Kernsupport


Kernsupport is een klein bureau met aandacht voor uw persoonlijke leefsituatie. Behalve particulieren behoren ook veel, vooral ambachtelijke, ondernemers tot onze klantenkring. Er wordt bij ons aangeklopt voor kleine praktische, maar ook voor complexe vraagstukken. In alle gevallen werken we met een praktische aanpak en komen daarbij zoveel mogelijk tot de kern. Samen met u zoeken we naar antwoorden die de weg vrijmaken voor een baan en/of voor meer leef- en werkplezier.

Uit eigen ervaring kennen we het gevecht om een uitkeringssituatie de baas te worden. We kennen ook de rijkdom die de overwinning oplevert. We weten dat er veel inzet voor nodig is en dat een adequate en oprechte ondersteuning niet mag ontbreken. Als u de inzet wilt leveren, dan leveren wij de ondersteuning.

Wij bieden een compleet IRO-begeleidingstraject en leggen het accent van onze begeleiding daar waar u die het hardste nodig heef.

Kernsupport is vooral actief in het westen van Noord-Brabant en in Zeeland. Gesprekken vinden plaats op onze locaties in Roosendaal, Kroevenlaan 31, 4707 BJ  of in Zundert, Moersebaan 8D, 4882 KE. In overleg kan soms een andere locatie worden gekozen.

Kernsupport is aangesloten bij een samenwerkingsverband voor reïntegratiebedrijven