TrajectConsult Reïntegratie bv


 

TrajectConsult is een bureau dat kleinschaligheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van mensen die een WAJONG, WAO-, WIA of WW-uitkering hebben of hebben gehad en die op zoek zijn naar een passende baan.

Doelstelling van de (IRO)reïntegratie-trajecten van TrajectConsult is een zo spoedig mogelijke plaatsing in een baan die bij u past.
Samen met uw vaste begeleider begint u met het in kaart brengen van wat u beweegt en motiveert en wat uw wensen, kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Dit vormt de basis voor het verdere traject, waarin u samen met uw begeleider op weg gaat naar uw nieuwe baan.
Naast volledige reïntegratie-trajecten zijn wij u ook graag van dienst met deeltrajecten vanuit het UWV (jobhunting, beroepenoriëntatie, verbeteren van fysieke en psychische belastbaarheid) en volledige outplacementtrajecten.
 
De werkwijze van TrajectConsult kenmerkt zich door betrokkenheid, no-nonsense, deskundigheid, menselijkheid en doelgerichtheid. De individuele bijeenkomsten binnen het traject vinden wekelijks plaats met uw vaste begeleider.  

Sinds juli 2008 zijn wij in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. Dat betekent dat wij continu onder controle staan van een extern kwaliteitsbureau. Voor u als cliënt betekent het dat u nog steeds kwaliteit en resultaat van ons mag verwachten! 

Onze cliënten hebben ons de afgelopen jaren de volgende rapportcijfers gegeven: 
2006 rapportcijfer 7,9  (plaatsing >80%)
2007 rapportcijfer 8,5  (plaatsing >80%)
2008 rapportcijfer 8     (plaatsing >80%)

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ramon Verstappen, 073-503 6732