Re-integratiebureaus in Noordoostpolder

iro-info wordt nu Reintegratie Gids

De verantwoordelijkheid voor reintegratie naar werk voor werkzoekenden is momenteel volop in beweging. UWV-werkbedrijf, uw Gemeente, uw (ex)werkgever of een verzekeringsbedrijf dragen in het geval van werkloosheid samen met u de verantwoordelijkheid stappen te zetten richting werk.

De bovengenoemde uitvoerende instanties kunnen instrumenten (bv IRO, PGB, Outplacement etc) inzetten om gespecialiseerde bedrijven te betrekken bij de weg naar werk of de nodige stappen in deze richting.

De makers van deze site hebben er dan ook voor gekozen om deze gespecialiseerde bedrijven dan ook breder te presenteren dan alleen via de IRO. We hebben de site dan ook koppeld aan "Reintegratiegids"

 

Concern voor Werk, vestiging Emmeloord

Mevr. H. Bogaards
Produktieweg 5
8304 AV Emmeloord
Tel: 0527-25 63 00
Internet: www.concernvoorwerk.nl
Email: info@concernvoorwerk.nl

Ieder mens is uniek, heeft eigen talenten... èn beperkingen. Daardoor is soms sprake van een afstand tot de arbeidsmarkt. Concern voor Werk helpt die afstand te overbruggen. Zo zijn vele werkzoekenden geholpen aan passend werk.

Ons veelzijdige bedrijfsonderdeel Mobiliteit kwalificeert degenen die niet op eigen kracht aan de slag komen voor een volwaardige baan. Onze hulp bestaat uit scholing, trainingen en het bieden van gerichte werkervaring.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgeversdesk van Concern voor Werk. Mevrouw B. Voortman staat u graag te woord. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 – 14.00 uur op telefoonnummer 0527-25 63 00.


Pionierswerk

M.J. Dinkelberg
Noordzoom 46
8316 CJ Marknesse
Tel: 0651953926
Fax: 0527204115

Internet: www.pionierswerk.nl
Email: info@pionierswerk.nl

Pionierswerk staat voor meer dan 25 jaar ervaring met individuele trajectbegeleiding zowel in de profit als in de not for profit sector. Sedert 2003 wordt er tot grote tevredenheid van opdrachtgevers en clienten uitvoering gegeven aan de IRO.
De meer dan 25 jaar ervaring staat ook voor een in die jaren opgebouwd omvangrijk netwerk aan contacten van werkgevers en instellingen die van nut kunnen zijn voor het verkrijgen van de juiste informatie met betrekking tot loopbaan en werk.
Daarnaast biedt Pionierswerk - geregistreerde - arbeidsdeskundige expertise zodat ook mensen met een arbeidsgehandicapte status adequaat begeleid kunnen worden.

Overige bureau's in Flevoland

Compact Reintegratie

Op locatie of bij u thuis
1326 HH Almere
Tel: 058-2801970
Fax: 058-2884411

Internet: www.compact-reintegratie.nl
Email: info@compact-reintegratie.nl

 

COMPACT REINTEGRATIE BV

Onze aanpak werkt. Werk door onze aanpak!

 

Regelmatig komt het voor dat op één vacature wel honderden reacties volgen. De kans dat u op gesprek mag komen en de baan krijgt is dan ook beperkt.

 

Uw kansen;

Compact Reïntegratie vergroot uw mogelijkheden. Uit onderzoek is gebleken dat van de beschikbare vacatures er 20% in de kranten of op internet staan. Voor de resterende 80% wordt - nog - geen reclame gemaakt. Onze focus ligt meer op de 80%. In de praktijk ervaren wij regelmatig dat juist daar uw kansen liggen!

 

Onze aanpak;

Op basis van onze jarenlange reïntegratie-ervaring is er sprake van een groot werkgeversnetwerk. Door deze intensieve samenwerking ontvangen wij van ruim 500 bedrijven de meest geschikte vacatures. Door deze werkwijze ontstaat regelmatig - tussen de werkgever en werkzoekende- een "match". Cijfers tonen aan dat 80% van onze clienten binnen 1 jaar weer aan het werk zijn.

 

Kortom;

Door ons komt u wel in contact met diverse werkgevers. Geen schriftelijke afwijzingen meer maar direct contact met uw nieuwe werkgever.

