Re-integratiebureaus in Zuidhorn

iro-info wordt nu Reintegratie Gids

De verantwoordelijkheid voor reintegratie naar werk voor werkzoekenden is momenteel volop in beweging. UWV-werkbedrijf, uw Gemeente, uw (ex)werkgever of een verzekeringsbedrijf dragen in het geval van werkloosheid samen met u de verantwoordelijkheid stappen te zetten richting werk.

De bovengenoemde uitvoerende instanties kunnen instrumenten (bv IRO, PGB, Outplacement etc) inzetten om gespecialiseerde bedrijven te betrekken bij de weg naar werk of de nodige stappen in deze richting.

De makers van deze site hebben er dan ook voor gekozen om deze gespecialiseerde bedrijven dan ook breder te presenteren dan alleen via de IRO. We hebben de site dan ook koppeld aan "Reintegratiegids"

 


Er kunnen geen bureau's gevonden worden in Zuidhorn.

Overige bureau's in Groningen

amego

rein koopman
Bij u thuis of op locatie.
9726 AB Groningen
Tel: 0728-503278
Fax: 0847-537545

Internet: www.amego.nl
Email: iro-info@amego.nl

Amego biedt maatwerkbegeleiding. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een resultaat gerichte aanpak, humor en een nuchtere kijk op de werkelijkheid.

Amego:

  • binnen een week een vrijblijvend oriënterend gesprek, binnen 10 dagen een plan van aanpak;
  • is erkend door het UWV;
  • is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers;
  • heeft ervaring met het inpassen van externe opleidingen en trainingen binnen IRO-trajecten;
  • stopt geen standaardtrainingen in uw IRO-traject, elk traject is daadwerkelijk een maatwerktraject en daarmee uniek;
  • geeft u de zekerheid van een vaste coach/ adviseur tijdens uw IRO-traject. U heeft maar met één persoon te maken: uw vaste coach en adviseur;
  • werkt samen met uiteenlopende cliënten, of u nu op academisch niveau een loopbaan ambieert of gewoon aan het werk wil, wij helpen u graag!

Amego werkt in de provincies: Noord-Holland, Friesland, Utrecht, Groningen, Drenthe en Flevoland.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Meer informatie kunt u aanvragen op:
 
Onze site: www.amego.nl
 
Via mail: amego@amego.nl
 
Via telefoonnummer: 072 - 850 32 78
 

Of bel direct met een adviseur/ coach:
 
06 - 20 30 08 73  (NO Nederland)
 
06 - 16 79 64 56  (NW Nederland)


Compact Reintegratie

R.P. de Klerk
Op locatie of bij u thuis
9723 DT Groningen
Tel: 058-2801970
Fax: 058-2884411

Internet: www.compact-reintegratie.nl
Email: info@compact-reintegratie.nl

 

COMPACT REINTEGRATIE BV

Onze aanpak werkt. Werk door onze aanpak!

 

Regelmatig komt het voor dat op één vacature wel honderden reacties volgen. De kans dat u op gesprek mag komen en de baan krijgt is dan ook beperkt.

 

Uw kansen;

Compact Reïntegratie vergroot uw mogelijkheden. Uit onderzoek is gebleken dat van de beschikbare vacatures er 20% in de kranten of op internet staan. Voor de resterende 80% wordt - nog - geen reclame gemaakt. Onze focus ligt meer op de 80%. In de praktijk ervaren wij regelmatig dat juist daar uw kansen liggen!

 

Onze aanpak;

Op basis van onze jarenlange reïntegratie-ervaring is er sprake van een groot werkgeversnetwerk. Door deze intensieve samenwerking ontvangen wij van ruim 500 bedrijven de meest geschikte vacatures. Door deze werkwijze ontstaat regelmatig - tussen de werkgever en werkzoekende- een "match". Cijfers tonen aan dat 80% van onze clienten binnen 1 jaar weer aan het werk zijn.

 

Kortom;

Door ons komt u wel in contact met diverse werkgevers. Geen schriftelijke afwijzingen meer maar direct contact met uw nieuwe werkgever.

 

Graag informeren wij u naar uw mogelijkheden en verzorgen uw aanvraag bij het UWV.

