H+B Mobiliteit B.V.


Werkhervatting in de Zorgsector?
In de Zorgsector is grote behoefte aan zeer divers gekwalificeerd personeel. Vaak denkt men bij deze branche uitsluitend aan zorguitvoerende functies, maar er zijn beduidend meer disciplines nodig om de machine van de Zorgsector draaiende te houden. Binnen de zorgsector is er ook behoefte aan logistieke, administratieve, technische en bestuurlijke ondersteuning. Aan de slag in de Zorgsector? Kies dan voor praktijke gerichte begeleiding van H+B Mobiliteit.

Waarom H+B Mobiliteit?

H+B Mobiliteit maakt onderdeel uit van de H+B-groep, een toonaangevende dienstverlener in de Zorgsector. Wij beschikken over een breed netwerk en hebben jarenlange ervaring in de branche. Daarnaast is H+B een OVDB-erkend leer/werkbedrijf, waardoor wij ook de zgn. BBL-scholingstrajecten kunnen inzetten, als onderdeel van de IRO.

Specialistische begeleiding

H+B Mobiliteit koppelt zorgvacatures aan Zorgaanbod. Wij werken bottom-up, hetgeen inhoud dat wij u begeleiden / trainen / scholen tot de werknemer die wij (of collega- instellingen) zoeken. Uiteraard op basis van uw wensen, maar wel binnen ons aanbod (zie website).
Op deze manier bent u zeker van een baan in de Zorgsector. Laten we Welzijn !