 

Graag informeren wij u naar uw mogelijkheden en verzorgen uw aanvraag bij het UWV.

 

 


Lengersdorf BV

Ursula Lengersdorf / Gerdien Horstman
Busplein 36-38
1315 KV ALMERE
Tel: +31 (0) 20 617 56 04
Mob: 06-53844050
Internet: http://www.lengersdorf.nl
Email: info@lengersdorf.nl

Onze specialisatie:
Tweede spoor re-integratie; Outplacement; Loopbaanbegeleiding; Beroepskeuze; arbeidshandicap; WIA, detachering;verzuimbegeleiding.


Wij zijn een re-integratie en outplacement bureau gespecialiseerd in individuele begeleiding en maatwerk. Wij werken landelijk vanuit meer dan 20 kantoren in Nederland en zijn dus altijd dicht bij u in de buurt. Kijk voor meer vestigingen op onze website.

Onze coaches zijn mensen die ervaring en kennis hebben in het verzuim vak en medewerkers die uitgevallen zijn door ziekte op een persoonlijke en professionele manier begeleiden naar hun volgende stap in hun loopbaan. Werk dat past bij de mogelijkheden van de werknemer en waarin hij of zij weer jaren verder kan met een gezonde toekomst.

In onze werkwijze onderscheiden wij ons door onze kennis en ervaring in spoor 2 wetgeving. Wij adviseren de werkgever in de complexe wetgeving van spoor 2 en het Poortwachterproces en adviseren over de financiële risico’s.

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd sinds 2007.

We hebben een actieve en stimulerende rol bij het zoeken naar ander werk. Iedere medewerker krijgt een individuele coach en jobhunter. Wij zetten ons netwerk in en onze jobhunters zoeken actief mee in de bestaande bronnen. Daarnaast doet de coach samen met de jobhunter acties gericht op de verborgen vacatures en openen zij deuren bij andere werkgevers. Wij begeleiden werkgever en werknemer bij proefplaatsing en detacheringsafspraken. Tenslotte zorgen wij voor een compleet re-integratiedossier voor de werkgever conform de eisen van UWV.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020-6175604, voor een (gratis) kennismakingsgesprek bij u of ons op kantoor.      


ttif.company

Marije van de Merwe
Wagenmakerbaan & B
1315 BA Almere
Tel: 036-5300117
Fax: 036-5300115

Internet: www.ttifcompany.nl
Email: info@ttifcompany.nl

 “Geef richting aan uw eigen koers”

Vanuit de jarenlange ervaring van ttif.company op het gebied van outplacement en werk-naar-werk activiteiten, hebben wij reeds duizenden men­sen geholpen aan een nieuwe baan, een nieuwe carrière. Dat doen we al 40 jaar. 

Onze aanpak

U bepaalt zelf de beste weg naar werk. Hierbij stemmen wij onze dienstverlening af op uw persoonlijke achtergrond en situatie. De jobcoach van ttif.company geeft samen met u richting aan uw koers. ttif.company kiest altijd voor de kortste weg naar werk en zoekt daarom naar een baan­garantie die past bij uw achtergrond, opleiding en ervaring. Samen met uw coach benadert u werkgevers. ttif.company heeft een uitgebreid landelijk netwerk waar u gebruik van maakt.

 

Indien wenselijk kunt u uw kansen op een baan vergroten door het volgen van trainingen zoals bijvoorbeeld solliciteren, presenteren of netwerken.

 

De belangrijkste voordelen op een rij

• Een sterk netwerk van werkgevers

• Snelle match tussen werkgever en kandidaat

• Maatwerk per individu

• Persoonlijke begeleiding

• Informele sfeer

• Actieve nazorg

 

Kortom

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis gesprek op één van onze vestigingen bij u in de buurt. In dit gesprek ontvangt u van een ervaren coach informatie over onze werkwijze, activiteiten en trainingen. Deze zijn altijd afgestemd op uw wensen en de eisen die UWV WERKbedrijf stelt aan uw traject.

 

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen op 020 562 63 64 en vragen naar een jobcoach in uw regio of mailen naariro@ttifcompany.nl

 

ttif.company locaties

Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Hengelo, Lelystad, Nieuwegein, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaandam


Werk voor 45 Plus

Rick Freijer
Zoetelaarpassage 31a
1315 AV Almere
Tel: 06-29382632
Internet: www.werkvoor45plus.nl
Email: rick@werkvoor45plus.nl

Werk voor 45 Plus is de specialist voor werkzoekenden met een uitkering boven de 45 jaar.
Door een uitermate pro-actieve werkmethode wordt bijna iedereen geplaatst in een passende baan.
Wij hebben drie diensten:
Werving&selectie, Outplacement en Re-integratie.

