JaJa Re-integratie.nl


Wie zijn de mensen achter JaJa-reintegratie?

Jaap van Asperen: “ het draait om mensen ”

Ik heb sinds 2002 een eigen bedrijf op het gebied van re-integratie genaamd “De As”. Daarbij draait het om mensen, die hun kennis en kunde op een betrokken wijze willen inzetten op de arbeidsmarkt.
Met de nieuwe organisatie Ja-Ja willen we de re-integratie ervaring koppelen aan het op een flexibele wijze plaatsen van mensen in een duurzame werkomgeving. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan voor ons centraal.

Op het moment dat er contact gezocht wordt, wordt er direct een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek. Als er voldoende ”klik “ is om samen een traject in te gaan, stellen wij voor de 2 weekse intake training te volgen. Onderdeel daarvan is het onderzoeken welke banen er gewenst zijn en welke passend zijn. We kijken hierbij naar ervaringen op het gebied van werk, opleidingen en andere gebeurtenissen.


Jack Schoone: “mensen zijn duurzaam”

Sinds 1 april 2007 heb ik een eigen bedrijf, waarbij wij via het uitzenden van mensen ze aan een duurzame baan willen helpen.

T.a.v Ja Ja zie ik veel mogelijkheden in de regio aangezien de arbeidsmarkt op dit moment redelijk vol is en nog steeds aantrekt.

Deze kans zie ik in de volgende bedrijven:
- MKB bedrijven selecteren, waar we medewerkers kunnen plaatsen
- Luchthaven Lelystad bied arbeid perspectief voor de bewoners van Lelystad
- Bouw bedrijven