Re-integratiebureaus in Nuth

iro-info wordt nu Reintegratie Gids

De verantwoordelijkheid voor reintegratie naar werk voor werkzoekenden is momenteel volop in beweging. UWV-werkbedrijf, uw Gemeente, uw (ex)werkgever of een verzekeringsbedrijf dragen in het geval van werkloosheid samen met u de verantwoordelijkheid stappen te zetten richting werk.

De bovengenoemde uitvoerende instanties kunnen instrumenten (bv IRO, PGB, Outplacement etc) inzetten om gespecialiseerde bedrijven te betrekken bij de weg naar werk of de nodige stappen in deze richting.

De makers van deze site hebben er dan ook voor gekozen om deze gespecialiseerde bedrijven dan ook breder te presenteren dan alleen via de IRO. We hebben de site dan ook koppeld aan "Reintegratiegids"

 


Er kunnen geen bureau's gevonden worden in Nuth.

Overige bureau's in Limburg

OpenView Consultancy BV

R.J. de la Croix
Meerstraat 35
6441 ND Bunde
Tel: 043 - 3654828
Fax: 043 - 3654829

Internet: www.openviewgroup.nl
Email: info@openviewgroup.nl

OpenView Consultancy BV zetelt in het Zuid-Limburgse Bunde en begeleidt gemiddeld 4 mensen per week naar een nieuwe baan. We hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede band met de mensen waarmee we samen op zoek gaan naar werk of een andere baan. Werkzoekenden zijn klanten. Daarom zweren we bij persoonlijke aandacht.

Kandidaten welke bij OpenView Consultancy BV een traject volgen krijgen de mogelijkheid om intern deel te nemen aan diverse trainingen en opleidingen, o.a. workshops “netwerken”, “solliciteren” en “assertiviteit”, basiscursussen van het Microsoft Office Pakket, beroepenoriëntatie, zelfbeeldanalyse, e.m. Wanneer blijkt dat een kandidaat aanvullende scholing nodig mocht hebben om een eventuele functie naar behoren uit te voeren, nemen wij contact op met een erkend opleidingsinstituut om dit te verwezenlijken.

Dit alles is mogelijk dankzij de duidelijke afspraken met OpenView Consultancy BV. Wij bieden onze diensten aan in de vorm van een open communicatie.

Matra Consultancy BV

Jan Jamlean
Gelrestraat 71
6101 EV Echt
Tel: 0475-568800
Fax: 0475-568801

Internet: www.matraconsultancy.nl
Email: info@matraconsultancy.nl

Matra Consultancy is een adviesbureau voor Management, Arbeid & Training dat sinds 8 jaar o.a.
re-integratietrajecten, outplacementtrajecten, loopbaanbegeleiding en jobcoaching uitvoert voor een groot aantal opdrachtgevers. Dit zijn zowel overheidsorganisaties zoals Gemeenten en UWV, particuliere bedrijven en individuele werkzoekenden die op zoek zijn naar een persoonlijke en maatgerichte ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan.


Binnen Matra Consultancy werken HBO gekwalificeerde medewerkers die U als werkzoekende centraal stellen. Er is dus sprake van een maatgericht traject waarbij wij u gaan bemiddelen op basis van uw interesses, vaardigheden en competenties, waarbij rekening gehouden wordt met eventuele beperkingen.

U staat als werkzoekende centraal waarbij wij zorg zullen dragen voor kwaliteit!


Matra Consultancy heeft kantoren in:

Echt
Gelrestraat 71
6101 EV Echt

Sittard-Geleen
Gewandeweg 5
6161 DJ Geleen

Maastricht
Portae Mosae (Westpark)

Atlant Re-integratie

De heer J. Vrolings
Ganzeweide 175A
6413 GE Heerlen
Tel: +31 (0) 45 571 69 20
Internet: http://www.atlantgroep.nl
Email: iroaanvraag@atlantgroep.nl

Atlant Re-integratie, onderdeel van de Atlant Groep, is al meer dan 15 jaar succesvol in het aan werk helpen van mensen, die door zeer diverse oorzaken werkloos geworden zijn en een uitkering van het UWV of de gemeente hebben.

Wat heeft Atlant Re-integratie u te bieden bij uw zoektocht naar werk? 
* Op basis van een of meerdere uitgebreide gesprekken stippelen wij samen met u dé weg naar werk uit. Uw talenten en kwaliteiten zijn daarbij het uitgangspunt maar we kijken natuurlijk ook naar punten die voor training of scholing in aanmerking komen.
* Een groot en divers aantal leerwerkplekken.
* Een zeer groot netwerk van bedrijven in de regio die vacatures hebben. 
*  Gedreven en ervaren consulenten die in de regio wonen en goed op de hoogte zijn van de regionale arbeidsmarkt.
* Eén consulent die u het hele traject begeleidt en waarbij u, indien u dat wenst, ook nadat u weer aan het werk bent nog terecht kunt.

