Het Fundament


Onze kandidaten komen voor onze specifieke deskundigheid uit het hele Noorden.Uw reiskosten worden vergoed. (Het Fundament heeft een plaatsingspercentage van 78% (meting okt. 2007) en scoort een 8.8 op het klanttevredenheidsonderzoek van de Raad voor Werk en Inkomen)

Met de IRO naar de juiste (werk)

Voor ons is reïntegratie een creatief proces waarbij geloof in eigen kwaliteiten en vertrouwen in jezelf en anderen de sleutel tot succes is. (baan of eigen onderneming)

Mental Coaching wordt als instrument gebruikt om de deelnemers op hun kracht te brengen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het Fundament heeft ruime ervaring met de IRO. We kiezen ervoor maatwerk te leveren, waarbij de behoefte van de klant en de zorg voor kwaliteit centraal staat.

IRO voor de startende ondernemer! Wij bieden een sterke combinatie van praktisch aan de slag gaan, kennis van zaken en netwerken.

Wilt u de IRO gebruiken om uw eigen onderneming te starten of verder te ontwikkelen? Dan bent u bij Het Fundament aan het juiste adres.

Vanuit het principe DOEN begeleiden wij de nieuwe ondernemers in alle facetten, zowel praktisch als strategisch, om hun talenten te benutten en te komen tot een succesvolle onderneming. De ondernemer achter de onderneming is hierbij het uitgangspunt.