Re-integratiebureaus in Utrechtse Heuvelrug

iro-info wordt nu Reintegratie Gids

De verantwoordelijkheid voor reintegratie naar werk voor werkzoekenden is momenteel volop in beweging. UWV-werkbedrijf, uw Gemeente, uw (ex)werkgever of een verzekeringsbedrijf dragen in het geval van werkloosheid samen met u de verantwoordelijkheid stappen te zetten richting werk.

De bovengenoemde uitvoerende instanties kunnen instrumenten (bv IRO, PGB, Outplacement etc) inzetten om gespecialiseerde bedrijven te betrekken bij de weg naar werk of de nodige stappen in deze richting.

De makers van deze site hebben er dan ook voor gekozen om deze gespecialiseerde bedrijven dan ook breder te presenteren dan alleen via de IRO. We hebben de site dan ook koppeld aan "Reintegratiegids"

 

Barkconsult

Wouter Fontein
Hoofdstraat 181
3971 KL DRIEBERGEN
Tel: 0343511484
Fax: 0343511613

Internet: www.barkconsult.nl
Email: info@barkconsult.nl

Onze missie:
Is een inspirerende baan die aansluit bij uw kwaliteiten en vaardigheden voor u één van de bakens van welbevinden in het leven?

Wat ons betreft hoeft u met minder geen genoegen te nemen.
Wanneer uw kwaliteiten onderbelicht blijven, uw loopbaanontwikkeling stagneert, uw inspiratie met de noorderzon is vertrokken en u zich afvraagt of er andere functies bestaan waarin u beter past, of wanneer u weer op een passende functie aan de slag wenst te gaan... dan heet Barkconsult u graag welkom.

Profiel:
Barkconsult zoekt nieuwe vaarwegen en thuishavens en gaat daarbij enige deining niet uit de weg. Bark staat voor: bewustwording, assertiviteit, realisme, koersbepalend. Naar onze mening dé ingrediënten voor een passende “fit” tussen uw welbevinden en uw loopbaan.

Specialisaties:
• Beroepskeuze
• Loopbaan coaching
• Reïntegratie
• Outplacement
• Herstelbegeleiding

Hoofdkantoor : Driebergen
Telefoon         : 0343511484
Bijkantoor      : Delft
Telefoon         : 015-2682597Tendum

Hankie Schaffers
De Warande 21
3972 XV Driebergen
Tel: 06-55396990
Internet: www.tendumwerkadvies.nl
Email: info@tendumwerkadvies.nl

TENDUM
Tendum, vrij naar ‘Tandem’:
twee nauw samenwerkende personen

Tendum biedt daadwerkelijk ondersteuning: samenwerken naar werk dat bij je past!

Wij begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat je duidelijk op koers zit, gericht op de baan waarin je tot je recht komt en die voldoening geeft.

Als adviseurs hebben wij jarenlange ervaring in het begeleiden en reïntegreren van mensen. Wij werken vanuit oprechte betrokkenheid. Kenmerkend voor onze aanpak zijn persoonlijke aandacht en werken naar duurzaam resultaat, oftewel: een baan die bij je past!

•Reïntegratiebegeleiding werknemers en werkzoekenden(WW en WAO)
•Loopbaanadvies en coaching
•Actieve bemiddeling en jobhunting
•Sectoren: Zorg en Welzijn

Tendum is een klein adviesbureau. Lid van NOLOC, beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs (kwaliteitskring Utrecht).
Werkgebied
regio Midden-Nederland, met centraal daarin de stad Utrecht en omstreken.
“Iedere reis begint met de eerste stap” (vrij naar Confusius)
Je kunt de eerste stap zetten door contact met ons op te nemen. Bel of mail ons!


Overige bureau's in Utrecht

Choice loopbaanadviseurs

Mevr. mr. M.J.J. Huisman
Laan 1914 no 41
3818 EX Amersfoort
Tel: 033-4632443
Fax: 033-4450262

Internet: www.choice-loopbaanadvies.nl
Email: office@choice-loopbaanadvies.nl


CHOICE BESTAAT SINDS 1993 

EN IS DAARMEE EEN VAN DE MEEST ERVAREN BUREAUS IN DE REGIO. WIJ HEBBEN EEN GOEDE RELATIE MET HET UWV. CHOICE HEEFT EEN BOVENGEMIDDELD SLAGINGSPERCENTAGE.