Atlant Re-integratie heeft vestigingen in Helmond en Heerlen.

WERK MET MEERWAARDE


CBB B.V.

J. Wollersheim
Beersdalweg 56
6412 PE Heerlen
Tel: 045 572 33 00
Fax: 045 572 86 55

Internet: www.cbbwerkt.nl
Email: info@cbbwerkt.nl

CBB, een goed adres, een menselijk Limburgs bedrijf met vestigingen in Heerlen, Maastricht, Sittard en Roermond. Zonder drempels of oordelen helpen wij mensen weer de draad op te pakken, ongeacht hun achtergrond of arbeidsverleden. Door eerlijke adviezen, persoonlijke aandacht en duidelijke doelstellingen. Klanten en opdrachtgevers zijn tevreden over onze dienstverlening: volgens RWI en Borea zijn we het best gecertificeerde reïntegratiebedrijf in Limburg.
We hebben een eigen diagnostisch centrum waar capaciteiten en interessen van klanten onderzocht worden; we hebben eigen trainingsfaciliteiten voor om- ,her-, en bijscholing, en reïntegratiecoaches die helpen uw talenten te ontdekken en snel een passende baan te vinden.
CBB is een onderdeel van het Arcus-concern waarmee dus een gemakkelijke verbinding gemaakt kan worden met kwalificerend beroepsonderwijs. Bel voor een kennismakingsgesprek. Wij ondersteunen met de aanvraag van de IRO en zorgen dat u snel aan de slag kunt.

FourstaR

Wilma Schutten
In De Cramer 23-A
6411 RS Heerlen
Tel: 045-5732270
Fax: 045-5732271

Internet: www.fourstar.nl
Email: info@fourstar.nl

FourstaR is een landelijk operend bedrijf gericht op het begeleiden van mensen naar werk of participatie. FourstaR werkt vanuit de missie ‘mensen beter maken door werk’. Hiertoe richt FourstaR zich op innoverende, resultaatgerichte oplossingen voor de re-integratiebranche, waaronder methodiek- en productontwikkeling. Een integrale aanpak van multi-problematiek door professionele ondersteuning van opdrachtgevers, klanten en ketenpartners zijn hierbij onze speerpunten.
De diversiteit aan diensten betekent dat FourstaR een aantal gespecialiseerde ondernemingen heeft. Deze zijn actief op het gebied van re-integratie, zorg, inburgering, advies, sociaal uitzenden of detacheren. Deze bundeling van krachten geeft de FourstaR Groep een unieke slagvaardigheid, creativiteit, snelheid van handelen en een complete dienstverlening voor haar opdrachtgevers, ongeacht de doelgroep. Tot de opdrachtgevers behoren gemeenten, uitvoerings- en zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen en particuliere werkgevers.
Re-integratie beschouwen wij als ‘werken met mensen door mensen’. In onze visie heeft iedereen talent, de vraag is alleen waarvoor. Die visie vertalen we in een basishouding, waarin we naar mensen kijken, naar ze luisteren, met ze praten en vervolgens met ze op zoek gaan naar een passende werkplek. FourstaR gaat ervan uit dat iedereen op enige manier kan deelnemen aan het arbeidsproces.
Onze programma’s zijn er op gericht het beste van mensen naar boven te halen. Dat doen we via een één-op-één-benadering met onze re-integratiecoaches, ondersteund door een team van specialisten.
Via onze ATC’s is FourstaR in staat talenten en mogelijkheden van cliënten in kaart te brengen en te vertalen naar haalbare arbeidsmarktstrategieën.


Lagarde & You

dhr. Tibert Lagarde
Heerlerbaan 69
6418 CB Heerlen
Tel: 045 5710694
Internet: www.lagardeyou.nl
Email: info@lagardeyou.nl

Lagarde & You (L&Y) is een kleine en jonge dienstverlenende organisatie die zich sinds 2003 op zelfstandige basis richt op de begeleiding van mensen in en naar werk. L&Y ondersteunt werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe baan. Binnen de Individuele Reintegratieovereenkomst (IRO) doet zij dit op puur individuele basis. Ons nadrukkelijk doel is kleinschaligheid nastreven om maatwerk te kunnen bieden naar u als klant.Een optimale vertrouwensbasis tussen u en L&Y zijn voor ons daarbij een absolute voorwaarde. Flexibiliteit, snel reageren op behoeftes en een resultaat- en marktgerichte houding t.a.v. de begeleiding naar een baan zijn daarbij de kernwaarden.

Ondanks het feit dat de IRO nog relatief nieuw is, beschikt L&Y al over een behoorlijke ervaring. Het werkgebied is provincie Limburg /Eindhoven en Omgeving. Binnen dit gebied is door de achtergrond van L&Y, onze toegevoegde waarde, een goede kennis van de arbeidsmarkt. Ons credo is “iedereen is regisseur van zijn eigen leven”.


