Re-integratiebureaus in Geldermalsen

iro-info wordt nu Reintegratie Gids

De verantwoordelijkheid voor reintegratie naar werk voor werkzoekenden is momenteel volop in beweging. UWV-werkbedrijf, uw Gemeente, uw (ex)werkgever of een verzekeringsbedrijf dragen in het geval van werkloosheid samen met u de verantwoordelijkheid stappen te zetten richting werk.

De bovengenoemde uitvoerende instanties kunnen instrumenten (bv IRO, PGB, Outplacement etc) inzetten om gespecialiseerde bedrijven te betrekken bij de weg naar werk of de nodige stappen in deze richting.

De makers van deze site hebben er dan ook voor gekozen om deze gespecialiseerde bedrijven dan ook breder te presenteren dan alleen via de IRO. We hebben de site dan ook koppeld aan "Reintegratiegids"

 


Er kunnen geen bureau's gevonden worden in Geldermalsen.

Overige bureau's in Gelderland

BrinQer - Verzuim- en Reïntegratiemanagement

A.W. Donker
Watermanstraat 47b
7324 AJ Apeldoorn
Tel: 055 357 43 60
Fax: 055 357 43 65

Internet: www.brinQer.nl
Email: info@brinQer.nl

BrinQer scoort een 8.5 (!) bij cliënttevredenheidsonderzoek door Raad Werk en InkomenBij kandidaten die in aanmerking komen voor een IRO-traject wordt de keuze voor een reïntegratiebedrijf dat ondersteuning biedt veelal bepaald door de mate van persoonlijke begeleiding die geboden wordt.
Uiteindelijk blijkt hierdoor in veel gevallen BrinQer die juiste keuze te zijn.

Hierop volgt het intakegesprek waarin de arbeidsdeskundige die garant staat voor de verdere begeleiding samen met u een trajectvoorstel opmaakt. Als hierna de goedkeuring volgt van het UWV
en het traject wordt opgestart zal deze contactpersoon u ook bij het verdere traject terzijde staan.

In de beslissende fase waarin gezocht moet worden naar de uiteindelijke baan wordt het initiatief genomen door onze job-hunters, Anja en Heidi. Meerdere malen per week zult u in contact zijn met hen en op een plezierige en constructieve wijze het uiteindelijke doel bereiken: uitstroom naar werk, binnen de gestelde termijn!


Consolid Reïntegratie

Kees van Laarhoven
Jean Monnetpark 55
7336 BB Apeldoorn
Tel: 055 59 98 300
Fax: 055 59 98 310

Internet: www.consolid.nl
Email: reintegratie@consolid.nl

Consolid Reïntegratie helpt je weer op weg

Er zijn tal van redenen waarom je aan de zijlijn van het arbeidsproces kan komen te staan. Consolid Reïntegratie helpt je snel weer aan werk!

Consolid Reïntegratie zorgt voor persoonlijke begeleiding, coaching, bemiddeling en zo nodig (bij)scholing. Onze diensten zijn flexibel en bestaan uit losse modules en kunnen geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie worden ingezet. Door bewezen resultaten staan wij inmiddels in de top-10 van de reïntegratiebranche en hebben wij locaties door heel Nederland. Zo zitten wij altijd in de buurt.

Locaties
Consolid Reïntegratie heeft (project)locaties in Groningen, Hoogeveen, Heerenveen, Apeldoorn, Almelo, Zwolle, Nijmegen, Alkmaar, Amsterdam, Houten, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Roermond.

Meer weten over de IRO? Laat het ons weten via reintegratie@consolid.nl , kijk op www.consolid.nl of bel met ons secretariaat op (055) 59 98 300

Eggink & Partners BV

T.H.J. Eggink
Rosariumstraat 63
7301 GB Apeldoorn
Tel: 055-5791036
Fax: 055-5214005

Internet: www.eggink.eu
Email: personeel@eggink.eu

Nieuwe horizon:
Het individuele reïntegratieadviestraject van Eggink & Partners is erop gericht om, de werkzoekende na een uitgebreid intakegesprek en nader af te stemmen vervolggesprekken, op een persoonlijke en praktische wijze op weg te helpen bij het zoeken naar c.q. het vinden van een nieuwe werkomgeving.

Perspectief:
Rekeninghoudend met ieders persoonlijke talenten, kwalitieiten en drijfveren begeleidt Eggink & Partners de werkzoekende in zijn/haar bewustwordingsproces, op weg naar een nieuwe functie die hij/zij wil c.q. kan bekleden binnen de mogelijkheden van de arbeidsmarkt.

“1+1=3”
Ten behoeve van de oriëntatie op de arbeidsmarkt beschikt Eggink & Partners naast een ruim aanbod van bronnen over een uitgebreid professioneel netwerk.

Objectief en integer:
Omdat onze dienstverlening letterlijk “mensenwerk” betreft zijn wij uiteraard graag bereid om de mogelijkheden, die Eggink & Partners kan bieden, in een persoonlijk onderhoud nader te bespreken.


InPlaceMens

J.J.H.M. Limbourg
7311 NK Apeldoorn
Tel: 073-5327548
Fax: 0735327905

Internet: www.inplacemens.nl
Email: info@inplacemens.nl

In Place Mens is méér dan zomaar een reintegratiebureau.

We vormen een totaalsystematiek: alle (deel)activiteiten zorgen voor de ontwikkeling van de mensen.

InPlaceMens is vernieuwend in aanpak: Lef, Lol en Liefde, vanuit Veiligheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid...


Ofwel: het draait om U, als kandidaat.


We bieden een eigen, herkenbare, leeromgeving. Alle mogelijke activiteiten en functionaliteiten in onze organisatie staan open om te leren.


We gebruiken onze ervaring, jarenlang opgebouwd, tot ontwikkeling van mensen die zich willen oriënteren, die willen leren of hun vakbekwaamheid willen vergroten.

InPlaceMens is een groei-organisatie. De partners zijn betrokken en hebben hart voor hun kandidaten. Alle partners zijn mensen die zichzelf hebben ontwikkeld en dit blijvend doen. Ook zij zetten zichtbaar, voelbaar en meetbaar stappen in hun eigen leven.

Wilt u meer weten? www.inplacemens.nl


PerPlex

Marcel Diepenmaat
Thuis of op locatie
7301 GK Apeldoorn
Tel: 06-22543631
Fax: 0847-115667

Internet: www.perplexreintegratie.nl
Email: info@perplexreintegratie.nl

REINTEGREREN NAAR ZELFSTANDIG ONDERNEMERSCHAP ? 

 

PerPlex helpt u hierbij door individuele begeleiding op maat!

 

Reïntegreren.

Voor bedrijven en betrokkenen lang niet altijd een eenvoudige zaak.

PerPlex heeft zich gespecialiseerd in het succesvol reïntegreren naar zelfstandig ondernemerschap.

 

Zelfstandig ondernemerschap

Een eigen bedrijf starten vanuit een uitkeringssituatie met behulp van een IRO. 

PerPlex heeft op basis van 20 jaar ervaring een uitgekiend concept ontwikkeld. Dat maakt samen met uw inzet de kans op een geslaagde reïntegratie zo optimaal mogelijk.

 


Wij bieden u:

 

 • Eén jaar lang (indien nodig): individuele en stapsgewijze begeleiding op maat voor startende en doorstartende ondernemers.
 • eigen onderzoek naar ondernemerskwaliteiten
 • individuele scholingsproducten op het gebied van financiële haalbaarheid, marktonderzoek en marketingmix
 • kostenloze ondersteuning voor WAO’ers en WW’ers in kader van de individuele reïntegratieovereenkomst
 • ook begeleiding na de start 
 • beschikbaarstelling eigen netwerk aan onze klanten

PerPlex werkt met:

 • deskundige adviseurs
 • een praktisch ondernemingsplan
 • een eigen Doe Het Zelf Marketingstappenplan

Vraag voor meer informatie onze brochure of neem contact op met PerPlex Reïntegratie, Bureau voor startersbegeleiding en ondernemersadvies, De Wermerweg 1, 7552 GV Hengelo.

 

Voor meer informatie zie ook onze website: www.perplexreintegratie.nl


TOCH Opleidingen

Adrie Bakhuijs
Laan van Westenenk 501
7334 DT Apeldoorn
Tel: 055-5336170
Internet: www.tochopleidingen.nl
Email: info@tochopleidingen.nl

TOCH Opleidingen is een onafhankelijk gespecialiseerd bureau voor IRO reïntegratie.
Wij richten ons op het individueel begeleiden van mensen naar werk.

