InterTransfer bv


InterTransfer is een succesvol re-integratie & outplacementbureau dat u ondersteunt bij de transfer van werkzoekende naar werknemer. Zonder valse beloftes en gouden bergen, maar met een realistische kijk op de toekomst gaan wij met u op zoek naar een nieuwe club om uw loopbaan voort te zetten.

 

Uw re-integratietraject kan op verschillende manieren vorm krijgen. Voor werkzoekenden die aan de slag willen in een nieuw vakgebied bieden we omscholingen die u opleiden tot een nieuwe functie. Bijvoorbeeld op het gebied van telefoniste, receptioniste, (financieel) administratief medewerker, taxichauffeur, medewerker klantenservice, beveiliger of helpende in de thuiszorg.

 

Heeft u al voldoende kennis en ervaring om weer aan de slag te gaan, dan kunt u samen met een coach gaan werken aan uw toekomst middels een individueel coachingstraject. Samen beoordelen we uw situatie en verkennen we uw mogelijkheden. Met als doel om u weer met een geruste blik naar de toekomst te laten kijken, met een passende nieuwe baan.

 

Heeft u een baan, maar wil uw werkgever u ondersteunen bij het vinden van een nieuwe werkkring. Dan bieden wij u een outplacementtraject op maat aan.

 

Vestigingsplaatsen
Het hoofdkantoor van InterTransfer zit in Arnhem. Daarnaast voeren wij in verschillende plaatsen trajecten uit, zoals in Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Zwolle, Doetinchem, Apeldoorn en Amsterdam.

Meer informatie vindt u op www.intertransfer.nl of bel ons op 026 -355 72 77 of mail naar info@intertransfer.nl.