LALIEU Organisatie & Bedrijfsadvies

  • Contactpersoon:Frans Lalieu
  • Bezoekadres:Steegputstraat 1
  • Postcode / woonplaats:6017 BC Thorn
  • Telefoon:0475-561934
  • Fax:06-55794751
  • Internet:www.lalieu.nl
  • E-mail:info@lalieu.nl

 

Gebruik je IRO om vanuit een uitkering een eigen bedrijf te starten!

(Detailhandel, Zakelijke Dienstverlening, Horeca, Productie, Ambachtelijke ZZP-er enz.)

LALIEU wil als "starterscoach" starters met een uitkering persoonlijk begeleiden, adviseren en ondersteunen in de uitvoering en realisering van hun plan een eigen bedrijf te starten. LALIEU helpt, regelt, ontzorgt en onderzoekt kansen in de markt gedurende het eerste en vaak moeilijkste jaar. E.e.a. op basis van een full service maatwerkconcept waarbij bereikbaarheid, beschikbaarheid en ondersteuning is gegarandeerd gedurende 12 maanden. Dit alles bij jou op locatie. Bel gerust voor een eerste gratis afspraak. Ik kom naar je toe!

Bij het starten van een bedrijf komt heel wat kijken. Als toekomstig zelfstandig ondernemer (of ZZP-er) kun je veel, maar dat wil niet zeggen dat je alles zelf kunt. Er is vaak behoefte aan iemand die zaken regelt en in bepaalde gevallen fungeert als klankbord. Iemand die jou in de beginfase bijstaat bij alle "rompslomp" die het ondernemen met zich meebrengt. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een ondernemings- en financieel plan, administratie, belasting en regelgeving. Maar ook iemand die met jou kan brainstormen over voorliggende problemen en deze ook oplost. Je wilt namelijk vooruit en je kansen ten volle benutten. Vanwege het gebrek aan kennis en ervaring kunnen vrienden, kennissen of familie je vaak niet van dienst zijn. Daarom is het (samen)werken met een onafhankelijk ter zake deskundige vaak een uitkomst. 

Doel LALIEU:   Jou succesvol laten ondernemen!  Voorkomen dat door alle rompslomp jouw onderneming gedurende het eerste jaar in de problemen komt.

Met vriendelijke groet, 

Frans Lalieu