Mijn Eigen Onderneming

Tibert Lagarde
op locatie
6411 EG Heerlen
Tel: 0800 - 44 44 222
Internet: www.mijneigenonderneming.nl
Email: info@mijneigenonderneming.nl

"Elke reis begint met een eerste stap"

 

Mijn Eigen Onderneming is landelijke organisatie waarbinnen met regionale en lokale partners en ondernemers/coaches gewerkt wordt om personen te begeleiden in het proces naar succesvol zelfstandig ondernemerschap.

 

Kun jij de volgende vragen met  ja beantwoorden?

 

·          Heb jij een WW of WAO-uitkering van het UWV en speel je met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten?

·          Heb je behoefte aan persoonlijke en praktische begeleiding bij het opzetten van jouw eigen onderneming, in al zijn facetten?

·          Liefst in de regio?

·          Is het ondernemersschap iets voor jou?

·          Wil jij ervaringen delen met collega startende ondernemers?

·          En kom jij in aanmerking voor een Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) van het UWV?

 

 

Grijp dan je kans en benut de mogelijkheid van de Individuele Reïntegratieovereenkomst (IRO) om een start te maken met jouw eigen onderneming.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

 

Wil je snel maar vrijblijvend contact?

Bel dan met ons op 0800 - 44 44 222 (gratis) of mail naar info@mijneigenonderneming.nl


USG Restart

Willem Hulst
Stationstraat 46
6411 NK Heerlen
Tel: +31 (0) 45 573 22 90
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Pro Active

Ed Scheringa
Roda JC Ring 93
6466 NH Kerkrade
Tel: 045-5631956
Fax: 045-5631959

Internet: www.proactive-sr.nl
Email: info@proactive-sr.nl

Pro Activeis een dynamische marktspeler op het gebied van re-integratie in Zuid Limburg.

 

We onderscheiden ons door een persoonlijke, individuele benadering, deskundige begeleiding en directe, actieve bemiddeling naar werk.

 

Deze deskundige begeleiding wordt geleverd door verschillende specialisten op zowel fysiek als mentaal vlak. Zo bestaat het team van Pro Active onder andere uit een fysiotherapeut, een psycholoog, een HRM adviseur, een mental trainer en een arbeidsdeskundige.

Vanuit deze verschillende disciplines wordt samen gewerkt om u aan een baan te helpen


Uw begeleiding wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Ook sluiten we aan bij uw persoonlijkheid en innerlijke drijfveren. Wij werken uitsluitend één op één.


Daar waar nodig wordt scholing, loopbaan- en trainingsproducten ingezet om de kans op arbeidsperspectief te vergroten. Hebt U interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Roda JC Ring 93
6466 NH  Kerkrade
Tel:  045-5631956
Fax: 045-5631959

Wilhelminastraat 47

6131 KMSittard

(T) 046-4580137

 


LALIEU Organisatie & Bedrijfsadvies

Frans Lalieu
Steegputstraat 1
6017 BC Thorn
Tel: 0475-561934
Fax: 06-55794751

Internet: www.lalieu.nl
Email: info@lalieu.nl

 

Gebruik je IRO om vanuit een uitkering een eigen bedrijf te starten!

(Detailhandel, Zakelijke Dienstverlening, Horeca, Productie, Ambachtelijke ZZP-er enz.)

LALIEU wil als "starterscoach" starters met een uitkering persoonlijk begeleiden, adviseren en ondersteunen in de uitvoering en realisering van hun plan een eigen bedrijf te starten. LALIEU helpt, regelt, ontzorgt en onderzoekt kansen in de markt gedurende het eerste en vaak moeilijkste jaar. E.e.a. op basis van een full service maatwerkconcept waarbij bereikbaarheid, beschikbaarheid en ondersteuning is gegarandeerd gedurende 12 maanden. Dit alles bij jou op locatie. Bel gerust voor een eerste gratis afspraak. Ik kom naar je toe!

Bij het starten van een bedrijf komt heel wat kijken. Als toekomstig zelfstandig ondernemer (of ZZP-er) kun je veel, maar dat wil niet zeggen dat je alles zelf kunt. Er is vaak behoefte aan iemand die zaken regelt en in bepaalde gevallen fungeert als klankbord. Iemand die jou in de beginfase bijstaat bij alle "rompslomp" die het ondernemen met zich meebrengt. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een ondernemings- en financieel plan, administratie, belasting en regelgeving. Maar ook iemand die met jou kan brainstormen over voorliggende problemen en deze ook oplost. Je wilt namelijk vooruit en je kansen ten volle benutten. Vanwege het gebrek aan kennis en ervaring kunnen vrienden, kennissen of familie je vaak niet van dienst zijn. Daarom is het (samen)werken met een onafhankelijk ter zake deskundige vaak een uitkomst. 