Als je weer aan het werk wilt en je kiest voor TOCH Opleidingen, dan kies je dus voor een persoonlijke benadering.

Door onze individuele begeleiding, die gericht is op jouw persoonlijke situatie, zal het vinden van een baan een goede kans van slagen hebben.
Jouw traject wordt helemaal afgestemd op je individuele wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden.

TOCH Opleidingen is een klein bureau en dat willen wij graag zo houden. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening persoonlijk en direct houden. Wij garanderen dan ook een constante bereikbaarheid en een vaste contactpersoon.

Onze coaches en trainers zijn ervaren en geschoold in het begeleiden van mensen en hebben zelf naast uitgebreide kennis en ervaring binnen verschillende takken van het bedrijfsleven, een grote persoonlijke ervaring.

Meer informatie? Kijk op www.tochopleidingen.nl


ttif.company

Marije van de Merwe
Pr. Willem Alexanderlaan 435
7311 S Apeldoorn
Tel: 055-5270240
Fax: 055-5270246

Internet: www.ttifcompany.nl
Email: info@ttifcompany.nl

 “Geef richting aan uw eigen koers”

Vanuit de jarenlange ervaring van ttif.company op het gebied van outplacement en werk-naar-werk activiteiten, hebben wij reeds duizenden men­sen geholpen aan een nieuwe baan, een nieuwe carrière. Dat doen we al 40 jaar. 

Onze aanpak

U bepaalt zelf de beste weg naar werk. Hierbij stemmen wij onze dienstverlening af op uw persoonlijke achtergrond en situatie. De jobcoach van ttif.company geeft samen met u richting aan uw koers. ttif.company kiest altijd voor de kortste weg naar werk en zoekt daarom naar een baan­garantie die past bij uw achtergrond, opleiding en ervaring. Samen met uw coach benadert u werkgevers. ttif.company heeft een uitgebreid landelijk netwerk waar u gebruik van maakt.

 

Indien wenselijk kunt u uw kansen op een baan vergroten door het volgen van trainingen zoals bijvoorbeeld solliciteren, presenteren of netwerken.

 

De belangrijkste voordelen op een rij

• Een sterk netwerk van werkgevers

• Snelle match tussen werkgever en kandidaat

• Maatwerk per individu

• Persoonlijke begeleiding

• Informele sfeer

• Actieve nazorg

 

Kortom

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis gesprek op één van onze vestigingen bij u in de buurt. In dit gesprek ontvangt u van een ervaren coach informatie over onze werkwijze, activiteiten en trainingen. Deze zijn altijd afgestemd op uw wensen en de eisen die UWV WERKbedrijf stelt aan uw traject.

 

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen op 020 562 63 64 en vragen naar een jobcoach in uw regio of mailen naariro@ttifcompany.nl

 

ttif.company locaties

Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Hengelo, Lelystad, Nieuwegein, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaandam


USG Restart

Willem Hulst
Linie 562
7325 DZ Apeldoorn
Tel: +31 (0) 55 368 92 90
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


FOCUS

Renée Brevet
Apeldoornseweg 47
6814 BJ Arnhem
Tel: 026-3517799
Fax: 026-3517375

Internet: www.focusnederland.nl
Email: Arnhem@focusnederland.nl

Begeleiding vanuit ervaring
FOCUS is als loopbaanadvies- en outplacementbureau al sinds 1988 actief.
In onze IRO-trajecten maken we gebruik van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan met het ondersteunen van mensen bij het vinden van passend en duurzaam werk. FOCUS wordt door cliënten en opdrachtgevers gekenmerkt als deskundig, persoonlijk en informeel.

Altijd op maat
Of u zich ook thuis voelt bij FOCUS kunt u in een vrijblijvend oriënterend gesprek, het beste zelf vaststellen.
De begeleiding bij FOCUS is individueel, maar u kunt ook deelnemen aan groepsactiviteiten Ieder traject wordt op maat ingevuld, door uzelf, samen met uw vaste adviseur.
We selecteren niet op opleidingsniveau, maar onze ervaring is dat met name cliënten met een MBO+, HBO of Academische opleidingsachtergrond voor ons kiezen.
Onze netwerken en begeleidingsvormen sluiten daar dan ook prima op aan.

Samengevat
· Een vrijblijvend oriënterend gesprek
· Individuele begeleiding
· Veel ervaring en een relevant netwerk op MBO+, HBO en academisch niveau

Afspraak maken
Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? We nodigen u heel graag uit om contact op te nemen met het FOCUS-regiokantoor bij u in de buurt.

IMK

Patrick van Dielen
IJsselburcht 4 L
6825 BP Arnhem
Tel: 026 - 36 53 120
Fax: 026 - 36 53 129

Internet: www.imk.nl
Email: info@imk.nl

 

Ondernemer worden? Wij helpen u graag op weg!


Wie arbeidsongeschikt en/of werkloos is, heeft recht op hulp bij re-integratie. Met een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) kunt u zelf kiezen door welk re-integratiebedrijf u daarbij geholpen wilt worden. Ook als u kiest voor zelfstandig ondernemerschap. U kunt dus zelf voor IMK kiezen.

IMK is specialist op het gebied van re-integratie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij leveren maatwerk op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van het MKB. En met resultaat!

Neem telefonisch contact met ons op (088-999 00 00) of bezoek onze website (www.imk.nl) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij u in de buurt.


InterTransfer bv

mevr. A. Osnabrugge
Willemsplein 24-2
6811 KB Arnhem
Tel: 026 - 355 72 77
Fax: 026 - 355 72 71

Internet: www.intertransfer.nl
Email: info@intertransfer.nl

InterTransfer is een succesvol re-integratie & outplacementbureau dat u ondersteunt bij de transfer van werkzoekende naar werknemer. Zonder valse beloftes en gouden bergen, maar met een realistische kijk op de toekomst gaan wij met u op zoek naar een nieuwe club om uw loopbaan voort te zetten.

 

Uw re-integratietraject kan op verschillende manieren vorm krijgen. Voor werkzoekenden die aan de slag willen in een nieuw vakgebied bieden we omscholingen die u opleiden tot een nieuwe functie. Bijvoorbeeld op het gebied van telefoniste, receptioniste, (financieel) administratief medewerker, taxichauffeur, medewerker klantenservice, beveiliger of helpende in de thuiszorg.

 

Heeft u al voldoende kennis en ervaring om weer aan de slag te gaan, dan kunt u samen met een coach gaan werken aan uw toekomst middels een individueel coachingstraject. Samen beoordelen we uw situatie en verkennen we uw mogelijkheden. Met als doel om u weer met een geruste blik naar de toekomst te laten kijken, met een passende nieuwe baan.

 

Heeft u een baan, maar wil uw werkgever u ondersteunen bij het vinden van een nieuwe werkkring. Dan bieden wij u een outplacementtraject op maat aan.

 

Vestigingsplaatsen
Het hoofdkantoor van InterTransfer zit in Arnhem. Daarnaast voeren wij in verschillende plaatsen trajecten uit, zoals in Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Zwolle, Doetinchem, Apeldoorn en Amsterdam.

Meer informatie vindt u op www.intertransfer.nl of bel ons op 026 -355 72 77 of mail naar info@intertransfer.nl.


Synergos

Dick Stoeltie
6811 KG Arnhem
Tel: 033-4638817
Fax: 033-4618802

Internet: www.synergos.nl
Email: info@synergos.nl

REINTEGRATIE: VERSTAND KRIJGEN VAN VOELEN
Voelen en leren omgaan met je gevoelens is in onze visie cruciaal bij reïntegratie. Want juist dan spelen angsten en onzekerheden vaak een rol in je keuzes en acties. Wij helpen je je voelende vermogen te ontwikkelen en aan te scherpen zodat je meer keuzevrijheid ervaart in wat je doet of laat.

Wij zijn haptotherapeuten, psychologen en organisatieadviseurs in een netwerk van praktijken en werkzaam bij Synergos, vakopleiding haptonomie Nederland. Wij zijn deskundig in de rol van gevoelens in relatie tot je gedrag.