Onze coaches helpen actief mee zoeken naar vacatures.

Ons kantoor heeft werkervaringsplekken.

Je bent van harte welkom om eens langs te komen voor een kennismaking.

Werk voor Morgen

Peter Driehuis
Zoetelaarpassage 31a
1315 AV Almere
Tel: 036-5300100
Fax: 036-5300110

Internet: www.werkvoormorgen.nl
Email: info@werkvoormorgen.nl

* Sta je 6 maanden of langer ingeschreven bij het UWV?
* Heb je een WW, WAO, WIA of REA uitkering?
* Zit je langdurig in de ziektewet?
* Kom je in aanmerking voor outplacement?

WERK VOOR MORGEN IS SUCCESVOL IN HET BEGELEIDEN NAAR WERK

Bij ons kun je werkend leren en lerend werken
Wil je maatwerk en flexibiliteit op weg naar werk? Wij bieden je persoonlijke begeleiding in ons JobCenter en opleidingen voor elk niveau.

Wat houdt het in?
Na het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan krijg je training in de meest gebruikte computerprogramma’s, daarna pas je deze vaardigheden toe in een administratieve functie in ons simulatiebedrijf. Zo voldoe je straks aan de eisen uit de advertenties: werkervaring en goede computervaardigheden. Ook leer je professioneel om te gaan met bedrijfsbelangen. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en (het voorbereiden van) sollicitaties.

Aanmelding
Je kunt je dagelijks tussen 9.00 en 16.00 telefonisch aanmelden voor een kennismakingsgesprek

ChainWorks consultancy & hr-diensten

Marlies Pragt
De Zate 20-22
8251 HD Dronten
Tel: 040 750 55 70
Fax: 040 248 41 35

Internet: www.chainworksconsultancy.nl
Email: info@chainworksconsultancy.nl

Wij maken werk van uw loopbaan!

Hebt u graag professionele ondersteuning bij het zoeken naar werk? Dan bent u bij ChainWorks consultancy & hr-diensten aan het juiste adres. Een vaste hr-consul­tant zet samen met u de lijnen uit naar werk dat bij u past. Wij geloven niet in standaardtrajecten. Samen met u bepalen we welke instrumenten we inzetten om uw doel te bereiken.


Brede expertise


ChainWorks consultancy & hr-diensten maakt deel uit van ChainWorks Holding, een groep van spe­cialisten op het vlak van mens en organisatie. Dankzij deze samenwerking kunt u uw IRO-traject bij ons uitbreiden met een breed scala aan dienstverlening, waaronder:


·         coaching

·         assessment;

·         beroepskeuze advies;

·         loopbaanonderzoek;

·         evc-procedure*;

·         arbeidsdeskundig advies;

·         kwalificerende beroepsopleidingen;

·         vaardigheidstrainingen;

·         competentiegerichte trainingen;

·         advisering en bemiddeling bij scholing;

·         jobhunting;

·         begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf.


* Procedure die eerder verworven competenties (evc) inzichtelijk maakt. Op deze wijze kunt u erkende certificaten ontvangen voor competenties die u in de praktijk ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld in werksituaties.


Afhankelijk van de inhoud van uw traject duurt deze 6 tot 24 maanden. Gedurende deze periode werkt u via een actiegerichte en doordachte aanpak naar uw einddoel toe.


Kennismaken


Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan bij u in de buurt. Dat kan telefonisch of via onze website www.chainworksconsultancy.nl.


Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching

Wim Kooi
de Drieslag 30
8251 JZ Dronten
Tel: 0321-333382
Fax: 0321-333786

Internet: www.triskellon.nl
Email: info@triskellon.nl

Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching te Dronten is een bureau met veel kennis en 25 jaar ervaring op het gebied van loopbaancoaching, reïntegratie, beroepskeuze en outplacement. U kunt er ook terecht voor uw IRO. Wij horen niet bij de grote bureaus en dat zal ook niet gebeuren. Daardoor kunnen we u de persoonlijke begeleiding bieden die u wenst.