 


Espiritu Coaching

Gerry Schultinga
gevestigd in Zuidlaren
9726 AE Groningen
Tel: 06 51790898
Internet: www.espiritucoaching.nl
Email: info@espiritucoaching.nl

Espiritu Coaching van wens naar werkelijkheid!

Wanneer je stil durft te staan, luistert naar wat je hoort, ziet wat je ziet en voelt wat je voelt, pas dan kom je bij je eigen kracht. Wanneer je vanuit jou innerlijke kracht leeft is alles overwinbaar. Je kunt jouw kracht voor je laten werken zodat er een opwaartse beweging onstaat. Espiritu coacht jou bij het vinden van jou eigen kracht. Compassie, respect en daadkracht zijn daarbij de sleutelwoorden.

Gerry Schultinga is de vrouw achter Espiritu Coaching.Zij is een inspirerende duizendpoot die zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid haar sporen heeft verdiend.

gespeciliseerd in: burn-out, stress, hooggevoeligheid, hervinden van zelfvertouwen.

werkwijze: coaching werkt alleen met wederzijds respect. Tijdens de intake kijken we of er een "klik" is voor een goede samenwerking.
Deze intake is vanzelfsprekend kosteloos.Vervolgens maken we een plan van aanpak.

interesse? werk aan je toekomst, begin vandaag nog!


FOCUS

Renée Brevet
Leonard Springerlaan 9
9727 KB Groningen
Tel: 050-5273254
Fax: 050-5273230

Internet: www.focusnederland.nl
Email: Groningen@focusnederland.nl

Begeleiding vanuit ervaring
FOCUS is als loopbaanadvies- en outplacementbureau al sinds 1988 actief.
In onze IRO-trajecten maken we gebruik van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan met het ondersteunen van mensen bij het vinden van passend en duurzaam werk. FOCUS wordt door cliënten en opdrachtgevers gekenmerkt als deskundig, persoonlijk en informeel.

Altijd op maat
Of u zich ook thuis voelt bij FOCUS kunt u in een vrijblijvend oriënterend gesprek, het beste zelf vaststellen.
De begeleiding bij FOCUS is individueel, maar u kunt ook deelnemen aan groepsactiviteiten Ieder traject wordt op maat ingevuld, door uzelf, samen met uw vaste adviseur.
We selecteren niet op opleidingsniveau, maar onze ervaring is dat met name cliënten met een MBO+, HBO of Academische opleidingsachtergrond voor ons kiezen.
Onze netwerken en begeleidingsvormen sluiten daar dan ook prima op aan.

Samengevat
· Een vrijblijvend oriënterend gesprek
· Individuele begeleiding
· Veel ervaring en een relevant netwerk op MBO+, HBO en academisch niveau

Afspraak maken
Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? We nodigen u heel graag uit om contact op te nemen met het FOCUS-regiokantoor bij u in de buurt.

For People Company Korte&Ko bv

Friederike Korte
Ubbo Emmiussingel en Kloosterstraat
9717 LC Groningen
Tel: 0503136633
Fax: 0847581981

Internet: www.forpeoplecompany.nl
Email: info@forpeoplecompany.nl

Welkom bij For People Company!

Zakelijke of persoonlijke groei: beide zijn processen. Als het gaat om u persoonlijk of om uw bedrijf. Om uw mens(en) of om u als mens. In alle gevalen geldt, dat bloei pas mogelijk is onder optimale omstandigheden.

En in alle gevalen geldt, dat het daarbij gaat om unieke omstandigheden. Maar hoe komt u daar achter? Hoe weet u wat nu optimaal is? Kent u uw eigen unieke optimale omstandigheden?

Wij helpen u inzicht te krijgen in UW optimale omstandigheden. Wij helpen u te bloeien.

Vanuit een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring helpen wij u als personal coach en loopbaanadviseur om uzelf optimaal te leren kennen. Als bedrijfsadviseur en businesscoach staan wij u terzijde in uw rol als toekomstige zelfstandige, als eigenaar of manager in het MKB.

Uitgebreide informatie over IRO bij ons bedrijf vindt u op www.forpeoplecompany.nl. Kijk bij Particulieren, Diensten en Producten.