WIJ ZORGEN ER VOOR DAT JE:
• fysieke conditie en emotionele belastbaarheid groeit
• zelfbewustzijn ontwikkelt, zodat je:
• zelfvertrouwen toeneemt
• beter bewust bent van kwaliteiten en valkuilen
• voelt wat je aankunt
• weet wat je wilt
• beter je grenzen kunt aangeven
• helderder bent in je communicatie met je omgeving
• meer keuzemomenten ervaart
• we helpen je een strategie ontwikkelen naar(nieuw)werk

USG Restart

Cilly Timmer-Hermeling
Jansbuitensingel 30
6811 AE Arnhem
Tel: +31 (0) 26 354 42 40
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.

 In de provincie Gelderland heeft USG Restart ook vestigingen aan de Telefoonweg 76, 6713 AL Ede (0318-651125) en aan de Linie 562, 7325 DZ Apeldoorn (055-3689290). Landelijk heeft USG Restart 29 vestigingen. Zet vandaag nog de eerste stap naar die passende baan en ga naar www.usgrestart.nl


WLO Loopbaanadvisering

Wenneke Ong
Eusebiusbuitensingel 7
6828 HT Arnhem
Tel: 026 8450786
Internet: www.WLOLoopbaanadvisering.nl
Email: info@wloloopbaanadvisering.nl

Wij helpen graag met het zetten van de juiste stappen om tot betaald werk te komen dat bij je past.
Daarom besteden we eerst ruim aandacht aan wie je bent en wat je wilt, voordat we samen de arbeidsmarkt gaan benaderen. JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN!
We hebben een ruime ervaring als loopbaan- en reintegratiecoach. Bij ons ervaar je persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Werkwijze:
Informeel, confronterend, met respect.
Als het met humor kan, dan met humor!
Met daadkracht naar resultaat.
U hebt de regie over uw loopbaantraject.
Individuele begeleiding of in kleine groepen.

Onze clienten:
• Kleine en grote (non-) profit organisaties hebben WLO gekozen als hun partner op loopbaangebied.
• Werkzoekenden met een IRO.
• Particulieren (met of zonder baan die bewust investeren in hun eigen loopbaan).

Wat bieden wij?
• IRO-begeleiding
• Loopbaanbegeleiding
• Coaching
• Outplacement-begeleiding

Telefonisch of per e-mail kunt u snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Aangesloten bij Noloc.Xynthesis

Jos Maas
6824 BZ Doorwerth
Tel: 071 5422601
Fax: 071 5422602

Internet: www.xynthesis.nl
Email: welcome@xynthesis.nl

Als u voor Xynthesis kiest, kiest u voor een persoonlijke benadering. Uw traject wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Wij kijken goed naar uw specifieke knelpunten.

Klanten waarderen ons op een 8,1
Bron Keurmerk Blik op Werk

Onze missie is simpel: de juiste persoon duurzaam en energiek op de juiste plaats in het arbeidsproces terugbrengen. Wij kunnen u ondersteunen bij het vinden van uw kracht en kwaliteiten, het herwinnen van zelfvertrouwen en het leren drempels te nemen. De kans op het vinden van duurzaam werk wordt zo sterk vergroot
Wij zijn deskundig op het gebied van
· Loopbaanbegeleiding
· Coaching on the job
· Outplacement
· Reïntegratie
· Vitalisering en persoonlijke ontwikkeling

 

Wij zijn vooral gespecialiseerd in diensten voor MBO/HBO/WO.

 


Wij zijn lid van een netwerk van werving en selectie bureaus. Deze bureaus werken voor duizenden bedrijven in alle branches voor het plaatsen van mensen in functies op MBO tot WO niveau.

 

Kijk naar de presentaties van onze coaches op onze site.


Om een goede match te kunnen maken, loopt het eerste contacten via ons hoofdkantoor waar telefonisch een eerste inschatting wordt gemaakt.


AHA-Design

Agnes Havenaar
Essenerweg 156b
3774 LD Kootwijkerbroek
Tel: 06-12729091
Internet: www.ahadesign.nl
Email: info@ahadesign.nl

Leerwerkplaats voor reïntegratie Klein Essen
In samenwerking met AHA-Design (Meubelen & Projecten) zijn wij deskundig op diverse-
nivo's waaronder meubelbouw.
We werken vanuit de visie dat ieder mens capaciteiten heeft die in onze samenleving hun
waarde hebben. Deze moeten echter wel aangesproken worden, en daar ligt onze kracht.

Maatschappelijke participatie d.m.v. werk of andere (vrijwillige) activiteiten is een
belangrijke voorwaarde om praktische & sociale vaardigheden te ontplooien.

De werkplaats is er voor:
- mensen die door (persoonlijke) omstandigheden moeilijk aan werk komen.
- mensen die een praktisch vak willen leren
- mensen die niet weten wat hun mogelijkheden en wensen zijn op de arbeidsmarkt.

Producten:

In de werkplaats maken wij kwaliteits(design) meubelen op maat (meubelbouw).
Er is een vast concept aan meubelen die reeds ontworpen zijn door AHA-design, en wij
reparen uw lievelings-meubel.
Heeft u wensen neem dan vrijblijvend contact op met Agnes Havenaar.
Tevens

Van Krimpen Consult bv

C.S.J. van Krimpen
Ramsbeekweg 55
7152 KR Eibergen
Tel: 06-53399616
Fax: 0545-478565

Internet: www.vankrimpen.nl
Email: info@vankrimpen.nl

Van krimpen Consult B.V. is gespecialiseerd in het begeleiden en uitplaatsen van kandidaten die bedreigt zijn met werkloosheid of al enige tijd werkloos zijn. Wij koppelen in principe elke begeleidingstraject aan een jobhuntgedeelte. Dat houdt in, dat wij ons netwerk actief inzetten om de uwe te vergroten en om als zodanig meer uitplaatsingkansen te creëren. Tevens begeleiden wij kandidaten die serieuze plannen hebben om als ondernemer zich te gaan profileren. Van Krimpen Consult B.V. is o.a. lid van Phoenix en Qsearch, twee grote landelijke organisaties die praktisch ons netwerk ondersteunen. WWW.VANKRIMPEN.NL


Vivanti

Annelies van Swigchem
Koningsspilstraat 21
4105 HD Culemborg
Tel: 0345-517126
Internet: www.vivanti.nl
Email: info@vivanti.nl

Bent u hoogsensitief (HSP) en op zoek naar werk?

Vivanti is een klein bureau gevestigd in Culemborg. Een van onze specialismen is de begeleiding van hoogsensitieve personen (HSP). 


Veel hooggevoelige mensen proberen zich aan te passen aan wat gangbaar is. Dit levert nogal eens stressklachten op. Zij kunnen opgebrand raken doordat ze lange tijd in een functie blijven werken die niet bij hen past. Wanneer zij daarentegen goed met deze eigenschap hebben leren omgaan, halen ze vaak veel voldoening uit hun werk.

Tijdens de begeleiding naar werk kan het volgende aan bod komen:
- Het vinden van functies waarin zingeving, plezier en praktische haalbaarheid samengaan.
- Uw hoogsensitiviteit in uw voordeel laten werken.
- Onderzoeken wat voor arbeidsomstandigheden u ondersteunen.
- Het vinden van en solliciteren bij HSP vriendelijke organisaties.
- Communiceren over uw ‘eigen-aardigheden’ op de werkplek.
- Stevig staan in een turbulente omgeving.
- Technieken voor energiebehoud op de werkplek.
- HSP en het starten van een eigen praktijk of onderneming.


Benieuwd? Neem een kijkje op
www.vivanti.nl of bel voor informatie of een kostenloos kennismakingsgesprek 0345-517126 of 06-28065068.


Mijn Eigen Onderneming

Tibert Lagarde
op locatie
6983 DG Doesburg
Tel: 0800 - 44 44 222
Fax: gratis nummer

Internet: www.mijneigenonderneming.nl
Email: info@mijneigenonderneming.nl

"Elke reis begint met een eerste stap"

 

Mijn Eigen Onderneming is landelijke organisatie waarbinnen met regionale en lokale partners en ondernemers/coaches gewerkt wordt om personen te begeleiden in het proces naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

 

Kun jij de volgende vragen met  ja beantwoorden?

 

·          Heb jij een WW of WAO-uitkering van het UWV en speel je met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten?

·          Heb je behoefte aan persoonlijke en praktische begeleiding bij het opzetten van jouw eigen onderneming, in al zijn facetten?