Wij zijn er goed in om met u te ontdekken wat u kunt en wat u wilt. Maar ook in de meer praktische dingen zoals training en coaching bij het solliciteren en het zoeken naar werk. Daarvoor beschikken wij over de nodige professionals zoals loopbaancoaches en een jobhunter. Maar we bieden ook psychologisch en arbeidsdeskundig advies. Daarnaast beschikken we over de juiste hulpmiddelen waarvan u deels thuis gebruik kunt maken met hulp van ons.

Wij gaan er vanuit dat u zelf aan de slag gaat. Maar we staan altijd voor u klaar met raad en daad. En we zoeken actief met u mee en kunnen u in contact brengen met werkgevers.

Jong of oud, hoger of lager opgeleid, iedereen is welkom. Uw doel is ook ons doel: Een duurzame, uitdagende werkomgeving voor u. Als u werk vindt dat niet aan uw eisen voldoet, blijven wij met u op naar die uitdagende werkomgeving, ook al bent u geplaatst volgens de criteria van UWV. Daar zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. Zo geven wij u de benodigde houvast om uw doel te bereiken.

Belangrijk: wij zijn erkend door het UWV en hebben een hoog schoolcijfer (8,1) behaald bij een klanttevredenheidsonderzoek van voorjaar begin 2008.

Wij zijn actief in heel Flevoland, in omgeving Zwolle en Noord-West Veluwe en werken op kantoor of bij u thuis. En we hebben een uitgebreid netwerk, dat wij ook voor u kunnen inzetten.

Belt u gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons of stuur een e-mail.

amego

rein koopman
Bij u thuis of op locatie.
8232 DN Lelystad
Tel: 0728-503278
Fax: 0847-537545

Internet: www.amego.nl
Email: iro-info@amego.nl

Amego biedt maatwerkbegeleiding. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een resultaat gerichte aanpak, humor en een nuchtere kijk op de werkelijkheid.

Amego:

 • binnen een week een vrijblijvend oriënterend gesprek, binnen 10 dagen een plan van aanpak;
 • is erkend door het UWV;
 • is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers;
 • heeft ervaring met het inpassen van externe opleidingen en trainingen binnen IRO-trajecten;
 • stopt geen standaardtrainingen in uw IRO-traject, elk traject is daadwerkelijk een maatwerktraject en daarmee uniek;
 • geeft u de zekerheid van een vaste coach/ adviseur tijdens uw IRO-traject. U heeft maar met één persoon te maken: uw vaste coach en adviseur;
 • werkt samen met uiteenlopende cliënten, of u nu op academisch niveau een loopbaan ambieert of gewoon aan het werk wil, wij helpen u graag!

Amego werkt in de provincies: Noord-Holland, Friesland, Utrecht, Groningen, Drenthe en Flevoland.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Meer informatie kunt u aanvragen op:
 
Onze site: www.amego.nl
 
Via mail: amego@amego.nl
 
Via telefoonnummer: 072 - 850 32 78
 

Of bel direct met een adviseur/ coach:
 
06 - 20 30 08 73  (NO Nederland)
 
06 - 16 79 64 56  (NW Nederland)


Begeleid Werken Flevoland

mevrouw M. Hoevenaars
De Schans 19-21
8231 KA Lelystad
Tel: 0320-233787
Fax: 0320-230504

Internet: www.bwflevoland.nl
Email: info@bwflevoland.nl

AAN HET WERK?
Wij zijn gespecialiseerd in de IRO-trajecten.

Werkzoekenden met een Wajong/WW/ZW/WBIA/WAO-uitkering kunnen met een zelf gekozen reïntegratiebureau een individuele route naar passend werk uitstippelen; zonder eigen financiële bijdrage. Op basis van een plan, dat de werkzoekende opstelt in samenspraak met een bedrijf, wordt er een Individuele Reïntegratie Overeenkomst gesloten tussen het UWV en het geselecteerde reïntegratiebedrijf.

Onze visie is dat ieder persoon recht heeft op een arbeidsplaats die bij hem past.

DE ORGANISATIE
Wij richten ons op de dienstverlening aan onze klanten op het gebied van integratie en reïntegratie. Wij bieden bij het arbeidstoeleidingstraject ondersteuning voor mensen met een arbeidshandicap. De arbeidshandicap kan zowel verstandelijk, psychisch of lichamelijk zijn.