Vanzelfsprekend kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen voor een persoonlijke kennismaking! Bel: Friederike Korte 06-45026080


FourstaR

Wilma Schutten
Ulgersmaweg 47
9731 BK Groningen
Tel: 050-7501120
Fax: 050-7501128

Internet: www.fourstar.nl
Email: info@fourstar.nl

Waarom FourstaR?
Kies je voor FourstaR, dan kies je voor een bedrijf dat individueel maatwerk levert. Iedereen is immers uniek! Bij FourstaR werken mensen die de arbeidsmarkt als hun broekzak kennen. Zij weten waar vacatures ontstaan en hoe je bij bedrijven kunt binnenkomen. Veel medewerkers van FourstaR zijn ervaringsdeskundige en hebben zelf gedurende kortere of langere tijd een uitkering ontvangen. FourstaR medewerkers weten dus waar het om gaat, begrijpen het gevoel van iemand die al vele pogingen zonder succes heeft ondernemen. Omdat de vertrouwensband zo belangrijk is werkt FourstaR met een vaste begeleider. Je hebt dus altijd een vast aanspreekpunt. De begeleider ondersteunt je vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat je werk vindt. Als je eenmaal werk hebt, houd je begeleider nog steeds contact met je over het verloop van je nieuwe werkzaamheden.
FourstaR heeft inmiddels bijna 30 vestigingen verspreid over het hele land. Ook in het Noorden en Oosten is FourstaR nu goed bereikbaar. En daar waar een bezoek aan een FourstaR vestiging lastig is, zoekt de begeleider je thuis of op een afgesproken locatie op.
Tenslotte, FourstaR beschikt over het branche keurmerk voor reïntegratie bedrijven: BOREA en is door het UWV erkend als uitvoeringsorganisatie voor de IRO


H en G 45 PLUS

Hans van Dijk
vestiging in Emmen
9726 AE Groningen
Tel: 0591-620665
Fax: 0591-620665

Email: hgrecruitment@hetnet.nl

H en G 45 PLUS is een reintegratiebedrijf voor de doelgroep 45 jaar en ouder ongeacht het
opleidingsniveau voor werkzoekenden in de provincies Groningen,Friesland en Drenthe.

Ook werkzoekenden met lichamelijk of geestelijke beperkingen worden uitgenodigd te reageren.

Heeft u een uitkering van het UWV , u wilt een IRO verklaring aanvragen of deze is al in uw bezit en uw leeftijd is 45 jaar of ouder meldt u zich dan aan voor een intakegesprek.

Na ons intakegesprek zal een reintegratieplan met u worden opgesteld dat vervolgens ter beoordeling wordt ingediend bij uw uitkerende instantie.

Na goedkeuring  gaan wij direct met u aan de slag.

Middels individuele gesprekken worden uw positieve en sterke eigenschappen in kaart gebracht en ingezet om u te begeleiden naar werk.

H en G 45 PLUS is een  reintegratiebedrijf gelegen in een buitengebied van Emmen aan de Sint Gerardusstraat 30 in de wijk Barger Oosterveld.
U kunt bij ons parkeren op eigen terrein en ook met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar ( de bus stopt voor ons kantoor).

Beide adviseurs beschikken over ruim 30 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling,arbeidstherapie en agogisch werk.

Heeft u belangstelling voor een begeleidingstraject naar werk, meldt u zich dan aan voor het maken van een afspraak bij u thuis of op kantoor.

 H en G  45 PLUS is erkend door het UWV.

H en G 45 PLUS

Hans en Gonnie  van Dijk
Sint Gerardusstraat 30
7826 CG Emmen
0591-620665(tevens fax)
06-18035585

hgrecruitment@hetnet.nl


Het Fundament

Anke Riebau
Almastraat 12
9716 CN Groningen
Tel: 050 - 549 25 61
Fax: 050 - 549 25 62

Internet: www.hetfundament.nl
Email: info@hetfundament.nl

Onze kandidaten komen voor onze specifieke deskundigheid uit het hele Noorden. Wij werken vanuit Groningen, uw reiskosten worden vergoed. (Het Fundament heeft een plaatsingspercentage van 78% (meting okt. 2007) en scoort een 8.9 op het klanttevredenheidsonderzoek van de Raad voor Werk en Inkomen)