·          Liefst in de regio?

·          Is het ondernemerschap iets voor jou?

·          Wil jij ervaringen delen met collega startende ondernemers?

·          En kom jij in aanmerking voor een Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) van het UWV?

 

 

Grijp dan je kans en benut de mogelijkheid van de Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) om een start te maken met jouw eigen onderneming.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

 

Wil je snel maar vrijblijvend contact?

Bel dan met ons op 0800 - 44 44 222 (gratis) of mail naar info@mijneigenonderneming.nl


a.t. groep

Ans Wolters
Plantsoenstraat 73
7001 AB Doetinchem
Tel: +31 (0) 314 328 090
Mob: 06-12986729
Internet: http://www.at-groep.nl
Email: a.wolters@at-groep.nl

Even voorstellen…
a.t. groep heeft een duidelijk doel: mensen begeleiden bij hun proces van re-integratie naar de arbeidsmarkt. Een persoonlijke begeleiding staat daarbij centraal, uitgaande van de wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt. Een bescheiden aantal cliënten per adviseur maakt dit mogelijk.
Wij hebben de nodige ervaring, kennis en deskundigheid in huis om een succesvolle re- integratie van de cliënt te realiseren. Ons veelzijdig aanbod van producten draagt daartoe bij.

 

IRO’s

Als u werkzoekende bent met een uitkering van UWV, kunt u gebruik maken van een Individuele Re- integratie Overeenkomst ( IRO ). Het woord IRO zegt het al: Individueel. Bij ons dus geen groepstrainingen of groepsactiviteiten. Iedereen krijgt een individuele benadering op maat.
a.t. groep wil u graag helpen bij het opstellen van een stappenplan, gericht op een voor u geschikte baan. Ook een traject naar zelfstandig ondernemerschap is bij ons mogelijk.
 
 
Meer weten?
Heeft u als werkzoekende, arbeidsgehandicapte, verwijzer, of als bedrijf, een partner nodig? 

a.t. groep kan de begeleiding geven die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakend en vrijblijvend gesprek.  

a.t. groep heeft momenteel kantoren in Oldenzaal, Zwolle, Apeldoorn, Doetinchem en Den Haag.


USG Restart

Willem Hulst
Terborgseweg 36-38
7001 GM Doetinchem
Tel: +31 (0) 26 354 42 40
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Goumare Arbeidsconsultancy

Lex Goumare
Dr. Kimmijserlaan 11a
6741 DR Lunteren
Tel: 0318-485429
Fax: 0318-485941

Internet: www.goumare.nl
Email: info@goumare.nl

U wilt aan het werk ? U wilt daarbij keuzes maken maar weet niet hoe en welke ? U vraagt u af hoe u de arbeidsmarkt kunt verkennen, benaderen en succesvol bewerken ? U zoekt intensieve en persoonsgerichte ondersteuning ? Dan zijn wij uw partner !

Voor de regeling IRO waren zijn wij aanbieder van het eerste uur.
Wij werken samen met vele andere gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van werk terwijl wij toch 100% onafhankelijk zijn.
Onze cliënten mogen een grote inzet van ons verwachten en wij doen dat andersom ook. De specialisatie die wij in huis hebben zijn grote vaardigheden op het gebied van coaching die leiden tot zelfinzicht en het hervinden van werk, volledige kennis van de sociale kaart en tot slot onderhandelingsvaardigheden met onze gesprekspartners.
Goumare arbeidsconsultancy werkt vanuit de arbeidsdeskundige invalshoek. Daarmee beschikken wij over alle kennis voor het maken van de afweging tussen uw belastbaarheid enerzijds en de belasting in werk anderzijds.

Ons bureau is grofweg werkzaam in de provincie’s Gelderland en Utrecht.  We beschikken over
meerdere spreekkamerlocatie’s, waaronder in Amersfoort.


Goumare Arbeidsconsultancy

Lex Goumare
Dr. Kimmijserlaan 11a
6741 DR Lunteren
Tel: 0318-485429
Fax: 0318-485941

Internet: www.goumare.nl
Email: info@goumare.nl

U wilt aan het werk ? U wilt daarbij keuzes maken maar weet niet hoe en welke ? U vraagt u af hoe u de arbeidsmarkt kunt verkennen, benaderen en succesvol bewerken ? U zoekt intensieve en persoonsgerichte ondersteuning ? Dan zijn wij uw partner !

Voor de regeling IRO waren zijn wij aanbieder van het eerste uur.
Wij werken samen met vele andere gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van werk terwijl wij toch 100% onafhankelijk zijn.
Onze cliënten mogen een grote inzet van ons verwachten en wij doen dat andersom ook. De specialisatie die wij in huis hebben zijn grote vaardigheden op het gebied van coaching die leiden tot zelfinzicht en het hervinden van werk, volledige kennis van de sociale kaart en tot slot onderhandelingsvaardigheden met onze gesprekspartners.
Goumare arbeidsconsultancy werkt vanuit de arbeidsdeskundige invalshoek. Daarmee beschikken wij over alle kennis voor het maken van de afweging tussen uw belastbaarheid enerzijds en de belasting in werk anderzijds.

Ons bureau is grofweg werkzaam in de provincie’s Gelderland en Utrecht.  We beschikken over
meerdere spreekkamerlocatie’s, ondermeer in Amersfoort en binnenkort ook in Lunteren.


@t Work (onderdeel van Intraverte)

Tamara Schoenmakers
Le Chevalierlaan 19
8162 PD Epe
Tel: 0578-688 128
Internet: www.at-work.nu
Email: info@at-work.nu

Specialisatie:

reïntegratie

Regio:

Epe, Apeldoorn, Harderwijk en Zwolle

Adres:

Le Chevalierlaan 19

Postcode en stad:

8162 PD  Epe

Telefoon:

0578-688 128

Internet:

http://www.at-work.nu

E-mail:

info@at-work.nu

 

Specialisatie en een specifieke doelgroep zijn de pijlers van onze aanpak.

 

Speciaal voor mensen met

•  HBO- en academisch werk- en/of denkniveau;

•  en ouder dan 35 jaar

•  IRO-trajecten  

 

Voor mensen in de WW, in de WAO of om degenen die werken maar ondersteuning en begeleiding nodig hebben- hebben wij een passende reintegratiewerkwijze ontwikkeld.

De aanpak waarin uw keuzes de basis vormen van een succesvol traject, past in de praktijk goed bij de mogelijkheden van de Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO). Wij stellen met de cliënten een individueel traject samen en bieden een persoonlijke Integrale en multidisciplinaire begeleiding. Dit doen we vanuit een ideale inspirerende locatie in de bossen tussen Apeldoorn en Zwolle!

Na ontslag of ziekte is het van belang dat ze behalve fysiek ook mentaal weer kracht en zelfvertrouwen hebt op weg naar ander, passend werk. In het succes van onze aanpak is de beslissende factor het feit dat men de regie over het traject en de begeleiding in eigen hand neemt en houdt.


COR loopbaancoaching & training

Corrie Stoter-Buist
Molenweg 70
8162 PG Epe
Tel: 0578 629134
Fax: 0578 619156

Internet: www.corloopbaan.nl
Email: info@corloopbaan.nl

Willen werken is één, werk vinden is twee!

Wat u in de eerste plaats nodig heeft is: er voor gaan!

Daarnaast is het belangrijk dat u een helder beeld heeft van wat u te bieden heeft en wat u zelf wilt en zoekt. In welk werk kunt u uw kwaliteiten en ambities dusdanig kwijt dat u zich er goed bij voelt? Wat maakt u interessant voor de werkgever? Deze vragen zijn vaak niet 1,2,3 te beantwoorden.

In een IRO traject krijgt u antwoord op bovenstaande vragen en boort u uw eigen mogelijkheden en kracht aan. U maakt zelf keuzes en neemt zelf initiatief. U kunt bij COR terecht voor:

 • uw sterkte/ zwakte-analyse
 • beroepskeuzevragen
 • vragen over scholing
 • aanscherpen van sollicitatievaardigheden (een informatief cv, een pakkende brief, een goed sollicitatiegesprek, de geslaagde onderhandeling)
 • het opbouwen en benutten van netwerken
 • het onderzoeken van eigen ondernemerschap
 • het effectief functioneren binnen uw baan.
 • het optimaliseren van uw communicatie
 • en meer….

Uw vraag is uitgangspunt!

