Over de site

De site www.iro-info.nl is ontwikkeld door De Bruggenbouwers ( http://www.debruggenbouwers.nl/ ) met als doelstelling een brug te bouwen tussen de bezoekers die gebruik kunnen/willen maken van de INDIVIDUELE RE-INTEGRATIE OVEREENKOMST (de IRO) om weer aan de slag te komen en de bureaus die uitvoering kunnen geven aan de IRO.

De belangrijkste onderdelen van de gebouwde brug zijn:

 

- Op een snelle wijze de uitvoerende bureaus vinden die  werkzaam zijn in de gemeente waar de  bezoeker woont.
- Objectieve en actuele informatie over de IRO.
- Hulp bij het kiezen van de meest geschikte bureaus.

Daarnaast bieden wij de bedrijven die uitvoering geven aan de IRO de mogelijkheid zich op eenvoudige en doeltreffende wijze te presenteren in de provincie(s) waar zij werkzaam zijn.

WWW.IRO-INFO.NL is aldus een centrale plaats waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten, een echte marktplaats.

Uit ons onderzoek (quickscan) tijdens de afgelopen landelijke banenmarkt van het CWI bleek dat verwijzers (CWI, UWV etc) vaak niet weten waar ze hun cliënten naar moeten verwijzen. De bezoekers (cliënten) zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden, laat staan dat ze de uitvoerende bureaus weten te vinden en dan ook nog een keuze moeten maken.

 

De Bruggenbouwers stelt zich dan ook als primair doel de bekendheid met de IRO bij de doelgroep te vergroten, het vinden van het juiste bureau te vergemakkelijken en de bezoekers te helpen bij het maken van een keuze.

 

Aan ons de taak om IRO-INFO door uw doelgroep te laten vinden, dat is onze specialiteit, aan u de taak uw expertise goed naar voren te brengen middels de presentatie.

 

Wilt u een banner opnemen op uw site, mail ons dan even.