van der Burgt Coaching


Samen op zoek naar een passende baan of naar het zelfstandig ondernemerschap middels een IRO/Outplacement of andere vorm van reïntegratie (2e Spoor). Steeds middels een op jouw persoonlijk gerichte, dus maatgesneden traject. Van der Burgt Coaching gebruikt voor het coachen en het begeleiden van reïntegratietrajecten rationele methodes waarmee mensen hun eigen gedrag kunnen analyseren en begrijpen. Op basis van een vraag trachten wij daadwerkelijk met de ander in gesprek raken; Waar ben je niet tevreden over, wat wil je veranderen, wat ga je doen om dat te bereiken, wat zijn je opvattingen, wat zijn je gevoelens? In deze reflecties zijn wij een intense en intuïtieve, maar ook concrete, zakelijke, confronterende en doelgerichte gesprekspartner. De methodes richten zich op het ontdekken en stimuleren van bewustwording, zelfverantwoordelijkheid en echtheid. Door een middel-doel analyse toe te passen kan er binnen 10 tot 20 sessies een concreet resultaat geboekt worden.

Van der Burgt Coaching maakt hierbij gebruik van principes uit de Transactionele Analyse, Gestalt en Socratisch Motiveren, maar vooral uit eigen waarneming, intuïtie, ervaringen en levenswijsheid.

Naast de reguliere trajecten richt Van der Burgt Coaching zich met name op de reïntegratie en begeleiding van mensen met rouw- en verlieservaringen of met psychische - of burnout klachten.

Van der Burgt Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) en bij de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR)en beschikt over het Blik op Werk-keurmerk.