 • of u laag opgeleid bent of juist hoog opgeleid.
 • of u nu schoolverlater bent of 50+,

Een traject op maatwie wil dat niet? Wat heeft Ù nodig om uw doel te realiseren? Ook is er extra kennis op het gebied van stress- en burnout klachten. Onze begeleiding kenmerkt zich door:

 • doelgerichtheid
 • betrokkenheid
 • enthousiasme
 • het bieden van een luisterend oor
 • een heldere aanpak vanuit jarenlange expertise.

Hebt u vragen?
Kijkt u dan op de website www.corloopbaan.nl  of belt of mailt u even.
COR staat u graag te woord.


Praktijk op de Helling

Nelly Sluis-van der Velden
Houtlaan 18 B
6562 ZZ Groesbeek
Tel: 06-30881002
Internet: www.praktijk-opdehelling.nl
Email: nelly@praktijk-opdehelling.nl

RE-INTEGRATIE maatwerk!

Praktijk op de Helling is een klein re-integratiebedrijf en biedt begeleiding, welke past, bij wat je als cliënt nodig hebt. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen voortrajecten en de uiteindelijke re-integratie op de arbeidsmarkt.

WANNEER EEN VOORTRAJECT?
D.m.v. een voortraject wordt er eerst aandacht besteed aan de emotionele en geestelijke verwerking van het verlies van een werkplek. Herken je jezelf in de volgende klachten: onmacht, teleurstelling,boosheid, frustraties, verdriet, schuldgevoel, schaamte, onzekerheid.(traject wordt vergoedt door UWV als “rouwmodule” en als IRO)

UITEINDELIJKE RE-INTEGRATIE:
Tijdens het traject werken we intensief samen, gericht op onderzoek van interessegebieden, wensen, vaardigheden en mogelijkheden. We besteden aandacht aan de kunst van het netwerken, solliciteren en de presentatie. Ook heeft Praktijk op de Helling deskundigheid m.b.t. het opstarten van een eigen bedrijf.

Het uitgangspunt is altijd de eigen kracht welke zo nodig wordt versterkt en van waaruit verandering en herstel kan slagen.

Ik maak gebruik van coaching-counseling-training en lichaams-en ervaringsgericht werken.Persoonlijk Werk

Ria Swinkels
Albert Hahnweg 98
7242 EK Lochem
Tel: 0573-254080
Internet: www.persoonlijkwerk.nl
Email: info@persoonlijkwerk.nl

Persoonlijk Werk begeleidt mensen, met of zonder werk, die willen investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Ontdekken van kracht, kwaliteiten, wensen en mogelijkheden is als een (ont)spannende ontdekkingsreis. Persoonlijk Werk loopt samen met u het pad vol verrassingen en uitdagingen op weg naar een nieuwe invullng van het begrip 'werk'.
Ria Swinkels biedt u, vanuit een veelzijdige achtergrond als begeleider, trainer, re-integratiedeskundige, (in binnen- en buitenland) en als ervaringsdeskundige, begeleiding op maat.

Begeleiding gericht op het vinden van een betere balans en effectiever functioneren in werk en persoonlijk leven.

Begeleiding bij loopbaanvraagstukken gericht op het verkrijgen van een persoonsprofiel als basis voor uw beroepsprofiel, en het vinden van passend en duurzaam werk.
Ervaring, opleiding, training en gezond verstand hebben met elkaar geleid tot een vorm van begeleiding die de client helpt zijn/haar (loopbaan)verhaal vorm te geven.

The Right Image

Erica Eykema
Koekoekstraat 5
5321 RG Hedel
Tel: 073 – 599 63 26
Internet: www.therightimage.nl
Email: info@therightimage.nl

Een arbeidsmarkt zonder leeftijdsgrenzen

Een arbeidsmarkt voor iedereen

 

Wij zijn een klein gespecialiseerd bureau, dat u helpt bij het vinden van een nieuwe baan. Wij werken met z’n drieën. Een persoonlijke band is voor ons een voorwaarde voor succes.

Wij werken al 15 jaar met de problemen die kunnen ontstaan als iemand met veel kennis en ervaring telkens wordt afgewezen. Sommige werkgevers hebben moeite met het aannemen van personeel dat wat ouder is.

 

Op basis van uw situatie gaan we aan de slag. Zodra de richting bepaald is, zoeken specialisten werk voor u in die sector waarin u werkzaam wil zijn.

 

Onze insteek is 2-ledig:

1. Richting bepalen: wat heeft u in huis voor uw het vervolg van uw loopbaan?

2. Het vinden van die nieuwe baan met de methodieken en instrumenten, specifiek

    ontwikkeld vanuit werk- en levenservaring. 

 

The Right Image is de re-integratieafdeling van Van Der Velden  Management BV

 

Wie treft u daar?

 

Erica Eykema, loopbaanadviseur en oprichter netwerkgroep Talent Plus, lid Noloc

Tjeu Rutten MPC, geaccrediteerde counselor NAC en trainer

Hans van der Velden MA, hogeschool docent, coach zelfstandig ondernemerschap 

 

Iedereen, die een ww en/of wia cq een wwb uitkering heeft, is van harte welkom in Hedel, maar wij komen ook graag bij u thuis.


Werk & Geluk

Ruud von Seida
Drielse Achterdijk 1
5334 LA Velddriel
Tel: 0418 517736
Internet: www.werkengeluk.nl
Email: info@werkengeluk.nl

Werk & Geluk is een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op het vinden van werk voor mensen die op zoek zijn naar een baan die bijdraagt aan hun geluk. Daartoe wordt op individueel niveau bepaald wat dat geluk zou kunnen zijn.
Nieuw hierbij is dat de 'mens' in het werk het vertrekpunt is voor de zoektocht.
Volgens ons past op ieder potje een dekseltje in plaats van andersom.

Wanneer 'de mens' het beginpunt vormt, is de kans op een vruchtvolle samenwerking tussen werknemers en organisaties vele malen groter. Indien iemand gelukkig is, zal de bijdrage veel energieker zijn.
Als u op de website www.werkengeluk.nl kijkt, kunt u alle informatie vinden. Wilt u uw curriculum vitae sturen, dan mag dat uiteraard, het gaat ons echter veel meer om uw wensen, talenten en wellicht zelfs levensdoel bij het zoeken naar een baan.

AMARUS

Dhr. J.W. te Maarssen
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
Tel: 024-3978862
Fax: 024-3792993

Internet: www.amarus.nl
Email: info@amarus.nl

Amarus is een gespecialiseerd re-integratiebureau met een jarenlange ervaring op het gebied van coachen en het begeleiden van mensen met AD(H)D en/of Autisme.
We werken na genoeg landelijk, met nevenvestigingen in Utrecht, Doetinchem en verder ambulant.


Wij bieden aan: Re-integratie, Jobcoaching, Outplacement, 2e spoor, Bemiddeling naar privé-coaching, Training en Seminars.

Positief & vanuit de mens
Wij denken niet vanuit problemen en onmogelijkheden.
Ons gespecialiseerde team kijkt naar je kwaliteiten, naar wat jou allemaal zo uniek maakt. We zoeken samen met jou uit wat nu je ideale werk is, waar je ogen bij gaan stralen.
We begeleiden je naar privé-coaching.

We besteden veel tijd aan persoonlijke begeleiding. Immers wij begrijpen maar al te goed dat -na een dag van tegenslagen en misverstanden op de werkvloer- de stress niet automatisch ophoudt als je thuis komt. We zijn trots te melden dat we 50% boven het gemiddelde slagingspercentage zitten. Wij bezitten het 'Blik Op Werk'-keurmerk.