Uitgangspunten zijn:
• respect en vertrouwen
• jij als klant staat centraal
• dat wij vraaggericht werken
• normalisatie

Kantoren in Lelystad/Almere/Emmeloord.

Concern voor Werk, vestiging Lelystad

Mevr. H. Bogaards
Vijzelweg 17
8243 PM Lelystad
Tel: 0320-295400
Internet: www.concernvoorwerk.nl
Email: info@concernvoorwerk.nl

 

Ieder mens is uniek, heeft eigen talenten... èn beperkingen. Daardoor is soms sprake van een afstand tot de arbeidsmarkt. Concern voor Werk helpt die afstand te overbruggen. Zo zijn vele werkzoekenden geholpen aan passend werk.Ons veelzijdige bedrijfsonderdeel Mobiliteit kwalificeert degenen die niet op eigen kracht aan de slag komen voor een volwaardige baan. Onze hulp bestaat uit scholing, trainingen en het bieden van gerichte werkervaring.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgeversdesk van Concern voor Werk. Mevrouw B. Voortman staat u graag te woord. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 – 14.00 uur op telefoonnummer 0527-25 63 00.


IMK

Patrick van Dielen
Het Ravelijn 1
8233 BR Lelystad
Tel: 0320 - 286 780
Fax: 0320 - 218 732

Internet: www.imk.nl
Email: info@imk.nl

Ondernemer worden? Wij helpen u graag op weg!

Wie arbeidsongeschikt en/of werkloos is, heeft recht op hulp bij re-integratie. Met een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) kunt u zelf kiezen door welk re-integratiebedrijf u daarbij geholpen wilt worden. Ook als u kiest voor zelfstandig ondernemerschap. U kunt dus zelf voor IMK kiezen.

IMK is specialist op het gebied van re-integratie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij leveren maatwerk op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van het MKB. En met resultaat!

Neem telefonisch contact met ons op (088-999 00 00) of bezoek onze website (www.imk.nl) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij u in de buurt.


InPlaceMens

J.J.H.M. Limbourg
8232 DL Lelystad
Tel: 073-5327548
Fax: 073-5327905

Internet: www.inplacemens.nl
Email: info@inplacemens.nl

In Place Mens is méér dan zomaar een reintegratiebureau.

We vormen een totaalsystematiek: alle (deel)activiteiten zorgen voor de ontwikkeling van de mensen.

InPlaceMens is vernieuwend in aanpak: Lef, Lol en Liefde, vanuit Veiligheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid...


Ofwel: het draait om U, als kandidaat.


We bieden een eigen, herkenbare, leeromgeving. Alle mogelijke activiteiten en functionaliteiten in onze organisatie staan open om te leren.


We gebruiken onze ervaring, jarenlang opgebouwd, tot ontwikkeling van mensen die zich willen oriënteren, die willen leren of hun vakbekwaamheid willen vergroten.

InPlaceMens is een groei-organisatie. De partners zijn betrokken en hebben hart voor hun kandidaten. Alle partners zijn mensen die zichzelf hebben ontwikkeld en dit blijvend doen. Ook zij zetten zichtbaar, voelbaar en meetbaar stappen in hun eigen leven.

Wilt u meer weten? www.inplacemens.nl


JaJa Re-integratie.nl

Jack Schoone
Kolkweg 20-27
8243 PN lelystad
Tel: 0320411217
Fax: 0320-264604

Internet: www.ja-re-integratie.nl
Email: info@jaja-re-integratie.nl

Wie zijn de mensen achter JaJa-reintegratie?

Jaap van Asperen: “ het draait om mensen ”

Ik heb sinds 2002 een eigen bedrijf op het gebied van re-integratie genaamd “De As”. Daarbij draait het om mensen, die hun kennis en kunde op een betrokken wijze willen inzetten op de arbeidsmarkt.
Met de nieuwe organisatie Ja-Ja willen we de re-integratie ervaring koppelen aan het op een flexibele wijze plaatsen van mensen in een duurzame werkomgeving. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan voor ons centraal.

Op het moment dat er contact gezocht wordt, wordt er direct een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek. Als er voldoende ”klik “ is om samen een traject in te gaan, stellen wij voor de 2 weekse intake training te volgen. Onderdeel daarvan is het onderzoeken welke banen er gewenst zijn en welke passend zijn. We kijken hierbij naar ervaringen op het gebied van werk, opleidingen en andere gebeurtenissen.


