2Aline Carrière Management

  • Contactpersoon:Balt Peeters
  • Bezoekadres:Kingsfordweg 151
  • Postcode / woonplaats:1043 GR Amsterdam
  • Telefoon:020 491 9527
  • Internet:www.2aline.nl
  • E-mail:info@2aline.nl

 

 

Specialiteit
 
Hoger opgeleide werkzoekenden begeleiding geven die afgestemd is op de behoeften van deze doelgroep. Dit alles met maar één doel: kandidaten weer zo snel mogelijk aan een passende baan helpen.
 
Werkwijze
 
2Aline Carrière Management beschikt over een ruime ervaring en expertise in het realiseren van nieuwe loopbaankansen voor afgestudeerde Hbo’ers en Academici in alle sectoren. Daarnaast beschikt 2Aline Carrière Management over een samenwerkingsverband met diverse werving en selectiebureaus waardoor kandidaten posities aangeboden kunnen worden die nog niet op de reguliere arbeidsmarkt verschenen zijn.
 
In onze loopbaantrajecten wordt u begeleid door deskundige loopbaan coaches met een ruime ervaring en kennis van de huidige arbeidsmarkt. Onze begeleiders hebben zowel ervaring in coaching als in werving en selectie van hoger opgeleiden. 
 
Resultaten
 

Onze doelgerichte trajecten hebben geleid tot tevredenheid bij alle betrokkenen. Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek een hoge waardering voor onze dienstverlening, van zowel kandidaten als opdrachtgevers, respectievelijk 7.9 en 8 (Bron: Keuzegids Blik Op Werk). Tevens vind 75% van alle kandidaten binnen de afgesproken termijn een nieuwe passende baan.

Vestigingen

2Aline Carrière Management heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden en Eindhoven.