Centaurus

Harrie Buijssen
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
Tel: 024-3881292
Fax: 024-3881294

Internet: www.centaurus-loopbaanadvies.nl
Email: info@centaurus-loopbaanadvies.nl

Reïntegreren doe je dus zo... met een IRO

Visie:
Volgens Centaurus zijn er voor iedereen mogelijkheden tot reïntegratie mits de bereidheid bestaat te investeren in verandering van de huidige situatie. Bij ons staat uw werkgerelateerde vraag centraal. Wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent met het begeleidingsproces én het resultaat.
Wie zijn Centaurus?
Wij bieden u ervaren adviseurs (40+) die hun sporen verdiend hebben en beschikken over een uitgebreid én bruikbaar netwerk. Adviseurs van Centaurus staat garant voor persoonlijke betrokkenheid, expertise, passie, zorgvuldigheid en degelijkheid.
Specialisaties:
- Reïntegratie voor hoger opgeleide werkzoekende
- Reïntegratie vanuit de WW, WAO of Wajong
- Verzelfstandiging vanuit de WW of WAO
- Assessements en Beroepskeuze-advies
Werkwijze:
Intensieve individuele coaching en workshops afgestemd op uw actuele vraag.
Sectoren:
ICT, multimedia, onderwijs, zorg en welzijn, commerciële en zakelijke dienstverlening


Essentiecoaching, Hans van den Boomen

Hans van den Boomen
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
Tel: 06-44511841
Fax: 084-7218330

Internet: www.essentiecoaching.nl/loopbaan/index.html
Email: info@essentiecoaching.nl

DÁT DOEN WAT JE WÉRKELIJK WILT!

Waarom zou je je passies op de achtergrond zetten, wanneer je bezig bent met het verwerven van werk?


Wij zien je werk als onderdeel van jouw totale "zijn", en niet als een op zichzelf staand iets. Wat we voornamelijk doen is je begeleiden in het helder krijgen van je kwaliteiten, je verlangens en je belemmeringen. En vervolgens in het bepalen welke stappen je te zetten hebt, en wat er nodig is. Daarbij begeleiden en coachen we je dan in de uitvoering van deze stappen. Zodat je vanuit je zelfbewustzijn steeds meer helder krijgt waar je voor staat en waar je voor gaat.

In dit proces werken we met Reading, Eft, visualisaties, lichaamswerk, creatieve oefeningen, wandelend coachen, enz., in die volgorde die op dat moment het meest passend is.

Indien je meer informatie wenst over de mogelijkheden van begeleiding bij (IRO)reïntegratie en/of een loopbaantraject, neem dan even contact met ons op. Als je overweegt een traject te gaan doen starten we altijd met een persoonlijke intake. Je krijgt dan een indruk van hoe we werken en wij krijgen een indruk van je wensen in een traject. Vervolgens komen we dan samen tot de conclusie of het zinvol is om bij ons een traject te doen.


Essentiecoaching: Wezenlijk anders, maar met beide voeten op de grond.


IBN-arbeidsintegratie BV

Mevr. M. Cornelissen
6512 AA Nijmegen
Tel: 0413-334571
Fax: 0413-334450

Internet: www.ibn-arbeidsintegratie.nl
Email: mcornelissen@ibn-groep.nl

De maatwerktrajecten die IBN-arbeidsintegratie biedt, staan garant voor adequate begeleiding en bemiddeling naar een passende werkplek. Door de regionale werksetting kunt u altijd dicht bij uw woonplaats terecht voor advies, scholing en coaching naar een adequate werkplek.

IBN-arbeidsintegratie heeft vestigingen in Uden, Cuijk en Oss:

Uden
Hockeyweg 5

Cuijk
Korte Beijerd 10

Oss
Galliërsweg 22


Laborum Arbeidsconsultancy

Henk van der Vegte
Beemdstraat 27
6533 XR Nijmegen
Tel: 035-6422376
Fax: 035-6422379

Internet: www.laborum.nl
Email: info@laborum.nl

Laborum: kwalitatief hoogwaardig re-integratiebureau met verstand van zaken. Wij hebben uitsluitend arbeidsdeskundigen in dienst die het hele traject uitvoeren. Onze focus ligt op gedrag en het behalen van resultaat. Deskundigheid, inspiratie en coaching zijn de begrippen van waaruit wij werken.

Laborum Arbeidsconsultancy bemiddelt op persoonlijke en volwassen wijze. Wij nemen onze klant serieus en maken samen afspraken over welke bemiddeling nodig is. En afspraken komen we altijd na. Sleutelwoorden in onze bemiddeling zijn: netwerken, initiatief en motivatie. Waarin wij zelf net als de klant ook ons huiswerk doen. Wij raadplegen ons netwerk, denken mee en ondersteunen waar nodig. Laborum Arbeidsconsultancy functioneert in een landelijk professioneel netwerk, van belangrijke contacten bij gemeentes tot advocatenkantoren, IT-bedrijven en tuincentra. Daarbij neemt Laborum Arbeidsconsultancy gemakkelijk initiatief tot het aanleggen van nieuwe netwerken als dat nodig is voor onze klant. Laborum Arbeidsconsultancy heeft een landelijke dekking.

Lengersdorf BV

Ursula Lengersdorf / Gerdien Horstman
Jonkerbosplein 52
6534 AB NIJMEGEN
Tel: +31 (0) 20 617 56 04
Mob: 06-53844050
Internet: http://www.lengersdorf.nl
Email: info@lengersdorf.nl

Onze specialisatie:
Tweede spoor re-integratie; Outplacement; Loopbaanbegeleiding; Beroepskeuze; arbeidshandicap; WIA, detachering;verzuimbegeleiding.


Wij zijn een re-integratie en outplacement bureau gespecialiseerd in individuele begeleiding en maatwerk. Wij werken landelijk vanuit meer dan 20 kantoren in Nederland en zijn dus altijd dicht bij u in de buurt. Kijk voor meer vestigingen op onze website.

Onze coaches zijn mensen die ervaring en kennis hebben in het verzuim vak en medewerkers die uitgevallen zijn door ziekte op een persoonlijke en professionele manier begeleiden naar hun volgende stap in hun loopbaan. Werk dat past bij de mogelijkheden van de werknemer en waarin hij of zij weer jaren verder kan met een gezonde toekomst.

In onze werkwijze onderscheiden wij ons door onze kennis en ervaring in spoor 2 wetgeving. Wij adviseren de werkgever in de complexe wetgeving van spoor 2 en het Poortwachterproces en adviseren over de financiële risico’s.

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd sinds 2007.

We hebben een actieve en stimulerende rol bij het zoeken naar ander werk. Iedere medewerker krijgt een individuele coach en jobhunter. Wij zetten ons netwerk in en onze jobhunters zoeken actief mee in de bestaande bronnen. Daarnaast doet de coach samen met de jobhunter acties gericht op de verborgen vacatures en openen zij deuren bij andere werkgevers. Wij begeleiden werkgever en werknemer bij proefplaatsing en detacheringsafspraken. Tenslotte zorgen wij voor een compleet re-integratiedossier voor de werkgever conform de eisen van UWV.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020-6175604, voor een (gratis) kennismakingsgesprek bij u of ons op kantoor.


MAKS-advies

Max Küppers
Hatertseweg 39
6533 AB NIJMEGEN
Tel: 024-3551049
Internet: www.MAKS-advies.nl
Email: info@maks-advies.nl

"De werkelijke ontdekkingstocht bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat men de wereld met nieuwe ogen bekijkt"                Proust

MAKS-advies is een gespecialiseerd coachingsbureau wat zich volledig richt op de ontwikkeling van mensen, úw persoonlijke ontwikkeling! Achter MAKS-advies staat Max Küppers, gediplomeerd loopbaancoach met meerdere jaren ervaring in het begeleiden van mensen.

Mijn werk is er vooral op gericht om mensen te coachen bij hun ontdekkingstocht door leven en loopbaan en hen weer terug te brengen bij hun idealen en dromen. Het (her)ontdekken van je kracht, bezieling en kwaliteiten, resulterend in een baan!

Mijn missie is mensen weer in verbinding te brengen met hun kracht, hun kwaliteiten en hun drijfveren én deze verder te ontwikkelen. Mensen verbinden met datgene wat hen bezielt. Daaruit ontstaan vitaliteit, inspiratie en nieuwe perspectieven voor de toekomst.


Miranda Adams Begeleiding in Werk

Miranda Adams
Lage Markt 14
6511 VL Nijmegen
Tel: 06 - 46 27 00 23
Internet: www.begeleidinginwerk.nl
Email: info@begeleidinginwerk.nl

Visie
Als je op een bepaald moment in je leven buiten het arbeidsproces staat, is het prettig iemand in de arm te nemen die je weer op weg helpt. En je begeleidt bij je zoekproces. Waardoor je weer aan zelfvertrouwen wint. Ik geloof dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen motivatie en inspiratie. Of een proces succesvol is, hangt niet alleen samen met ambitie en motivatie, maar ook met levensinstelling, de ruimte om te veranderen en (fysieke) beperkingen. Wederzijds vertrouwen tussen cliënt en coach vormt de basis in dit proces.