Jack Schoone: “mensen zijn duurzaam”

Sinds 1 april 2007 heb ik een eigen bedrijf, waarbij wij via het uitzenden van mensen ze aan een duurzame baan willen helpen.

T.a.v Ja Ja zie ik veel mogelijkheden in de regio aangezien de arbeidsmarkt op dit moment redelijk vol is en nog steeds aantrekt.

Deze kans zie ik in de volgende bedrijven:
- MKB bedrijven selecteren, waar we medewerkers kunnen plaatsen
- Luchthaven Lelystad bied arbeid perspectief voor de bewoners van Lelystad
- Bouw bedrijven

Mijn Eigen Onderneming

Tibert Lagarde
op locatie
8232 DL Lelystad
Tel: 0800 - 4444 222
Fax: gratis nummer

Internet: www.mijneigenonderneming.nl
Email: info@mijneigenonderneming.nl

 

"Elke reis begint met een eerste stap"

 

Mijn Eigen Onderneming is landelijke organisatie waarbinnen met regionale en lokale partners en ondernemers/coaches gewerkt wordt om personen te begeleiden in het proces naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

 

Kun jij de volgende vragen met  ja beantwoorden?

 

·          Heb jij een WW of WAO-uitkering van het UWV en speel je met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten?

·          Heb je behoefte aan persoonlijke en praktische begeleiding bij het opzetten van jouw eigen onderneming, in al zijn facetten?

·          Liefst in de regio?

·          Is het ondernemersschap iets voor jou?

·          Wil jij ervaringen delen met collega startende ondernemers?

·          En kom jij in aanmerking voor een Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) van het UWV?

 

 

Grijp dan je kans en benut de mogelijkheid van de Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) om een start te maken met jouw eigen onderneming.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

 

Wil je snel maar vrijblijvend contact?

Bel dan met ons op 0800 - 44 44 222 (gratis) of mail naar info@mijneigenonderneming.nl


PerPlex

Marcel Diepenmaat
Thuis of op locatie
8231 KA Lelystad
Tel: 06-22543631
Fax: 0847-115667

Internet: www.perplexreintegratie.nl
Email: info@perplexreintegratie.nl

REINTEGREREN NAAR ZELFSTANDIG ONDERNEMERSCHAP ? 

 

PerPlex helpt u hierbij door individuele begeleiding op maat!

 

Reïntegreren.

Voor bedrijven en betrokkenen lang niet altijd een eenvoudige zaak.

PerPlex heeft zich gespecialiseerd in het succesvol reïntegreren naar zelfstandig ondernemerschap.

 

Zelfstandig ondernemerschap

Een eigen bedrijf starten vanuit een uitkeringssituatie met behulp van een IRO. 

PerPlex heeft op basis van 20 jaar ervaring een uitgekiend concept ontwikkeld. Dat maakt samen met uw inzet de kans op een geslaagde reïntegratie zo optimaal mogelijk.

 


Wij bieden u:

 

 • Eén jaar lang (indien nodig): individuele en stapsgewijze begeleiding op maat voor startende en doorstartende ondernemers.
 • eigen onderzoek naar ondernemerskwaliteiten
 • individuele scholingsproducten op het gebied van financiële haalbaarheid, marktonderzoek en marketingmix
 • kostenloze ondersteuning voor WAO’ers en WW’ers in kader van de individuele reïntegratieovereenkomst
 • ook begeleiding na de start 
 • beschikbaarstelling eigen netwerk aan onze klanten

PerPlex werkt met:

 • deskundige adviseurs
 • een praktisch ondernemingsplan
 • een eigen Doe Het Zelf Marketingstappenplan

Vraag voor meer informatie onze brochure of neem contact op met PerPlex Reïntegratie, Bureau voor startersbegeleiding en ondernemersadvies, Veluwestraat 16, 7559 LG Hengelo.

 

Voor meer informatie zie ook onze website: www.perplexreintegratie.nl


Tredin B.V.