CHOICE LOOPBAANADVISEURS. De naam zegt  het al. Wij hechten waarde aan goede keuze. Uw goede keuze.

In onze IRO begeleiding is dat dan ook de eerste stap. Heeft u in uw loopbaan tot nu toe de juiste keuzes gemaakt ? Heeft u stil gestaan bij wie u bent, wat u kunt, wat u wilt bereiken en wat werk waardevol maakt voor u ?

Als u dát weet, kunt u uw nieuwe functie namelijk doelgerichter zoeken en vinden.

CHOICE begeleidt u bij het maken  van de goede keuze en bij het vinden en verkrijgen van dé baan die bij u past. Job marketing krijgt veel aandacht.

Individuele begeleiding persoonlijk, creatief, praktisch en met maar één doel: het zo snel mogelijk vinden van de passende baan.

Kijk op onze website (bedrijven/ reintegratie/ IRO) en kies voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. UW eerste keuze op weg naar uw nieuwe baan.

 

 


Juristnet.nl

drs. G.M. van Duin
mailbox 23 kamp 70
3811 AT Amersfoort
Tel: 0302731433
Fax: idem

Internet: www.reintegratienet.org
Email: infovanduin@netscape.net

Ik ben zowel jurist als sociaal pedagoog met generiek maatschappelijk werk als vooropleiding
en als jurist gespecialiseerd in gezondheidsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en uitkeringszaken.
Ik heb ruim 21 jaar ervaring als docent/opleider, begeleider in moeilijke situaties en onderwijs.
Bij individuele begeleidingen gebruik ik de methodiek taakgericht casework. Een zeer beproefde methode van individuele begeleiding.
Op basis van een individuele reintegratie overeenkomst en/ of een persoonsgebonden budget (PGB/PBR) van de gemeente of UWV, kan ik een een trajectbegeleiding verzorgen naar vrijwilligerswerk en/of een baan  en/of een eigen onderneming afgestemd op uw wensen en mogelijkheden, zowel voor werknemers die met ontslag worden bedreigd en indien u al een uitkering heeft.
Dit is ook bestemd voor alle patienten en ex patienten die weer graag aan het werk willen en willen deelnemen aan de samenleving.
Wij stellen samen een trajectplan op en voeren die samen uit.
Het UWV neemt de kosten voor uw reïntegratie traject voor zijn rekening. En zijn er juridische problemen op te lossen?
Tijdens het traject van begeleiding help ik u gratis met invullen van formulieren, belastingzaken en juridische procedures als die nodig zijn in verband met uw uitkering. Indien u met ontslag wordt bedreigd help ik u eerst met de juridische ontslagprocedure..Maria Menger advies training coaching

Maria Menger
Zandkamp 188
3828 GM Hoogland
Tel: 0621554424
Internet: www.mariamenger.nl
Email: info@mariamenger.nl

Als je altijd blijft doen, wat je altijd hebt gedaan, dan verandert er niets!

Wie is Maria Menger?
Ik heb geruime tijd diverse management functies in het bedrijfsleven vervuld. Vaak vormde ik een brugfunctie tussen de menselijke maat en de prestaties van een organisatie.
Om mijn werkzaamheden nog beter invulling te kunnen geven, heb ik na mijn 40e de volgende meer mensgerichte opleidingen gevolgd, o.a. HBO Psychologie, Mediation en Co-active Coaching.

Het geven van training en coaching geeft mij veel energie. Met name wanneer ik mijn management achtergrond kan combineren met mijn meer mensgerichte aanpak.
Daarnaast houd ik mij bezig met het adviseren van bedrijven, waarbij zeker de vitaliteit van een organisatie/medewerker niet wordt vergeten. Ik krijg vaak terug dat mijn management achtergrond gecombineerd met mijn psychologie studie veel meerwaarde meebrengt in mijn werkzaamheden.