Doel LALIEU:   Jou succesvol laten ondernemen!  Voorkomen dat door alle rompslomp jouw onderneming gedurende het eerste jaar in de problemen komt.

Met vriendelijke groet, 

Frans Lalieu


Abilities Employment Services

Astrid Ticheler
Avenue Céramique 16
6221 KV Maastricht
Tel: 043-4501122
Fax: 043-4504581

Internet: www.abilities.nl
Email: info@abilities.nl

Wij vinden samen met jou de baan die bij jou past!

De aanpak van Abilities Employment Services kenmerkt zich door de intensieve en individuele begeleiding van de kandidaat, waarbij regelmatig de voortgang wordt geëvalueerd. Na een uitgebreide intake  doorloopt u het volgende traject: Arbeidsmarkt- en beroepenoriëntatie, sollicitatietraining en begeleiding en uiteindelijk zeer belangrijk: Jobhunting! U heeft 1 vaste kontaktpersoon die U gedurende het gehele traject begeleidt. U wordt niet alleen begeleid in het gericht en open solliciteren, maar er wordt ook gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk van samenwerkende bedrijven. De kans op het vinden van een gepaste baan wordt hiermee aanzienlijk vergroot. Abilities is het Engelse woord voor talenten. In onze begeleiding vertalen wij de talenten van onze kandidaten naar kansen op de arbeidsmarkt. Ons motto luidt dan ook: 'Doen waar je goed in bent!'


Deering en Hoekstra

Joop Hoekstra
Sint Amandusstraat 8
6212 CM Maastricht
Tel: 043 326 1546
Internet: www.deering-hoekstra.nl
Email: deering.hoekstra@planet.nl

Bent u op zoek naar werk naar uw hart?

Bijna 15 jaar loopbaanbegeleiding heeft ons geleerd dat de kortste weg naar zinvol werk loopt via de persoonlijke weg naar binnen. Oud zeer moet opgeruimd worden en uw leefsituatie moet op orde zijn. Uw herwonnen uitstraling, nieuw elan en gevoel van ruimte trekt nieuwe mensen en mogelijkheden aan. Werk of een eigen bedrijf komt dan onherroepelijk op uw pad.

In het traject zoeken wij uw sterke kanten: de talenten waarmee u in de wieg gelegd bent. Onze persoonlijke begeleiding omvat vervolgens alles wat u nodig hebt: informatie, advies, concrete hulp, diepe gesprekken over uw belemmeringen en vragen, en sterke stimulansen.

Eventueel vermindert de effectieve Nucleusmethodiek blijvend fysieke en psychische obstakels op de weg naar uw doel.

Joke Deering en Joop Hoekstra - beiden met een brede achtergrond - werken het liefst vanuit het hart: in gewone taal, van mens tot mens.

John Wintjens coacht en begeleidt u vanuit zijn bedrijfskundige en financiële ervaring bij alle stappen die nodig zijn om een eigen bedrijf te starten, of als zelfstandige (zzp-er) verder te gaan.


Deering en Hoekstra biedt u:

een warme plek waar u zich thuis voelt

persoonlijke betrokkenheid

gesprekspartners van niveau

snelle persoonlijke groei

begeleiding van praktisch tot spiritueel

deskundige begeleiding van starters


Het intakegesprek van 1,5 uur is vrijblijvend en gratis.


IMK

Patrick van Dielen
Geusseltweg 41 c
6225 XS Maastricht
Tel: 043-3521206/1696
Fax: 043-3521695

Internet: www.imk.nl
Email: info@imk.nl

Ondernemer worden? Wij helpen u graag op weg!


Wie arbeidsongeschikt en/of werkloos is, heeft recht op hulp bij re-integratie. Met een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) kunt u zelf kiezen door welk re-integratiebedrijf u daarbij geholpen wilt worden. Ook als u kiest voor zelfstandig ondernemerschap. U kunt dus zelf voor IMK kiezen.

IMK is specialist op het gebied van re-integratie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij leveren maatwerk op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van het MKB. En met resultaat!

Neem telefonisch contact met ons op (088-999 00 00) of bezoek onze website (www.imk.nl) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij u in de buurt.


Intermediate Loopbaanontwikkeling & Coaching

Nic H. Smeets
Gerechtigheidslaan 37
6226 CG Maastricht
Tel: 06 50524100
Internet: www.intermediates.nl
Email: nsmeets@intermediates.nl

EXPERTISE

Intermediate is in 1997 opgericht door Nic Smeets nadat hij als Personeelsmanager en Outplacement Consultant ruime ervaring in de Limburgse arbeidsmarkt regio had opgedaan. Daarna was hij werkzaam als interim manager in Zuid Nederland o.m. op het gebied van recruitment en HRM projecten bij een aantal gerenommeerde grote en kleinere organisaties. 

LOOBAANADVISERING, individuele programma's en IRO's

Intermediate heeft meer dan 20 jaar ervaring met loopbaanontwikkeling. Deze loopbaanadviespraktijk is de afgelopen jaren verder uitgebouwd. Er wordt samengewerkt met ervaren coaches en trainers.