T. van den Esschert
Reaalhof 134
8232 VS Lelystad
Tel: 0320-239020
Fax: 0320-239029

Internet: www.tredin.nl
Email: specialservices@tredin.nl

IRO biedt nieuwe kansen in uw loopbaan!
Onze missie is mensen te begeleiden naar een nieuwe baan tijdens een leuk en leerzaam reïntegratietraject. Uitgangspunt is dat een reïntegratietraject nieuwe kansen biedt in de loopbaan van onze cliënten. Hierbij is onze aanpak echter ook altijd realistisch en gericht op resultaat: het vinden van een nieuwe baan. Wij verwachten ook wel wat van onze cliënten (en uiteraard ons zelf), zoals duidelijk en eerlijk met elkaar communiceren, wederzijdse verwachtingen en verantwoordelijkheden kennen en elkaar daarop kunnen aanspreken en een intensieve aanpak ('de schouders er onder').

Hoe een traject er uit ziet varieert van persoon tot persoon. Hier heeft u zelf natuurlijk ook inbreng in. Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen de cliënt en de reïntegratiedeskundige. U kunt daarom altijd, vrijblijvend, contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek.
Wij hebben, naast ons hoofdkantoor in Lelystad, spreekuurlocaties in heel Nederland.

USG Restart

Willem Hulst
Zilverparkkade 85
8232 WK Lelystad
Tel: +31 (0) 320 285 190
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Concern voor Werk, vestiging Emmeloord

Mevr. H. Bogaards
Produktieweg 5
8304 AV Emmeloord
Tel: 0527-25 63 00
Internet: www.concernvoorwerk.nl
Email: info@concernvoorwerk.nl

Ieder mens is uniek, heeft eigen talenten... èn beperkingen. Daardoor is soms sprake van een afstand tot de arbeidsmarkt. Concern voor Werk helpt die afstand te overbruggen. Zo zijn vele werkzoekenden geholpen aan passend werk.

Ons veelzijdige bedrijfsonderdeel Mobiliteit kwalificeert degenen die niet op eigen kracht aan de slag komen voor een volwaardige baan. Onze hulp bestaat uit scholing, trainingen en het bieden van gerichte werkervaring.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgeversdesk van Concern voor Werk. Mevrouw B. Voortman staat u graag te woord. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 – 14.00 uur op telefoonnummer 0527-25 63 00.


Pionierswerk

M.J. Dinkelberg
Noordzoom 46
8316 CJ Marknesse
Tel: 0651953926
Fax: 0527204115

Internet: www.pionierswerk.nl
Email: info@pionierswerk.nl

Pionierswerk staat voor meer dan 25 jaar ervaring met individuele trajectbegeleiding zowel in de profit als in de not for profit sector. Sedert 2003 wordt er tot grote tevredenheid van opdrachtgevers en clienten uitvoering gegeven aan de IRO.
De meer dan 25 jaar ervaring staat ook voor een in die jaren opgebouwd omvangrijk netwerk aan contacten van werkgevers en instellingen die van nut kunnen zijn voor het verkrijgen van de juiste informatie met betrekking tot loopbaan en werk.
Daarnaast biedt Pionierswerk - geregistreerde - arbeidsdeskundige expertise zodat ook mensen met een arbeidsgehandicapte status adequaat begeleid kunnen worden.

ATALANTA, loopbaanbegeleiding en counseling

Brigit Nieuwenstein
Atalanta 135
3892 EE Zeewolde (locatie in Centrum A'foort)
Tel: 06-16330476
Internet: www.atalantacounseling.nl
Email: info@atalantacounseling.nl

WAT BE-ZIELT JE?
Werk dat je met bezieling doet geeft vreugde, voldoening en energie. Met respect en aandacht begeleid ik  je graag naar dié baan die jou vreugde geeft!

TRAJECT
Vrijblijvend kennismakingsgesprek: wie ben jij, wat is je vraag - wie ben ik, hoe werk ik en matcht dit met elkaar. Matcht dit, dan volgt een traject op maat. Deze 'maat' hangt af van wat JIJ nodig hebt om een baan te vinden die JOU bezielt. Tijdens het traject word jij je bewust van jouw kwaliteiten en passie en welke baan hierbij aansluit.

Elke seconde kun je opnieuw geboren worden
elke seconde kan er een nieuw begin zijn
het is een keuze
jouw keuze! (Clearwater)

Mijn naam is Brigit Nieuwenstein. Vanaf 1986 werk ik in het veld van mens en arbeid. Voor meer info zie: www.atalantacounseling.nl
Je bent van harte welkom!

Bekend bij UWV voor IRO'S.