Met de IRO naar de juiste (werk)plek

Voor ons is reïntegratie een creatief proces waarbij geloof in eigen kwaliteiten en vertrouwen in jezelf en anderen de sleutel tot succes is. (baan of eigen onderneming)

Mental Coaching wordt als instrument gebruikt om de deelnemers op hun kracht te brengen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het Fundament heeft ruime ervaring met de IRO. We kiezen ervoor maatwerk te leveren, waarbij de behoefte van de klant en de zorg voor kwaliteit centraal staat.

IRO voor de startende ondernemer! Wij bieden een sterke combinatie van praktisch aan de slag gaan, kennis van zaken en netwerken.

Wilt u de IRO gebruiken om uw eigen onderneming te starten of verder te ontwikkelen? Dan bent u bij Het Fundament aan het juiste adres.

Vanuit het principe dromen, durven en doen begeleiden wij de nieuwe ondernemers in alle facetten, zowel praktisch als strategisch, om hun talenten te benutten en te komen tot een succesvolle onderneming. De ondernemer achter de onderneming is hierbij het uitgangspunt.


IMK

Patrick van Dielen
Westerkade 16-2
9718 AS Groningen
Tel: 088 - 999 00 00
Fax: 050 - 525 98 43

Internet: www.imk.nl
Email: info@imk.nl

Ondernemer worden? Wij helpen u graag op weg!


Wie arbeidsongeschikt en/of werkloos is, heeft recht op hulp bij re-integratie. Met een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) kunt u zelf kiezen door welk re-integratiebedrijf u daarbij geholpen wilt worden. Ook als u kiest voor zelfstandig ondernemerschap. U kunt dus zelf voor IMK kiezen.

IMK is specialist op het gebied van re-integratie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij leveren maatwerk op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van het MKB. En met resultaat!

Neem telefonisch contact met ons op (088-999 00 00) of bezoek onze website (www.imk.nl) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij u in de buurt.


IRO-Noord

Rommy A. Hutting
Beijumerweg 20
9737 AD Groningen
Tel: 06-22114059 (Rommy)
Fax: 06 - 24271230 (John)

Internet: www.iro-noord.nl
Email: rommy@hutting.nu;info@geestman.nl

Op zoek naar een begeleider van jouw as. IRO traject?! Bij ons ben je aan het goede adres. 

Reïntegreren richting nieuw werk. Hoe doe je dat?! Misschien heb je je al lang niet meer op de arbeidsmarkt begeven, weet je nauwelijks hoe je je moet ‘verkopen’ naar potentiële werkgevers toe. Of ontbreekt het inzicht in wat je werkelijk wilt. Wellicht ontbeer je overtuiging, voel je allerlei belemmeringen. Wij zijn er om je te begeleiden .

Het is ons vak, onze missie om mensen te helpen bij werkgerelateerde vragen. Op persoonlijke wijze krijg je zicht op wat je goed kunt, wat je echt wilt, en vind je vanuit kracht en enthousiasme nieuw werk. Via open gesprekken en diverse toegespitste hulpmiddelen, werken we doelgericht aan jouw werkzame toekomst. Een krachtige, avontuurlijke, verrassende samenwerking. Wij kijken ernaar uit.

Kijk ook op: www.iro-noord.nl


Mijn Eigen Onderneming

Tibert Lagarde
J.de Wittstraat 15
9716 CA Groningen
Tel: 0800 - 44 44 222
Fax: gratis nummer

Internet: www.mijneigenonderneming.nl
Email: info@mijneigenonderneming.nl

"Elke reis begint met een eerste stap"

 

Mijn Eigen Onderneming is landelijke organisatie waarbinnen met regionale en lokale partners en ondernemers/coaches gewerkt wordt om personen te begeleiden in het proces naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

 

Kun jij de volgende vragen met  ja beantwoorden?

 

·          Heb jij een WW of WAO-uitkering van het UWV en speel je met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten?

·          Heb je behoefte aan persoonlijke en praktische begeleiding bij het opzetten van jouw eigen onderneming, in al zijn facetten?

