.nl


H en G 45 PLUS

Hans van Dijk
Sint Gerardusstraat 30
7826 CG Emmen
Tel: 0591-620665
Fax: 0591-620665

Email: hgrecruitment@hetnet.nl

H en G 45 PLUS is een reintegratiebedrijf voor de doelgroep 45 jaar en ouder ongeacht het
opleidingsniveau voor werkzoekenden in de provincies Groningen,Friesland en Drenthe.

Ook werkzoekenden met lichamelijk of geestelijke beperkingen worden uitgenodigd te reageren.

Heeft u een uitkering van het UWV , u wilt een IRO verklaring aanvragen of deze is al in uw bezit en uw leeftijd is 45 jaar of ouder meldt u zich dan aan voor een intakegesprek.

Na ons intakegesprek zal een reintegratieplan met u worden opgesteld dat vervolgens ter beoordeling wordt ingediend bij uw uitkerende instantie.

Na goedkeuring  gaan wij direct met u aan de slag.

Middels individuele gesprekken worden uw positieve en sterke eigenschappen in kaart gebracht en ingezet om u te begeleiden naar werk.

H en G 45 PLUS is een  reintegratiebedrijf gelegen in een buitengebied van Emmen aan de Sint Gerardusstraat 30 in de wijk Barger Oosterveld.
U kunt bij ons parkeren op eigen terrein en ook met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar ( de bus stopt voor ons kantoor).

Beide adviseurs beschikken over ruim 30 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling,arbeidstherapie en agogisch werk.

Heeft u belangstelling voor een begeleidingstraject naar werk, meldt u zich dan aan voor het maken van een afspraak bij u thuis of op kantoor.

H en G  45 PLUS is erkend door het UWV. 

H en G 45 PLUS

Hans en Gonnie  van Dijk
Sint Gerardusstraat 30
7826 CG Emmen
0591-620665(tevens fax)
06-18035585

hgrecruitment@hetnet.nl


ChainWorks consultancy & hr-diensten

Marlies Pragt
Franklinstraat 2
7903 AC Hoogeveen
Tel: 06 493 91 728
Fax: 040 248 41 35

Internet: www.chainworksconsultancy.nl
Email: info@chainworksconsultancy.nl

Wij maken werk van uw loopbaan!

Hebt u graag professionele ondersteuning bij het zoeken naar werk? Dan bent u bij ChainWorks consultancy & hr-diensten aan het juiste adres. Een vaste hr-consul­tant zet samen met u de lijnen uit naar werk dat bij u past. Wij geloven niet in standaardtrajecten. Samen met u bepalen we welke instrumenten we inzetten om uw doel te bereiken.


Brede expertise


ChainWorks consultancy & hr-diensten maakt deel uit van ChainWorks Holding, een groep van spe­cialisten op het vlak van mens en organisatie. Dankzij deze samenwerking kunt u uw IRO-traject bij ons uitbreiden met een breed scala aan dienstverlening, waaronder:


·         coaching

·         assessment;

·         beroepskeuze advies;

·         loopbaanonderzoek;

·         evc-procedure*;

·         arbeidsdeskundig advies;

·         kwalificerende beroepsopleidingen;

·         vaardigheidstrainingen;

·         competentiegerichte trainingen;

·         advisering en bemiddeling bij scholing;

·         jobhunting;

·         begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf.


* Procedure die eerder verworven competenties (evc) inzichtelijk maakt. Op deze wijze kunt u erkende certificaten ontvangen voor competenties die u in de praktijk ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld in werksituaties.


Afhankelijk van de inhoud van uw traject duurt deze 6 tot 24 maanden. Gedurende deze periode werkt u via een actiegerichte en doordachte aanpak naar uw einddoel toe.


Kennismaken


Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan bij u in de buurt. Dat kan telefonisch of via onze website www.chainworksconsultancy.nl.


Management Solution BV

Yvonne Piek
Zeppelinstraat 7
7903 BR Hoogeveen, Hoogezand, Delfzijl, Assen, Groningen
Tel: 06-52383895
Internet: www.managementsolution.nl
Email: iro@managementsolution.nl

U bent werkzoekend en wilt graag weer aan het werk. Of u wilt uw eigen bedrijf starten? Onze organisatie kan u hierbij begeleiden!