AANPAK

De aanpak is zakelijk, intensief en doelgericht. De begeleiding vindt plaats in een discrete en goed bereikbare locatie. Kenmerkend zijn de grote kennis van de Limburgse arbeidsmarkt en de daarin voorkomende netwerken en actuele ontwikkelingen.

Zoekt u persoonlijke, individuele en professionele  begeleiding naar een nieuwe baan of een zelfstandige activiteit? Bel INTERMEDIATE Nic H. Smeets voor een afspraak.


Intersym Human Resource Management B.V.

Dhr. Rob Alberigs
Weert 13
6222 PG Maastricht
Tel: 043-3655155
Fax: 043-3672058

Internet: www.intersym.nl
Email: info@intersym.nl

Een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket is reïntegratie door middel van een Individuele Reïntegratie Opdracht (IRO)

 

De succesfactor binnen onze werkwijze is dat alle reïntegratietrajecten op individuele basis worden uitgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere cliënt uniek is qua historie, opleiding, achtergrond, toekomstvisie, etc. en derhalve het beste geholpen is met een op de persoon toegespitst reïntegratietraject. Alle trajecten zijn maatwerk van begin tot eind!

 

Zowel voor mensen met een arbeidshandicap als voor werkelozen worden reïntegratietrajecten uitgevoerd.

 

Doordat de reïntegratiebegeleiders ook werving & selectie opdrachten uitvoeren, zijn wij staat tot het creëren van extra mogelijkheden binnen het eigen netwerk van opdrachtgevers. Een aantal reïntegratiebegeleiders zijn tevens ervaringsdeskundige.

 

Wilt u meer weten over de individuele werkwijze van Intersym bij IRO’s ?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek:

043-3655155 of info@intersym.nl.

 

Maastricht
Weert 13

6222 PG Maastricht

Contactpersonen: Margo Hougardy en Rob Alberigs

 

Sittard

Paardestraat 23

6131 HASittard

Contactpersonen: Arno Limpens en Margo Hougardy

 

Roermond

Minderbroederssingel 42

6041 KK Roermond

Contactpersoon: Truus Sliepen


ChainWorks consultancy & hr-diensten

Marlies Pragt
Molenweg 18a
6077 BC St. Odiliënberg
Tel: 06 176 70 712
Fax: 040 248 41 35

Internet: www.chainworksconsultancy.nl
Email: info@chainworksconsultancy.nl

Wij maken werk van uw loopbaan!

Hebt u graag professionele ondersteuning bij het zoeken naar werk? Dan bent u bij ChainWorks consultancy & hr-diensten aan het juiste adres. Een vaste hr-consul­tant zet samen met u de lijnen uit naar werk dat bij u past. Wij geloven niet in standaardtrajecten. Samen met u bepalen we welke instrumenten we inzetten om uw doel te bereiken.


Brede expertise


ChainWorks consultancy & hr-diensten maakt deel uit van ChainWorks Holding, een groep van spe­cialisten op het vlak van mens en organisatie. Dankzij deze samenwerking kunt u uw IRO-traject bij ons uitbreiden met een breed scala aan dienstverlening, waaronder:


·         coaching

·         assessment;

·         beroepskeuze advies;

·         loopbaanonderzoek;

·         evc-procedure*;

·         arbeidsdeskundig advies;

·         kwalificerende beroepsopleidingen;

·         vaardigheidstrainingen;

·         competentiegerichte trainingen;

·         advisering en bemiddeling bij scholing;

·         jobhunting;

·         begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf.


* Procedure die eerder verworven competenties (evc) inzichtelijk maakt. Op deze wijze kunt u erkende certificaten ontvangen voor competenties die u in de praktijk ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld in werksituaties.


Afhankelijk van de inhoud van uw traject duurt deze 6 tot 24 maanden. Gedurende deze periode werkt u via een actiegerichte en doordachte aanpak naar uw einddoel toe.


Kennismaken


Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan bij u in de buurt. Dat kan telefonisch of via onze website www.chainworksconsultancy.nl.


MV Loopbaanontwikkeling & Advies

Mia Vergoossen
Tintelberg 7
6041 PT Roermond
Tel: 0475- 310448
Fax: 0475-310491

Internet: www.mvloopbaan.nl
Email: mvloopbaan@planet.nl

Zelfverzekerd beginnen aan een nieuwe toekomst

MV Loopbaanontwikkeling & Advies zet mensen op het spoor om dat te doen waar ze goed in zijn en wat hun inspireert.
Uw individuele competenties, drijfveren, uniciteit en persoonlijke omstandigheden zijn bepalende factoren in het traject dat leidt naar werk. U geeft met uw talent en kracht inhoud aan uw toekomst. U staat aan het roer, MV Loopbaanontwikkeling & Advies is uw navigator.