·          Liefst in de regio?

·          Is het ondernemerschap iets voor jou?

·          Wil jij ervaringen delen met collega startende ondernemers?

·          En kom jij in aanmerking voor een Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) van het UWV?

 

 

Grijp dan je kans en benut de mogelijkheid van de Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) om een start te maken met jouw eigen onderneming.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

 

Wil je snel maar vrijblijvend contact?

Bel dan met ons op 0800 - 44 44 222 (gratis) of mail naar info@mijneigenonderneming.nl


MOTIEF Loopbaanontwikkeling

T.A.P. Hoekstra
Hereweg 82
9725 AG Groningen
Tel: 050 3184560
Fax: 050 3184555

Internet: www.motief.com
Email: info@motief.com

Krijg weer zicht op uw mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Weet wat u motiveert, wat u werkelijk drijft en wat uw kwaliteiten zijn. Met deze zelfkennis kunt u doelbewust de beste keuzes maken voor het vervolg van uw carrière. U gaat gemotiveerd en kansrijk de arbeidsmarkt weer op. Op zoek naar die nieuwe baan. Ook daarin ondersteunen wij u, praktisch en concreet.

Wij begeleiden sinds 2004 IRO’s voor hoger opgeleiden. Ons succespercentage is hoog: 80 tot 90%

MOTIEF’s cliënten zijn zeer tevreden. Met een 8,3 scoorden we als één van de beste bureaus in het kwaliteitsonderzoek van Blik op Werk.

MOTIEF; sterk door:
- gedegen zelfonderzoek met de ZKM;
- mogelijkheid tot beeldend en psychomotorisch werken;
- traject op maat;
- individuele coaching door vaste adviseur;
- sollicitatie, netwerk- en presentatietraining in een groep;
- ervaren loopbaanpsychologen: betrokken en deskundig;
- inzet van ons eigen netwerk;

U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

ProActief BV

S.G. Slagter
op locatie of bij u thuis
9726 AE Groningen
Tel: 0592 - 350672
Fax: 0592 - 301251

Internet: www.pro-actief.nl
Email: info@pro-actief.nl

Op zoek naar werk?
ProActief wil zich onderscheiden in de reïntegratiemarkt met een sociale insteek. Mensen zijn bij ons geen nummer, maar individuen met een eigen verhaal en problematiek, maar zeker ook kwaliteiten. De consulenten en jobcoaches van ProActief zijn gespecialiseerd en hoog gekwalificeerd in het begeleiden en motiveren van cliënten die ondersteuning nodig hebben bij de terugkeer naar de arbeidsmarkt.
Waarom ProActief kiezen?
Op basis van vertrouwen en respect wil ProActief ondersteuning bieden en het kompas zijn om de gestelde doelen te bereiken. Aangezien ieder mens uniek is, hanteert ProActief een persoonlijke en individuele aanpak. Elk traject kenmerkt zich door duidelijkheid. De betrokken partijen weten wat de verwachtingen zijn en waar de verantwoordelijkheden liggen.
ProActief staat voor:
Individueel maatwerk
Transparante werkwijze
Open en actieve houding
Eigen Werkprojecten
Bel met ons kantoor voor een afspraak en we komen bij u langs!!

Psychologisch Adviesbureau Heller B.V.

J. Buist
van Goghstraat 27
9718 MP Groningen
Tel: 050-3120261
Fax: 050-3117251

Internet: www.loopbaanpsychologen.nl
Email: heller@loopbaanpsychologen.nl

Kiezen voor Psychologisch Adviesbureau Heller B.V. is kiezen voor:

Persoonlijke betrokkenheid:
- wij werken realistisch en doelgericht
- u krijgt een eigen, persoonlijke consulent
- wij geven op uw behoeften afgestemde (individuele)
sollicitatietrainingen en -instructies

Deskundigheid en ervaring:
- wij zijn een onafhankelijk bureau voor advies en begeleiding
- al onze psychologen zijn NIP gekwalificeerd/geregistreerd of
geregistreerd in het kader van de wet BIG
- wij beschikken over zeer ervaren register-arbeidsdeskundigen
- wij hebben veel ervaring met lichamelijke en/of psychische
klachten en beperkingen (burn-out, faalangst, assertiviteit,
spanningsklachten en (werk)stress)

