DCS TrainingenDCS heeft een uitstekende locatie dichtbij het centrum en NS station te Den Helder. Er wordt lesgegeven in diverse computervaardigheden alsmede specifiek bedrijfsgerichte opleidingen. Zoals het ECDL (European Computer Driving Licence) of bijvoorbeeld Boekhoudkundig Medewerker, Telefoniste/Receptioniste.Voor het complete aanbod kunt u contact opnemen met DCS.

In het kader van anderstaligen wordt er gewerkt vanuit de belangstelling van de cursist. Tevens kunnen wij Nieuw- en Oudkomers informeren en begeleiden bij het inburgeringstraject; bijvoorbeeld bij de inkoop van cursussen die betrokkenen voorbereiden op het inburgeringsexamen, alsmede bij het opzetten van gecombineerde inburgering en reïntegratietrajecten.

Persoonlijke benadering en belangstelling voor de cursist staan bij DCS hoog in het vaandel.
Dat maakt het mede mogelijk dat cursisten geen faalangst kennen tijdens de toetsen die in ongedwongen en vertrouwelijke sfeer plaatsvinden.

Ook kan een cursist individuele begeleiding vragen tijdens sollicitatieprocedures voor het schrijven van brieven en het voeren van gesprekken.

DCS probeert zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van bedrijven en cursisten.
Dat betekent maatwerk en flexibiliteit.
Bij DCS bieden we deze vele extra’s.

Naast een groot cursusaanbod besteden wij waar nodig aandacht aan het ontwikkelen/bevorderen van sociale vaardigheden met als oogmerk meer kansen op de arbeidsmarkt.