De begeleiding kenmerkt zich door integriteit, aandacht voor de individuele mens met zijn / haar omstandigheden en mogelijkheden, maatwerk en resultaatgerichtheid. Met behulp van een Loopbaan Actieplan gaat u concrete stappen zetten richting een nieuw toekomstperspectief.

MV Loopbaanontwikkeling & Advies is gespecialiseerd in IRO trajecten, ondersteuning bij zelfstandig ondernemerschap, trajcten van werk naar werk, outplacement, sollicitatievaardigheden en persoonlijke presentatie, personal coaching.

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken.

Styx Career Consult

Ruud Op den Kamp
Fellenoord 200-240, Eindhoven
6041 GN Roermond
Tel: +31 (0) 40 246 60 02
Mob: 0651 193885
Internet: https://www.styxcareerconsult.nl
Email: ruud@styxcareerconsult.nl

Styx Career Consult is sparringpartner voorhoogopgeleiden. Hoogopgeleid? Zoek je ander, beter passend werk of een andere omgeving? Herstarten na burnout? Wil je (weer) vrij zijn om je loopbaan zelf te bepalen? Zelfvertrouwen geknakt? Styx Career Consult in Eindhoven is partner van hoogopgeleide professionals en managers. Dit betekent dat wij jou in gesprekken begeleiden bij b.v. outplacement, reïntegratie (tweede spoor) en loopbaancoaching. We zorgen er voor dat jij (weer) focus krijgt, die passende baan vindt, jouw profilering effectiever wordt en jouw zelfvertrouwen toeneemt. 

Vragen die we veel tegenkomen zijn: Wat past echt bij mij, rekening houdend met mijn beperking? Hoe pak ik het solliciteren aan? Hoe kan ik mijn ervaring omzetten naar een andere baan? Wat wil ik nu precies? 

Styx Career Consult ondersteunt en bemiddelt sinds 2003 hoogopgeleiden. En best met succes. Meer weten? Vrijblijvend kennismaken? Bel of email gerust. Je vindt ons in Eindhoven Centrum (vlakbij het station). Eigen P-plaatsen.


Daniels Loopbaanbegeleiding

Marion Daniels
Vredeslaan 19
6141 BM Limbricht (Sittard)
Tel: 046 411 03 68
Internet: www.daniels-loopbaanbegeleiding.nl
Email: info@daniels-loopbaanbegeleiding.nl

Op zoek naar een bureau waar de mens centraal staat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan voor een persoonlijke begeleiding van mensen. Ieder mens is anders, iedereen verdient een persoonlijke aanpak.

Ons uitgangspunt is: If you can dream it, you can do it.

Onze coaches zijn mensen met een uitgebreide werk- en levenservaring die optimaal in staat zijn u te begeleiden in uw loopbaan.

• Bent u momenteel werkloos?
• Ontvangt u een WAO uitkering?
• Wordt u bedreigd met ontslag?
• Zoekt u ondersteuning in uw huidige werk?
• Droomt u ervan zelfstandig ondernemer te worden?
• Wilt u onderzoeken wat uw sterke kanten zijn?
• Zoekt u ondersteuning bij uw sollicitaties?

Of wilt u simpelweg antwoord op de vragen:

• Wie ben ik?
• Wat wil ik?
• Wat kan ik?

Naast de individuele begeleiding van personen verzorgen wij ook communicatietrainingen voor bedrijven en particulieren.


InPlaceMens

J.J.H.M. Limbourg
6131 AS Sittard
Tel: 073-5327548
Fax: 073-5327905

Internet: www.inplacemens.nl
Email: info@inplacemens.nl

In Place Mens is méér dan zomaar een reintegratiebureau.

We vormen een totaalsystematiek: alle (deel)activiteiten zorgen voor de ontwikkeling van de mensen.

InPlaceMens is vernieuwend in aanpak: Lef, Lol en Liefde, vanuit Veiligheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid...


Ofwel: het draait om U, als kandidaat.


We bieden een eigen, herkenbare, leeromgeving. Alle mogelijke activiteiten en functionaliteiten in onze organisatie staan open om te leren.


We gebruiken onze ervaring, jarenlang opgebouwd, tot ontwikkeling van mensen die zich willen oriënteren, die willen leren of hun vakbekwaamheid willen vergroten.

InPlaceMens is een groei-organisatie. De partners zijn betrokken en hebben hart voor hun kandidaten. Alle partners zijn mensen die zichzelf hebben ontwikkeld en dit blijvend doen. Ook zij zetten zichtbaar, voelbaar en meetbaar stappen in hun eigen leven.

