Bridge to Perfection & Advias


Bridge to Perfection & Advias Groep houdt zich bezig met reïntegratie, training, advies, coaching en outplacement waarbij de intermenselijke factor voorop staat.
Wij maken gebruik van de 4 V’s, te weten;

 

V-isie
V-ariatie
V-oldoening
V-erantwoording

 

Bridge to Perfection & Advias Groep staat voor de inter-menselijke factor.
Bent u op zoek naar persoonlijke en deskundige begeleiding bij het vinden van een passende functie of passend werk?
U wilt zelf kiezen waar en bij wie u dat doet kies dan voor Bridge to Perfection & Advias Groep.

 

Bridge to Perfection & Advias Groep biedt u de gelegenheid om samen met een ervaren begeleider/coach/adviseur uw eigen plannen te realiseren. Om welke reden u uit het arbeidsproces bent geraakt is niet belangrijk, wel willen wij u graag helpen om zo snel mogelijk weer deel uit te maken van het arbeidsproces. Wij houden rekening met uw wensen en kwaliteiten, deze vormen altijd het startpunt van uw traject.

 

"Wat kunt u van Bridge to Perfection & Advias Groep verwachten?”
Kiest u voor ons, dan  bespreken wij met u tijdens ons eerste gesprek met een van onze adviseurs hoe u uw traject op maat kunt samenstellen. Samen met de adviseur stelt u vervolgens een plaatsingsplan op dat binnen 35 kalenderdagen aan UWV wordt voorgelegd.
UWV neemt  uiteindelijk de beslissing over het voorgestelde plan. Zodra UWV akkoord gaat, gaat u met uw adviseur aan de slag. Uw adviseur coacht, begeleid, en bemiddelt voor u. U zoekt samen met uw adviseur actief naar werk. Of dit nu bij een werkgever is of een door u op te starten zelfstandige onderneming. Na plaatsing houdt de adviseur nog een jaar lang contact met u om te bespreken hoe het werk/zelfstandige onderneming bevalt en wat eventueel verbeterd kan worden.