a.t. groep


Even voorstellen…
a.t. groep heeft een duidelijk doel: mensen begeleiden bij hun proces van re-integratie naar de arbeidsmarkt. Een persoonlijke begeleiding staat daarbij centraal, uitgaande van de wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt. Een bescheiden aantal cliënten per adviseur maakt dit mogelijk.
Wij hebben de nodige ervaring, kennis en deskundigheid in huis om een succesvolle re- integratie van de cliënt te realiseren. Ons veelzijdig aanbod van producten draagt daartoe bij.

 

IRO’s

Als u werkzoekende bent met een uitkering van UWV, kunt u gebruik maken van een Individuele Re- integratie Overeenkomst ( IRO ). Het woord IRO zegt het al: Individueel. Bij ons dus geen groepstrainingen of groepsactiviteiten. Iedereen krijgt een individuele benadering op maat.
a.t. groep wil u graag helpen bij het opstellen van een stappenplan, gericht op een voor u geschikte baan. Ook een traject naar zelfstandig ondernemerschap is bij ons mogelijk.
 
 
Meer weten?
Heeft u als werkzoekende, arbeidsgehandicapte, verwijzer, of als bedrijf, een partner nodig? 

a.t. groep kan de begeleiding geven die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakend en vrijblijvend gesprek.  

a.t. groep heeft momenteel kantoren in Oldenzaal, Zwolle, Apeldoorn, Doetinchem en Den Haag.