Door:
- iemand in zijn waarde te laten
- goed te luisteren
- soms andere professionals in te zetten
- proces - maar ook resultaatgericht te werken

begeleid ik mensen met zeer uiteenlopende achtergronden adequaat in hun zoekproces naar passend werk.

Werkwijze
In een informele sfeer vinden gesprekken plaats op kantoor, soms bij de cliënt thuis. Ik werk graag oplossingsgericht; niet te lang stilstaan bij belemmeringen, maar kijken naar dat wat goed gaat. Voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben kan ik me beroepen op diverse samenwerkingsverbanden. En zo elke keer weer maatwerk leveren.

Waarom Begeleiding in Werk?

Ervaringsdeskundig
Trajecten op maat
Persoonlijk en respectvol
Oplossingsgericht
Er mag ook gelachen worden
Resultaatgericht (plaatsingspercentage 70%)

Aangesloten bij de NOLOC (beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs)
Aangesloten bij IDplein BV, (een landelijk netwerk van loopbaan – en reïntegratie coaches)

NovedadConsult

Ariëtte Hooghordel
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
Tel: 06 - 12339885
Internet: www.novedadconsult.nl
Email: info@novedadconsult.nl

"ORIËNTEREN, VERHELDEREN, BEZINNEN EN VERDER GAAN"

NovedadConsult biedt individuele begeleiding bij reïntegratietrajecten (IRO), loopbaanontwikkeling en outplacement.
Novedad is het Spaanse woord voor 'nieuwigheid, iets nieuws'.
NovedadConsult richt zich op het intensief begeleiden van mensen die vanuit een nieuwe situatie weer op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Zo kan het zijn dat je geen voldoening meer hebt in je werk, dat je (noodgedwongen) je huidige functie moet verlaten of dat je na een periode van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid weer aan het werk wilt. In al deze situaties sta je voor een nieuwe periode in je leven van waaruit je weer verder wilt gaan. Het maken van goede keuzes is dan heel belangrijk.
NovedadConsult kan je hierbij helpen en begeleidt je op intensieve en persoonlijke wijze. Elk traject is dan ook maatwerk en wordt afgestemd op de wensen en behoeften van elk individu.
Bel of mail voor het maken van een oriënterend gesprek.

Stavoor Re-integratie

Gijs van Dinther
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
Tel: 024-3243042
Fax: 024-3601290

Internet: www.stavoor.nl
Email: re-integratie@stavoor.nl

Voor re-integratie, IRO en loopbaantrajecten

Ben je op zoek naar een re-integratietraject:

 • waarin het om JOU gaat?
 • waarin de coach OOG heeft voor je?
 • er echt GELUISTERD wordt naar wat voor jou belangrijk is?
 • dat het BESTE in je naar boven brengt?
 • en....dat INSPIREREND is?

Stavoor werkt met zeer ervaren coaches die hun vak met liefde en plezier uitoefenen, die met jou en voor jou het hoogst haalbare willen bereiken. Neem gerust contact op voor een orienterend gesprek of voor meer informatie.

Stavoor is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk


Yvonne van Terheijden

Yvonne van Terheijden
Prof vd Grintenstraat 1
6524 RG Nijmegen
Tel: 06-51139928
Fax: 024-3244118

Internet: www.yvant.nl
Email: info@yvant.nl

Yvonne van Terheijden

Ik vertegenwoordig een bureau voor loopbaanvragen en reintegratie dat mensen tot hun recht wil laten komen op een voor hun geschikte en inspirerende plek.
Ieder mens is een unieke persoon met een eigen geschiedenis waarin
belangrijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Vroegere (werk)ervaringen maken hoe iemand nu naar zichzelf kijkt.
In het traject kijken we naar mogelijkheden en denken niet in beperkingen, stimuleer ik de eigen verantwoordelijkheid, gebruik ik instrumenten als stimulans voor verdere activiteiten.

Affiniteit heb ik met oudere werknemers en mensen met psychische klachten waaronder burn-out.
Zie voor meer informatie www.yvant.nl Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Psycholoog NIP/ NLP practitioner/ ZKM consultant

ChainWorks consultancy & hr-diensten

Marlies Pragt
Grote Molenstraat 3C
6661 DB Elst
Tel: 06 493 91 728
Fax: 040 248 41 35

Internet: www.chainworksconsultancy.nl
Email: info@chainworksconsultancy.nl

Wij maken werk van uw loopbaan!

Hebt u graag professionele ondersteuning bij het zoeken naar werk? Dan bent u bij ChainWorks consultancy & hr-diensten aan het juiste adres. Een vaste hr-consul­tant zet samen met u de lijnen uit naar werk dat bij u past. Wij geloven niet in standaardtrajecten. Samen met u bepalen we welke instrumenten we inzetten om uw doel te bereiken.


Brede expertise


ChainWorks consultancy & hr-diensten maakt deel uit van ChainWorks Holding, een groep van spe­cialisten op het vlak van mens en organisatie. Dankzij deze samenwerking kunt u uw IRO-traject bij ons uitbreiden met een breed scala aan dienstverlening, waaronder:


·         coaching

·         assessment;

·         beroepskeuze advies;

·         loopbaanonderzoek;

·         evc-procedure*;

·         arbeidsdeskundig advies;

·         kwalificerende beroepsopleidingen;

·         vaardigheidstrainingen;

·         competentiegerichte trainingen;

·         advisering en bemiddeling bij scholing;

·         jobhunting;

·         begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf.


* Procedure die eerder verworven competenties (evc) inzichtelijk maakt. Op deze wijze kunt u erkende certificaten ontvangen voor competenties die u in de praktijk ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld in werksituaties.


Afhankelijk van de inhoud van uw traject duurt deze 6 tot 24 maanden. Gedurende deze periode werkt u via een actiegerichte en doordachte aanpak naar uw einddoel toe.


Kennismaken


Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan bij u in de buurt. Dat kan telefonisch of via onze website www.chainworksconsultancy.nl.


Jobstap

Miel Verstappen
Utrechtseweg 316
6862 BC Oosterbeek
Tel: 026-33 97 520
Fax: 026-33 97 530

Internet: www.jobstap.nl
Email: info@jobstap.nl

Jobstap….

is een stichting zonder winstoogmerk die zijn sporen in de praktijk heeft verdiend. We zijn enkele jaren geleden begonnen als kleine jobcoachorganisatie, inmiddels uitgegroeid tot erkend reïntegratiebedrijf. De lijnen zijn echter kort en we zijn nog steeds gericht op de praktijk. Voor u als klant is het een voordeel dat er na plaatsing de mogelijkheid bestaat om door een deskundige jobcoach van Jobstap begeleid te worden op de werkplek. Uiteraard in overleg en zolang als nodig.

Jobstap werkt samen met diverse grote instellingen in het zuiden midden en oosten van het land. We opereren vanuit vestigingen in Oosterbeek, Lent, Amersfoort,  Heerlen en Uithoorn.

Binnen Jobstap is veel deskundigheid op het gebied van licht verstandelijke beperkingen, niet aangeboren hersenletsel en aan autisme verwante stoornissen.

Jobstap: Samen aan het werk!


InterLuceo

R.O. Broeks
Ommershofselaan 1
6881 RR Velp
Tel: 026 - 36 20 200
Internet: www.interluceo.nl
Email: info@interluceo.nl

Klanttevredenheidsonderzoek 2007 door het UWV: ons rapportcijfer 8,5!
Voor meer informatie over het onderzoek kunt u kijken op
www.blikopwerk.nl

Solliciteren wordt al gauw ervaren als een last. Solliciteren kost tijd en energie en de kans dat u wordt aangenomen is niet heel groot.

Maar draai het nu eens om: zou solliciteren ook energie op kunnen leveren? Jazeker. Dan moet er wel wat veranderen aan uw manier van werken. U moet onderscheidend vermogen ontwikkelen waardoor u weer zichtbaar wordt, voor uzelf en werkgevers. U moet zichzelf niet meer proberen te verkopen want dat kunt u toch niet. Vanaf nu gaat u aansluiten op het (behoefte)proces van de werkgever. Uw uitgangspunt wordt het oplossen van zijn probleem. Daarmee lost u vanzelf uw probleem op.

U moet, u moet, u moet... Tja, wij zijn meer mentor dan coach. Want u maakt slechts tijdelijk van ons gebruik. Wij hebben de ervaring en vertellen u de weg.