Professionaliteit en veelzijdigheid:
- wij hebben een grote kennis van de lokale arbeidsmarkt
- wij hebben contacten met veel werkgevers
- wij zijn een door het UWV erkende jobcoach-organisatie
- psychologisch onderzoek en loopbaanonderzoek zijn ook mogelijk

REPUBLiKA

S. van Loendersloot
Kraneweg 13-6
9718 JC Groningen
Tel: +31 (0) 50 851 01 99
Internet: http://www.republika.nl
Email: paul@republika.nl

Informatie over REPUBLiKA.nl


Schellinger Trainingen

Gerlind Hoogcarspel
Zernikepark 12
9747 AN Groningen
Tel: 050-5776160
Fax: 050-5775379

Internet: www.schellinger.nl
Email: info@schellinger.nl

Schellinger Trainingen is een laagdrempelig reïntegratiebureau met veel aandacht voor de klant. Wij zijn een kleinschalig, informeel bureau waarin we gewend zijn om zonder dure woorden, min of meer “recht voor z’n raap”, maar met respect voor de klant te zeggen waar het op aankomt. Daardoor creëren we snel een plezierige en open werksfeer waarin men zich gemakkelijk thuis voelt. Een traject waar niet gelachen wordt is bij ons niet geslaagd.

Onze ervaren loopbaanadviseurs zijn enthousiast en van academisch niveau. U heeft als klant veel invloed op de vormgeving van uw traject. We doen daarbij wel een beroep op uw eigen inzet en verantwoordelijkheid. Van onze kant zetten wij onze expertise en ervaring maximaal in om u zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen. Door onze persoonlijke aanpak hebben wij een hoog succespercentage.

Schellinger Trainingen heeft vestigingen in Groningen en Amsterdam.

Learning by gently falling on your face


USG Restart

Willem Hulst
Westerhaven 13-2
9718 AW Groningen
Tel: +31 (0) 50 588 73 90
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Uw Nieuwe Medewerker

Conny Eldering
virtueel
9700 00 Heel Nederland
Internet: www.uwnieuwemedewerker.nl
Email: info@debruggenbouwers.nl

Geachte bezoeker van iro-info,

U bent zich aan het oriënteren op de IRO en zoekt op deze wijze het bij u passende bureau die u kan ondersteunen.

Uiteindelijk wilt u natuurlijk een bij u passende baan.

De bureaus die op iro-info gepresenteerd staan gaan u daarbij helpen. Zij hebben tevens het exclusieve recht u op www.uwnieuwemedewerker.nl te presenteren.

Hiermee worden uw beroepswensen op een doeltreffende wijze onder de aandacht gebracht van de potentiele werkgevers.

Uw re-integratiebureau kan u hier meer over vertellen.

Promoot dit initiatief en neem een link van www.uwnieuwemedewerker.nl op uw site of weblog op!


Van Hoek & Snoeijing

Clariska Van Hoek
Tjerk Bolhuisstraat 5
9715 WD Groningen
Tel: 06-27381699
Internet: www.vanhoek-snoeijing.nl
Email: clariska@vanhoek-snoeijing.nl

Van Hoek & Snoeijing biedt loopbaanbegeleiding,coaching,trainingen, outplacement en reintegratietrajecten waaronder IRO.
We werken voor particulieren, bedrijven, UWV WERKbedrijf en gemeenten.
We richten ons op de ontwikkeling van mens en organisatie.
Uitgangspunt is dat de mens centraal staat en dat we ons richten op jou specifieke talenten en mogelijkheden. Altijd als doel om het beste te halen uit jezelf!
Ons bedrijf heeft een meerwaarde en specialiteit namelijk kennis en ervaring met multiproblem clienten en multiculturele aspecten zoals communicatie en cultuur.
Ons bedrijf levert altijd maatwerk. Elk persoon is uniek en dat vertaalt zich in onze manier van werken.
Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Hartelijke groeten
Clariska Van Hoek & Maruscha Snoeijing

VuurKracht Starteradviesbureau

E.G. Kroon
Rijksstraatweg 239
9752 CB Haren (Gn)
Tel: 050-535 15 48
Fax: 050-537 02 48

Internet: www.vuurkracht.nl
Email: ondernemer@vuurkracht.nl

Beslis zelf, start een eigen bedrijf.

