Essentiecoaching, Hans van den Boomen


DÁT DOEN WAT JE WÉRKELIJK WILT!

Waarom zou je je passies op de achtergrond zetten, wanneer je bezig bent met het verwerven van werk?


Wij zien je werk als onderdeel van jouw totale "zijn", en niet als een op zichzelf staand iets. Wat we voornamelijk doen is je begeleiden in het helder krijgen van je kwaliteiten, je verlangens en je belemmeringen. En vervolgens in het bepalen welke stappen je te zetten hebt, en wat er nodig is. Daarbij begeleiden en coachen we je dan in de uitvoering van deze stappen. Zodat je vanuit je zelfbewustzijn steeds meer helder krijgt waar je voor staat en waar je voor gaat.

In dit proces werken we met Reading, Eft, visualisaties, lichaamswerk, creatieve oefeningen, wandelend coachen, enz., in die volgorde die op dat moment het meest passend is.

Indien je meer informatie wenst over de mogelijkheden van begeleiding bij (IRO)reïntegratie en/of een loopbaantraject, neem dan even contact met ons op. Als je overweegt een traject te gaan doen starten we altijd met een persoonlijke intake. Je krijgt dan een indruk van hoe we werken en wij krijgen een indruk van je wensen in een traject. Vervolgens komen we dan samen tot de conclusie of het zinvol is om bij ons een traject te doen.


Essentiecoaching: Wezenlijk anders, maar met beide voeten op de grond.