 

Management Solution BV is niet alleen gespecialiseerd in reïntegratie activiteiten maar ook actief op het gebied van Algemene Bedrijfsadvisering en Personeel & Organisatie. Vanuit diverse activiteiten die hieruit uit voortvloeien worden wij gevraagd om medewerkers te zoeken voor bepaalde functies en dus mogelijkerwijs ook voor u!


Onze kracht
ligt in het feit dat wij veel contacten hebben met werkgevers. Vanuit ons netwerk gaan wij “hand in hand” met u de markt op. U staat niet alleen.

Management Solution bv wordt niet gekenmerkt door een netwerk in één branche. We hebben met name ervaring in het begeleiden van mensen met een MBO/HBO /WO werk- en denkniveau. Tevens starten wij samen met werkgevers werkgelegenheidsprojecten op waarbij ook werknemers op LBO werk– en denkniveau worden gevraagd.

 

De gesprekken vinden plaats bij u in de regio.


 


Psychologisch Adviesbureau Heller B.V.

mevr D. Eleveld
locaties in Hoogeveen èn Emmen
7901 JW Hoogeveen
Tel: 050-3120261
Fax: 050-3117251

Internet: www.loopbaanpsychologen.nl
Email: heller@loopbaanpsychologen.nl

Kiezen voor Psychologisch Adviesbureau Heller B.V. is kiezen voor:

Persoonlijke betrokkenheid:
- wij werken realistisch en doelgericht
- u krijgt een eigen, persoonlijke consulent
- wij geven op uw behoeften afgestemde (individuele)
sollicitatietrainingen en -instructies

Deskundigheid en ervaring:
- wij zijn een onafhankelijk bureau voor advies en begeleiding
- al onze psychologen zijn NIP gekwalificeerd/geregistreerd of
geregistreerd in het kader van de wet BIG
- wij beschikken over zeer ervaren register-arbeidsdeskundigen
- wij hebben veel ervaring met lichamelijke en/of psychische
klachten en beperkingen (burn-out, faalangst, assertiviteit,
spanningsklachten en (werk)stress)

Professionaliteit en veelzijdigheid:
- wij hebben een grote kennis van de lokale arbeidsmarkt
- wij hebben contacten met veel werkgevers
- wij zijn een door het UWV erkende jobcoach-organisatie
- psychologisch onderzoek en loopbaanonderzoek zijn ook mogelijk

Tsips

Advina Tairovski
Hoofdstraat
9431 AC Westerbork
Tel: 06-55355334
Internet: www.tsips.nl
Email: Advina.Tairovski@tsips.nl

Wat kunnen we jou bieden?
Persoonlijke individuele begeleiding. Jij bent bij ons geen nummer. Jouw kwaliteiten en je wensen zijn belangrijk. We verspillen geen tijd aan zaken die er niet toe doen of die je al onder de knie hebt. Voeg daar onze brede kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt aan toe en je hebt de sleutel tot succes in handen!

Wat is onze aanpak?
Wij leveren geen standaardwerk, maar maatwerk. Ieder mens is uniek, we maken het re-integratietraject voor jou op maat. We nemen de tijd voor je en zien elkaar regelmatig. Samen gaan we op zoek naar een passende functie en dit doen we via de kortste weg naar werk. Met onze vele contacten met werkgevers in vrijwel alle sectoren in de regio, biedt het jou meer kans op werk dat bij jou en je mogelijkheden past.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor een gratis persoonlijk advies op maat. Info@tsips.nl of bel 0593-333875 / 06-55355334

Tsips

Advina Tairovski
Hoofdstraat
9431 AC Westerbork
Tel: 06-55355334
Internet: www.tsips.nl
Email: Advina.Tairovski@tsips.nl

Wat kunnen we jou bieden?
Persoonlijke individuele begeleiding. Jij bent bij ons geen nummer. Jouw kwaliteiten en je wensen zijn belangrijk. We verspillen geen tijd aan zaken die er niet toe doen of die je al onder de knie hebt. Voeg daar onze brede kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt aan toe en je hebt de sleutel tot succes in handen!

