Smaragd.Coaching


Word je eigen Bloem !!!

Sinds 2000 begeleid ik mensen met vragen rond hun loopbaan of reïntegratie. Zelfmanagement is hierbij een belangrijk uitgangspunt. We gaan eerst op zoek naar je wensen en verlangens van dit moment. Daarbij maak ik gebruik van creativiteit en de natuur om ook je onbewuste motieven zichtbaar te maken. We werken toe naar een persoonlijk beroeps profiel. Van hieruit ontstaan , vaak als vanzelf, ideeën voor werk dat op dit moment van je leven bij je past. Middels een baancreatie plan gaan we het werk dat je zoekt, vinden of zelf creëren. Het gaat erom dat jij jouw droom van dit moment kan realiseren.

Zelf ben ik ben Sociaal Pedagoog (drs.) en heb ik studies gemaakt van de natuurwijsheid van Indianen, Kelten en Aboriginals. Vanuit mijn eigen bureau "Aarde-Kunst" heb ik jarenlange ervaring met kunst en creativiteit.

Op mijn website vindt je uitgebreide informatie; ook kan ik je op verzoek een folder sturen. Je bent welkom om in een vrijblijvend kennismakings gesprek uit te zoeken of een individueel reintegratie traject bij Smaragd.Coaching voor jou past.

Voor mensen met een WW, WAO, WIA, Wajong; IRO of PRB, particulier en/of via je bedrijf.


Welkom,
Yoke de Wilde