Actief in Werk


Actief in Werk is dé specialist op het gebied van Reïntegratie/IRO, Outplacement, Coaching & Sollicitatiebegeleiding in de regio Zuidoost-Brabant. Met een team van onderscheidende consulenten bewerken wij actief de arbeidsmarkt om een optimaal resultaat te bereiken voor werknemers én werkgevers. De persoongerichte, individuele benadering van onze consulenten in combinatie met de inzet van ons regionaal netwerk is een garantie voor succes! Actief in Werk werkt actief samen met opdrachtgevers zoals het UWV, brancheorganisaties en diverse bedrijven en instellingen.

Bij Actief in Werk bepaalt u zelf waarin u ondersteund wilt worden bij het zoeken van een nieuwe baan óf het starten van een eigen bedrijf. Samen kijken we hoe we u het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Kenmerkend voor onze werkwijze is de individuele en mensgerichte begeleiding. U staat daarbij altijd centraal. Ook zetten we geen standaarddiensten in. U bent immers ook niet standaard! Actief in Werk is in het bezit van het Opstapkeurmerk van het CKR. Het CKR staat voor kwaliteit van de reïntegratiedienstverlening vanuit het oogpunt van de cliënt.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of een e-mail sturen naar: info@actiefinwerk.nl