Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching


Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching te Dronten is een bureau met veel kennis en 25 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching, reïntegratie, beroepskeuze en outplacement. U kunt er ook terecht voor uw IRO. Wij horen niet bij de grote bureaus en dat zal ook niet gebeuren. Daardoor kunnen we u de persoonlijke begeleiding bieden die u wenst.

Wij zijn er goed in om met u te ontdekken wat u kunt en wat u wilt. Maar ook in de meer praktische dingen zoals training en coaching bij het solliciteren en het zoeken naar werk. Daarvoor beschikken wij over de nodige professionals zoals loopbaancoaches en een jobhunter. Maar we bieden ook psychologisch en arbeidsdeskundig advies. Daarnaast beschikken we over de juiste hulpmiddelen waarvan u deels thuis gebruik kunt maken met hulp van ons.

Wij gaan er vanuit dat u zelf aan de slag gaat. Maar we staan altijd voor u klaar met raad en daad. En we zoeken actief met u mee en kunnen u in contact brengen met werkgevers.

Jong of oud, hoger of lager opgeleid, iedereen is welkom. Uw doel is ook ons doel: Een duurzame, uitdagende werkomgeving voor u. Als u werk vindt dat niet aan uw eisen voldoet, blijven wij met u op naar die uitdagende werkomgeving, ook al bent u geplaatst volgens de criteria van UWV. Daar zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. Zo geven wij u de benodigde houvast om uw doel te bereiken.

Belangrijk: wij zijn erkend door het UWV en hebben een hoog schoolcijfer (8,1) behaald bij een klanttevredenheidsonderzoek van voorjaar begin 2008.

Wij zijn actief in heel Flevoland, in omgeving Zwolle en Noord-West Veluwe en werken op kantoor of bij u thuis. En we hebben een uitgebreid netwerk, dat wij ook voor u kunnen inzetten.

Belt u gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons of stuur een e-mail.