Voor veel mensen is het ondernemerschap een droom. Er zijn verschillende redenen te bedenken om voor jezelf te beginnen, maar vaak nog meer om het niet te doen. VuurKracht is een adviesbureau voor startende ondernemers. Ons werk is het helpen van mensen op hun weg naar het zelfstandig ondernemerschap.

Onze naam VuurKracht staat voor kracht, felheid en passie. Voor ons zijn dit belangrijke elementen in het ondernemerschap. In ons werk hebben we een daadkrachtige aanpak en gaan we tot het uiterste om een bedrijf succesvol te laten zijn. Dit onderscheidt ons van vele andere adviesbureaus.

Met behulp van uw IRO kunt u gebruik maken van onze dienstverlening en kunt u kiezen voor de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Wij komen graag in contact met mensen die met veel passie en VuurKracht aan hun eigen bedrijf willen beginnen!

Graag nodigen wij u uit de eerste stap te zetten door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.


Nelleke Spinder Praktijk voor Loopbaancoaching & Hypnotherapie

Nelleke Spinder
Telstar 31
9602 ZS Hoogezand
Tel: 0598 451102
Fax: 0598-45 11 02

Internet: www.nellekespinder.nl
Email: nellekespinder@home.nl

Als je echte coaching en hulp zoekt !

Loopbaanbegeleiding en re-integratie

-Begeleiding bij burn-out, ME, PTTS en ADHD, hulp bij stress, ondersteuning bij conflicten, vinden van je uitdaging en zingeving, bouwen aan je toekomst.

Coaching en hypnotherapie

Hulp bij persoonlijke ontwikkelingsplanning in werk en prive door o.a. het oplossen van angsten en fobieen, advies en ondersteuning bij relatieproblemen, leren omgaan met (jeugd)trauma's, reduceren van pijn en verdriet en het oplossen van vele andere problemen.

Bekostiging kan door o.a. PGB's, IRO's en bedrijfs / instellingspersoneelszorg en door een aantal zorgverzekeraars.

Wij zijn aangesloten bij de NOLOC en bij de NBVH.


Nelleke Spinder
loopbaancoach, hypnotherapeut en orthopedagoge


NettoJob

Mevr. N. Tonies
Hoofdstraat 263
9601 EG Hoogezand
Tel: (0598) 39 75 90
Internet: www.nettojob.nl
Email: info@nettojob.nl

Werk(t) voor iedereen

U heeft een uitkering van het UWV en u bent op zoek naar die ene baan. De druk om snel werk te vinden is groot. Toch is bewust kiezen belangrijk om uitval als gevolg van onvrede te voorkomen; dit vraagt tijd en aandacht.

NettoJob biedt u die tijd en aandacht, dat werkt......

Individuele begeleiding is voor NettoJob vanzelfsprekend. Tijdens het gehele traject wordt u door één coach begeleid. Deze coach biedt u adviesgesprekken en ondersteuning en aandacht bij het maken van keuzes, het nemen van beslissingen en bij het benaderen van de arbeidsmarkt. Dat NettoJob bij het benaderen van de arbeidsmarkt regelmatig buiten de gebaande paden treedt, getuigen de projecten 'Golfbeweging naar de Arbeidsmarkt' en het NettoJob 'Werk(t)-voor-iedereen' spel.

Wilt u zelf de regie over uw reïntegratie en wilt u daarbij ondersteund worden door NettoJob, dan kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek, dat werkt......

Stichting Baanvak

Dhr. E. Ottens
Haydnlaan 2
9600 AJ Hoogezand
Tel: 0598 - 321900
Fax: 0598 - 324616

Email: info@baanvak.com

"Baanvak wil voor alle opdrachtgevers in haar werkgebied dé activerings- en (re)ïntegratie organisatie zijn. Baanvak levert kwaliteit en bewerkstelligt duurzame reïntegratie van haar klanten op de arbeidsmarkt."