Wilt u meer weten? www.inplacemens.nl


Stapp

Mw. R. Welzen
Poststraat 8-10
6135 KR Sittard
Tel: 046-452 21 21
Fax: 046-452 29 29

Internet: www.stapp.nl
Email: info@stapp.nl


Werken is een belangrijk onderdeel van het leven. Ook voor mensen met een beperking, chronische ziekte of psychische problemen. Het vinden en behouden van een baan is voor mensen met een arbeidshandicap niet altijd eenvoudig. Stapp biedt hierbij de ondersteuning die aansluit bij de vraag van de cliënt. Door begeleiding op maat wordt ernaar gestreefd de baan te behouden. Deze ondersteuning wordt geleverd door gekwalificeerde jobcoaches.

Specialisaties:
- begeleiden van mensen met (een vorm van) autisme
- begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking
- begeleiden van mensen met een WSW indicatie

Stapp is in het bezit van het Blik op Werk keurmerk, dat garant staat voor een basisgarantie voor kwaliteit. In een klantwaarderingsonderzoek kregen wij van onze cliënten en opdrachtgevers een 8.


Centaurus

Harrie Buijssen
afspraak op locatie of bij u thuis
5913 AA Venlo
Tel: 024-3881292
Fax: 024-3881294

Internet: www.centaurus-loopbaanadvies.nl
Email: info@centaurus-loopbaanadvies.nl

Reïntegreren doe je dus zo... met een IRO

Visie:
Volgens Centaurus zijn er voor iedereen mogelijkheden tot reïntegratie mits de bereidheid bestaat te investeren in verandering van de huidige situatie. Bij ons staat uw werkgerelateerde vraag centraal. Wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent met het begeleidingsproces én het resultaat.
Wie zijn Centaurus?
Wij bieden u ervaren adviseurs (40+) die hun sporen verdiend hebben en beschikken over een uitgebreid én bruikbaar netwerk. Adviseurs van Centaurus staat garant voor persoonlijke betrokkenheid, expertise, passie, zorgvuldigheid en degelijkheid.
Specialisaties:
- Reïntegratie voor hoger opgeleide werkzoekende
- Reïntegratie vanuit de WW, WAO of Wajong
- Verzelfstandiging vanuit de WW of WAO
- Assessements en Beroepskeuze-advies
Werkwijze:
Intensieve individuele coaching en workshops afgestemd op uw actuele vraag.
Sectoren:
ICT, multimedia, onderwijs, zorg en welzijn, commerciële en zakelijke dienstverlening


José Lenders-reïntegratie

José Lenders
Kapelaan Nausstr. 62
5915 BC Venlo
Tel: 077 3510989
Internet: www.joselenders.nl
Email: info@joselenders.nl

DE KEUS IS AAN JOU!

Wat heb jij nodig?
Waarin wil jij professioneel ondersteund worden?
José Lenders–reïntegratie biedt jou begeleiding op maat bij het zoeken naar werk.
Ieder mens is uniek en uniek zijn vraagt persoonlijke aandacht. Waar liggen jouw kwaliteiten? Welke banen passen daarbij? Hoe creëer je kansen om aan de slag te gaan?
Maatwerk begeleiding betekent dat je leert hoe jij je eigen wijsheid weer kunt aanspreken.
De coaching van dit traject is gebaseerd op betrokkenheid en een positieve levensvisie.

In het op maat geschreven IRO stappenplan is speciale aandacht voor:
Persoonlijke ontwikkeling
waarbij je het beeld over jezelf aanscherpt
Sollicitatievoorbereiding
waarbij het vinden van vacaturebronnen, analyseren van advertenties en benutten van netwerken centraal staat
Presentatievaardigheden bij sollicitatie
met aandacht voor de juiste uitstraling en houding
Begeleiding in de eerste maanden van je nieuwe baan.


Bezoek aan huis mogelijk.


ttif.company

Marije van de Merwe
Spoorstraat 46
5911 KJ Venlo
Tel: 077-3561120
Fax: 020-5626366

Internet: www.ttifcompany.nl
Email: info@ttifcompany.nl

 “Geef richting aan uw eigen koers”

Vanuit de jarenlange ervaring van ttif.company op het gebied van outplacement en werk-naar-werk activiteiten, hebben wij reeds duizenden men­sen geholpen aan een nieuwe baan, een nieuwe carrière. Dat doen we al 40 jaar. 

Onze aanpak

U bepaalt zelf de beste weg naar werk. Hierbij stemmen wij onze dienstverlening af op uw persoonlijke achtergrond en situatie. De jobcoach van ttif.company geeft samen met u richting aan uw koers. ttif.company kiest altijd voor de kortste weg naar werk en zoekt daarom naar een baan­garantie die past bij uw achtergrond, opleiding en ervaring. Samen met uw coach benadert u werkgevers. ttif.company heeft een uitgebreid landelijk netwerk waar u gebruik van maakt.

 

Indien wenselijk kunt u uw kansen op een baan vergroten door het volgen van trainingen zoals bijvoorbeeld solliciteren, presenteren of netwerken.

