Empower


“Realiseer werk dat je energie geeft!

De 5-stappen methode van Empower levert bewezen resultaten op. Wij halen graag het maximale eruit, vooral werk dat weer toekomstzekerheid geeft, om zo de kans op nog een keer ontslag te minimaliseren. Daadkrachtig, persoonlijk pakken wij dit aan. Met keuze uit 4 inhoudrijke pakketten (4, 6 of 9 maanden). In een vrijblijvend gesprek worden de mogelijkheden besproken en de aanpak op maat uitgewerkt. Klanten geven outplacement bij Empower een 8,8. Doe de test en ontdek welke aanpak goed past.

Empower ondersteunt bij individuele en groepstrajecten. En heeft ervaring in ca. 50 sectoren, zoals financieel, management, ict, techniek, onderwijs, zorg en overheid. Ontmoet onze energieke coaches die je graag welkom heten in de Watertoren van Alkmaar.

 Voor wie?

  • Baan of eigen bedrijf: totaal meer dan 1000 trajecten. De expertise ligt zowel op mensen begeleiden naar baan, als het ondersteunen van ondernemers bij de start eigen bedrijf, inmiddels in meer dan 50 sectoren.
  • Hoger ambitieniveau: 78% van onze klanten is HBO tot WO.
  • Thema’s: match op het juiste niveau, loopbaanswitch, grondige werkoriëntatie, burn-out, bore-out, HSP, vergroting energie/belastbaarheid.
  • Empowerment: vergroting persoonlijke kracht, activering, realisatie nieuwe stappen. Ook inhaalslag persoonlijke-/professionele vaardigheden, om een eventuele loopbaanswitch kansrijker te maken.


Meer informatie?
Lees de verhalen van onze klanten op onze website om een goed beeld te krijgen van Empower. Wilt u weten wat het beste bij u aansluit? Neem dan even contact met ons op of kom op gesprek .