Wat is onze aanpak?
Wij leveren geen standaardwerk, maar maatwerk. Ieder mens is uniek, we maken het re-integratietraject voor jou op maat. We nemen de tijd voor je en zien elkaar regelmatig. Samen gaan we op zoek naar een passende functie en dit doen we via de kortste weg naar werk. Met onze vele contacten met werkgevers in vrijwel alle sectoren in de regio, biedt het jou meer kans op werk dat bij jou en je mogelijkheden past.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor een gratis persoonlijk advies op maat. Info@tsips.nl of bel 0593-333875 / 06-55355334

Tsips

Advina Tairovski
Hoofdstraat
9431 AC Westerbork
Tel: 06-55355334
Internet: www.tsips.nl
Email: Advina.Tairovski@tsips.nl

Wat kunnen we jou bieden?
Persoonlijke individuele begeleiding. Jij bent bij ons geen nummer. Jouw kwaliteiten en je wensen zijn belangrijk. We verspillen geen tijd aan zaken die er niet toe doen of die je al onder de knie hebt. Voeg daar onze brede kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt aan toe en je hebt de sleutel tot succes in handen!

Wat is onze aanpak?
Wij leveren geen standaardwerk, maar maatwerk. Ieder mens is uniek, we maken het re-integratietraject voor jou op maat. We nemen de tijd voor je en zien elkaar regelmatig. Samen gaan we op zoek naar een passende functie en dit doen we via de kortste weg naar werk. Met onze vele contacten met werkgevers in vrijwel alle sectoren in de regio, biedt het jou meer kans op werk dat bij jou en je mogelijkheden past.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor een gratis persoonlijk advies op maat. Info@tsips.nl of bel 0593-333875 / 06-55355334

Tsips

Advina Tairovski
Hoofdstraat
9431 AC Westerbork
Tel: 06-55355334
Internet: www.tsips.nl
Email: Advina.Tairovski@tsips.nl


Wat kunnen we jou bieden?
Persoonlijke individuele begeleiding. Jij bent bij ons geen nummer. Jouw kwaliteiten en je wensen zijn belangrijk. We verspillen geen tijd aan zaken die er niet toe doen of die je al onder de knie hebt. Voeg daar onze brede kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt aan toe en je hebt de sleutel tot succes in handen!

Wat is onze aanpak?
Wij leveren geen standaardwerk, maar maatwerk. Ieder mens is uniek, we maken het re-integratietraject voor jou op maat. We nemen de tijd voor je en zien elkaar regelmatig. Samen gaan we op zoek naar een passende functie en dit doen we via de kortste weg naar werk. Met onze vele contacten met werkgevers in vrijwel alle sectoren in de regio, biedt het jou meer kans op werk dat bij jou en je mogelijkheden past.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor een gratis persoonlijk advies op maat. Info@tsips.nl of bel 0593-333875 / 06-55355334

Espiritu Coaching

Gerry Schultinga
Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Tel: 06 51790898
Internet: www.espiritucoaching.nl
Email: info@espiritucoaching.nl

Espiritu Coaching van wens naar werkelijkheid!

Wanneer je stil durft te staan, luistert naar wat je hoort, ziet wat je ziet en voelt wat je voelt, pas dan kom je bij je eigen kracht. Wanneer je vanuit jou innerlijke kracht leeft is alles overwinbaar. Je kunt jouw kracht voor je laten werken zodat er een opwaartse beweging onstaat. Espiritu coacht jou bij het vinden van jou eigen kracht. Compassie, respect en daadkracht zijn daarbij de sleutelwoorden.

Gerry Schultinga is de vrouw achter Espiritu Coaching.Zij is een inspirerende duizendpoot die zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid haar sporen heeft verdiend.

specialisisaties in: burn-out, stress, hooggevoeligheid, hervinden van zelfvertouwen.

werkwijze: coaching werkt alleen met wederzijds respect. Tijdens de intake kijken we of er een "klik" is voor een goede samenwerking.
Deze intake is vanzelfsprekend kosteloos.Vervolgens maken we een plan van aanpak.

interesse? werk aan je toekomst, begin vandaag nog!