 

De belangrijkste voordelen op een rij

• Een sterk netwerk van werkgevers

• Snelle match tussen werkgever en kandidaat

• Maatwerk per individu

• Persoonlijke begeleiding

• Informele sfeer

• Actieve nazorg

 

Kortom

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis gesprek op één van onze vestigingen bij u in de buurt. In dit gesprek ontvangt u van een ervaren coach informatie over onze werkwijze, activiteiten en trainingen. Deze zijn altijd afgestemd op uw wensen en de eisen die UWV WERKbedrijf stelt aan uw traject.

 

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen op 020 562 63 64 en vragen naar een jobcoach in uw regio of mailen naariro@ttifcompany.nl

 

ttif.company locaties

Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Hengelo, Lelystad, Nieuwegein, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaandam


IBN-arbeidsintegratie

Mevrouw M. Cornelissen
5801 BN 
Tel: 0413-334571
Fax: 0413-334450

Internet: www.ibn-arbeidsintegratie.nl
Email: mcornelissen@ibn-groep.nl

De maatwerktrajecten die IBN-arbeidsintegratie biedt, staan garant voor adequate begeleiding en bemiddeling naar een passende werkplek. Door de regionale werksetting kunt u altijd dicht bij uw woonplaats terecht voor advies, scholing en coaching naar een adequate werkplek.

IBN-arbeidsintegratie heeft vestigingen in Uden, Cuijk en Oss:

Uden
Hockeyweg 5

Cuijk
Korte Beijerd 10

Oss
Galliërsweg 22


Catharsis Talent Management

Loek Boumans
Breemstraat 12
6367 EC Voerendaal
Tel: 06 50605547
Internet: www.catharsistm.nl
Email: catharsis@catharsistm.nl

Catharsis Talent Management combineert menskunde en bedrijfskunde om je talenten daadwerkelijk te benutten.
Aan de hand van eenvoudige en beproefde modellen en instrumenten gaan wij interactief een persoonlijke band met je aan. We doen dit al jaren voor bedrijven in het MKB en voor enkele grote inkomensverzekeraars. De praktijk heeft geleerd dat dit ook voor mensen die via een Individuele Reintegratie Overeenkomst weer succesvol op de arbeidsmarkt actief willen worden perfect werkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bezoeken u binnen enkele dagen.
Vestigingen in Voerendaal, Echt, Maastricht en Nijmegen.

Coulant Reïntegratie

dhr. J. Verheijen
Maaspoort 19
6001 BN WEERT
Tel: 0900-2685268
Internet: www.coulant-reintegratie.nl
Email: dorienhavermans@coulant.nl

Coulant Reïntegratie maakt deel uit van de Coulant Groep, een organisatie die gespecialiseerd is in arbeidsbemiddeling. Coulant Reïntegratie beschikt hierdoor over een groot netwerk van werkgevers. Deze unieke combinatie van reïntegratieactiviteiten en arbeidsbemiddeling binnen één organisatie verhoogt de kans op een passende baan.

Coulant Reïntegratie is bij uitstek gespecialiseerd in de begeleiding van IRO cliënten, zowel naar loondienst dan wel richting zelfstandig ondernemerschap. U maakt geen deel uit van sollicitatie en/of motivatieclubs, maar u krijgt bij Coulant Reïntegratie uitsluitend individuele begeleiding, bij voorkeur zonder lange reisafstanden.

Wat mag u van Coulant Reïntegratie verwachten ?

o uitgebreide voorlichting over het verloop van het IRO traject
o hulp bij het opstellen en aanvragen van uw plaatsingsplan
o het in kaart brengen van uw kansen op de arbeidsmarkt
o begeleiding naar passend werk of zelfstandig ondernemerschap
o zorgvuldige begeleiding na het vinden van een baan

Werkgebied : de provicies Limburg


Novo Sentio Psychologenpraktijk

Caroline Korsten
Brederostraat 4
6006 MT Weert
Tel: 0615952811
Internet: www.novosentio.nl
Email: info@novosentio.nl

De meeste mensen hebben wel eens een periode dat ze ergens mee zitten of psychische problemen hebben. Meestal komt men daar zelf weer uit. Soms zijn er echter klachten of problemen waar men maar niet van af kan komen of waarover men niet langer met bekenden wil of kan praten. In zo´n situatie kan een gesprek met een psycholoog zinvol zijn.

Wij gebruiken bij de behandeling van burnout en daarmee samenhangend het re-integreren cognitieve gedragstherapie. De behandeling is resultaatgericht en heeft als doel de opgebrande persoon zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren door klachtvermindering en werkhervatting.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn. Hoe langer iemand blijft doorlopen met de klachten, hoe erger de klachten kunnen worden. Daarom geldt bij ons:

VANDAAG AANMELDEN, BINNEN 3 WERKDAGEN DE EERSTE AFSPRAAK

Bel ons daarom vandaag nog als u snel van uw burnoutklachten af wilt. Tel. 06-15952811.