Ons uitgangspunt daarbij: u bent goed zoals u bent, dus hoeft u daar niets aan te veranderen. U moet (daar is-ie weer) het nog wel even aan de wereld vertellen.

InterLuceo is gespecialiseerd in IRO’s voor mensen vanaf circa 35 jaar, met een WW, WAO, WIA, Wajong of WWB-uitkering. Daarbij zijn inmiddels 12 mensen als zelfstandig ondernemer gestart met hulp van ons bureau.

Wij hebben re-integratieconsulenten in Utrecht, Bunnik, Amersfoort, Soest, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rijen (Breda), Tilburg, Nijmegen, Wijchen, Wageningen, Arnhem, Velp, Apeldoorn en Lochem.

Voor contact of informatie:  http://www.interluceo.nl


CompanyStart

Paul Tonino
Het Jaagpad 4
4006 GK Tiel
Tel: 0344-643900
Fax: 0344-641018

Internet: www.companystart.nl
Email: info@companystart.nl

CompanyStart is de specialist in midden Nederland en de Betuwe voor de startende ondernemer. Wij helpen u niet alleen een succesvolle bedrijsstart te maken maar zorgen d.m.v. coaching dat uw ondernemerscapaciteiten optimaal worden ontwikkelt. CompanyStart zorgt samen met u voor het opstellen van een realistisch businessplan, waarin ook het financiele en marketing & sales gedeelte volledig uitgewerkt worden.

Ook voor IRO trajecten is CompanyStart de partner waarmee u verder komt. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn voor CompanyStart de basis waarop gewerkt wordt.

CompanyStart is dichterbij dan u denkt. Wij komen graag naar u toe!


SeniorXchange

Ben Bekema
Rijksstraatweg 101
7391 MJ Twello
Tel: 0570-644455
Fax: 0570-643443

Internet: www.seniorxchange.nl
Email: info@seniorxchange.nl

Bij SeniorXchange is re-integratie een zaak van vertrouwen en kundigheid.

In onze zeer persoonlijke samenwerking leg je je eigen weg af. Een traject dat leidt naar een toekomst die je zelf kiest. Een doel dat past bij je mogelijkheden en wensen en dat je bereikt met duidelijke stappen. Wij zijn je gids en je wegbereider. We helpen je koers te houden en openen deuren voor je. Door onze puur persoonlijke aanpak kunnen we voor mensen die daar behoefte aan hebben bijzonder succesvol zijn.

We werken vooral voor mensen die al wat ouder zijn en zich willen oriënteren op een nieuwe richting.

In de tweede helft van je loopbaan vraag je je af: “Wil ik door op dezelfde weg of is het tijd voor iets anders ?” Misschien ben je je baan kwijt of sta je er door omstandigheden even naast. Er ontstaan twijfels. Met een goed begeleide vervolgkeuze kun je weer met plezier aan het werk komen en blijven. Je oriënteert je op je wensen en mogelijkheden en maakt een keuze. Samen zetten we dan de nodige stappen naar een concreet resultaat.

Als je de veertig voorbij bent, heet je “oudere werknemer”. De gangbare sollicitatieprocedures werken voor jou niet meer. Het vinden van een nieuwe baan vraagt om een andere aanpak. Je hebt niet geleerd jezelf met al je mogelijkheden te verkopen. Wij helpen je bij een overstap naar nieuw werk en gaan daarbij uit van jouw individuele persoonskenmerken en competenties. Dat biedt onverwachte perspectieven.

Deventer      -       Twello       -         Raalte


Een wereld van verschil

Geraldine Sinnema
Costerweg 1X
6702 AA Wageningen
Tel: 0317-466250
Internet: www.eenwereldvanverschil.nu
Email: info@eenwereldvanverschil.nu

IRO bij een wereld van verschil

Een wereld van verschil begeleidt hoger opgeleiden naar een nieuwe werkkring.
In individuele gesprekken werken we aan het vinden van een nieuwe baan.
Tussen de gesprekken door kan contact plaatsvinden per telefoon of e-mail.  Daarnaast is het mogelijk trainingen en workshops te volgen. (Zelfpresentatie, sollicitatie-gesprekken, netwerken, effectief communiceren, time-management, sollicitatie-brief en CV schrijven).
Je kunt voor oriënterende gesprekken gebruik maken van de netwerk-pool.

De individuele begeleiding bestaat uit:
• persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden in kaart brengen aan de hand van werk- en levenservaring
• onderzoeken welke functies en organisaties bij je kwaliteiten, vaardigheden en situatie passen
• optimaliseren zelfpresentatie voor netwerkgesprekken en sollicitatiegesprekken
• schrijven van een overtuigende sollicitatiebrief en een helder CV
• als je voor een sollicitatiegesprek bent uitgenodigd, kunnen we dit van te voren oefenen

Praktische zaken
• Aangesloten bij de NOLOC, Vereniging voor Loopbaan Professionals.
• Erkend door het UWV.
• Vraag voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek naar Geraldine Sinnema: 0317-466250.


Re-actiefa BV

R. de Jong
Heumenseweg 2
6603 CZ Wijchen
Tel: 024-6411339
Fax: 024-3660665

Internet: www.re-actiefa.nl
Email: info@re-actiefa.nl

Re-integreren, maar dan wel zoals u dat wilt.

Wanneer u een IRO-traject ingaat, moet u zich wel realiseren dat ú zelf de regie van het proces in handen heeft.

Re-actiefa BV heeft alle expertise in huis om uw traject succesvol te laten verlopen, maar zet deze expertise in vanuit een ondersteunende rol.

Door deze aanpak ervaart u dat u op elk moment in het traject midden in het proces staat en toch aan alle kanten ondersteund wordt.

Alettri vof

mevr. P.J. van Hensbergen
Leestenseweg 22
7207 EA Zutphen
Tel: 0575 570343
Fax: 0575 571471

Internet: www.alettri.nl
Email: p.vanhensbergen@alettri.nl

Alettri coaching counceling is een klein en succesvol bedrijf. Wij hebben een ruime ervaring met reintegratie. Met individuele begeleiding met een vaste coach, persoonlijke aandacht en maatwerk werken we naar het doel: een passende leuke duurzame baan.

Alettri heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen waarbij herorientatie naar eventueel ander werk aan de orde is, zoals bij blijvend letsel na ongeval, (langdurige) ziekte, en vervelende ervaringen bij vorige werkgevers. Zonder begeleiding is de drempel naar werk vaak hoog. We helpen de drempel te verlagen zodat de toekomst er een met enthousiasme, kansen en mogelijkheden wordt.

Werkwijze:

* plaatsingsplan opstellen
* kijken naar mogelijkheden (werkervaring,   belangstelling, kwaliteiten, jouw kracht)
* maken van een keuze
* wat heb ik nog nodig om doel te bereiken
* benaderen arbeidsmarkt
* begeleiding tijdens de nieuwe baan

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Marijke Visser Loopbaanadvies

Marijke Visser
Deventerweg 141
7203 AG Zutphen
Tel: 06-51835232
Internet: volgt binnenkort
Email: MarijkeCVisser@hetnet.nl

IRO? Ben jij aan zet?

 

Marijke Visser Loopbaanadvies is een klein en succesvol Loopbaanadviesbureau. Sinds 2000 hebben we ervaring opgedaan met reïntegratie, met als doel: terugkeer naar werk, voor iedereen. Door de persoonlijke aandacht (eigen coach) en maatwerk worden goede resultaten behaald.

 

-         Jij bent aan zet, wanneer je een andere baan zoekt of werkloos bent,

-         je wilt nadenken over de keuzes die je gemaakt hebt,

-         je toe bent aan de volgende stap

-         en je realistisch je bestemming, doel of tussenstation bepaalt.

 

We begeleiden je bij het uitzetten van je eigen koers, het creëren en herkennen van kansen en mogelijkheden. Zo blijf je actief aan zet.

 

Een IRO-reïntegratietraject kan er dan als volgt uitzien:

 

1.      Plaatsingsplan opstellen

2.      Wat is je werkervaring, wat kun je, wat wil je en vooral, waarin zit je kracht?

3.      Waar zijn die functies op de arbeidsmarkt?

4.      Hoe gaan we ze benaderen?

5.      Het bereiken van je doel

 

IRO? Jij bent aan zet! En wij begeleiden je daar graag bij.