Baanvak is een dienstverlenend reïntegratiebedrijf. Baanvak richt zich op mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Baanvak zet zich er voor in dat zij duurzaam uitstromen naar onderwijs, maatschappelijke participatie en/of werk.

Baanvak biedt een breed spectrum aan werkgeleidingsproducten. Van intake, Uitgebreid Diagnostisch Onderzoek tot trajectbegeleiding en detachering; van bemiddeling, begeleiding in en naar regulier werk. Baanvak biedt maatwerk voor elke deelnemer. Middels samenhangende, ondersteunende en stimulerende trajecten worden werkzoekenden naar de arbeidsmarkt toegeleid.
Baanvak maakt deel uit van een uitgebreid regionaal netwerk van scholingsinstituten, werkgevers, hulpverleningsorganisaties en Trio
bedrijven.


Interventief

Jaap Loots
Beneden Oosterdiep 218
9645 LL Veendam
Tel: 0598-690000
Fax: 0842-222841

Internet: www.interventief.nl
Email: info@interventief.nl

Onze missie

Interventief is ontstaan vanuit een duidelijke visie: een reïntegratiebedrijf dat uitgaat van het individu.
Reïntegratie met gevoel… is onze slogan, waarmee wij doelen op gevoel voor: mensen, kwaliteit, normen en waarden, respect en duurzame vooruitgang.
De cliënt staat centraal!

Onze werkwijze

Wij begeleiden mensen persoonlijk.
Interventief weet dat het slagen van een reIntegratietraject afhankelijk is van de kwaliteit van onze diensten, waarbij wij rekening houden met wensen,
kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van de cliënt.
Wij stellen de cliënt centraal, omdat geen mens gelijk is. Ieder mens is uniek en waardevol. Op zich geen unieke aanpak, wel een eerlijke aanpak. Het omgaan met en begeleiden van mensen doen wij met vertrouwen, respect, onbevangen en met een positieve instelling.
Samenwerken betekent voor ons: Samen Werken!

Voor een vrijblijvende kennismaking, bij u of bij ons, mag u ons altijd benaderen.

Jaap Loots en Ada van Duijn

Wijnbergen Reïntegratie & Detacheringen

Mevr. L. Wijnbergen
Pieter Sneeuwplein 12
9641 KA Veendam
Tel: 0598 636306
Fax: 0598 630893

Internet: www.wijnbergenreintegratie.nl
Email: info@wijnbergenreintegratie.nl

Werkzoekenden met een uitkering van het UWV kunnen een IRO aanvragen bij Wijnbergen Reïntegratie & Detacheringen. In een gesprek waarin u kunt aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot een traject, geven wij u deskundig advies over de mogelijkheden die er voor u zijn op de arbeidsmarkt. Samen stellen we het traject vast dat nodig is, om te bereiken dat u weer aan het werk komt. U krijgt vervolgens een vaste contactpersoon bij Wijnbergen Reïntegratie die u ondersteund bij het vinden van werk. De consulent is dan ook uw vraagbaak en adviseur. Een groot voordeel is dat Wijnbergen Reïntegratie een eigen detacheringbureau heeft en er dus veel contacten met werkgevers bestaan.

ADVISANT

Lineke Veenstra
Johan Dijkstrasingel 14
9951 MR WINSUM GN
Tel: 0595-551243
Internet: www.advisant.nl
Email: info@advisant.nl

Zin om eigen baas te worden? We stellen ons graag aan u voor.

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat wanneer u zich gedegen voorbereid op het zelfstandig ondernemerschap, uw kans van slagen aanzienlijk groter wordt?

ADVISANT heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers en heeft zich tot taak gesteld om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een succes wordt.

Uw Advisant helpt, coacht en zet haar kennis en ervaring in om uw handvatten te geven bij alle zaken die belangrijk zijn. Wellicht hebt u al goede ideeën voor uw bedrijf. Onze begeleiding start met uw ideeën en eindigt niet na de start van uw bedrijf.

Als u eenmaal gestart bent, zorgt uw Advisant ervoor dat u alert blijft op de gang van zaken binnen uw bedrijf. ADVISANT geeft u een goed inzicht in uw financiën en helpt u met bijsturen als dit nodig is.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan ook bij u thuis.