Geinteresseerd? Meer informatie kunt u vinden op www.mariamenger.nl


Op eigen koers, gestaltpraktijk voor reïntegratietherapie

Paul van Beuzekom
Vondellaan 43
3818 WN Amersfoort
Tel: 033-461.35.78
Fax: 0847-113314

Internet: www.opeigenkoers.nl/reintegratietherapie.htm
Email: alleen via de site

Re-integratietherapie: ben je emotioneel uit balans en moet je er niet aan denken opnieuw te gaan werken? Dan kan je Op eigen koers vragen een therapeutische voortraject te verzorgen. Het mooiste zou zijn als je dat apart bekostigd krijgt in de vorm van een persoonlijk reintegratiebudget. Het kan dan gebeuren dat je na reïntegratietherapie geen IRO meer nodig hebt omdat je zelf dan goed in staat bent duurzaam werk te vinden. Da´s goedkoop voor de geldgever. Als je het niet apart bekostigd krijgt vraag je als onderdeel van een IRO (individueel reïntegratie overeenkomst) een budget aan ter bekostiging van je reïntegratietherapie. Op eigen koers is gespecialiseerd in het therapeutische stilstaan om helderheid te krijgen in eigen situatie en over eigen wensen Als een reïntegratietraject al nodig is, kan het daarna effectiever worden ingezet voor het planmatig realiseren van duurzaam werk. Dit therapeutische voortraject richt zich op vragen als
• Hoe komt het toch dat ik mezelf steeds weer kwijt raak?
• Hoe vind ik mezelf weer terug?
• Hoe krijg ik mijn emotionele huishouding weer op orde?
• Waar gaat het mij eigenlijk om? Wat wil ik eigenlijk?

Tevens verzorgt "Op eigen koers" gestalttherapie, relatietherapie, managementcoaching, coaching bij het werk en begeleiding van stiefgezinnen.
Zie ook www.re-integratietherapie.nl

Smaragd.Coaching

Yoke de Wilde
Utrechtseweg 111
3818 EC Amersfoort
Tel: 06-48.7229.17
Internet: www.smaragd-coaching.nl
Email: yoke@smaragd-coaching.nl

Word je eigen Bloem !!!

Sinds 2000 begeleid ik mensen met vragen rond hun loopbaan of reïntegratie. Zelfmanagement is hierbij een belangrijk uitgangspunt. We gaan eerst op zoek naar je wensen en verlangens van dit moment. Daarbij maak ik gebruik van creativiteit en de natuur om ook je onbewuste motieven zichtbaar te maken. We werken toe naar een persoonlijk beroeps profiel. Van hieruit ontstaan , vaak als vanzelf, ideeën voor werk dat op dit moment van je leven bij je past. Middels een baancreatie plan gaan we het werk dat je zoekt, vinden of zelf creëren. Het gaat erom dat jij jouw droom van dit moment kan realiseren.

Zelf ben ik ben Sociaal Pedagoog (drs.) en heb ik studies gemaakt van de natuurwijsheid van Indianen, Kelten en Aboriginals. Vanuit mijn eigen bureau "Aarde-Kunst" heb ik jarenlange ervaring met kunst en creativiteit.

Op mijn website vindt je uitgebreide informatie; ook kan ik je op verzoek een folder sturen. Je bent welkom om in een vrijblijvend kennismakings gesprek uit te zoeken of een individueel reintegratie traject bij Smaragd.Coaching voor jou past.

Voor mensen met een WW, WAO, WIA, Wajong; IRO of PRB, particulier en/of via je bedrijf.


Welkom,
Yoke de Wilde


Synergos

Dick Stoeltie
Regentesselaan 21
3818 HH Amersfoort
Tel: 033-4638817
Fax: 033-4618802

Internet: www.synergos.nl
Email: info@synergos.nl

REINTEGRATIE: VERSTAND KRIJGEN VAN VOELEN
Voelen en leren omgaan met je gevoelens is in onze visie cruciaal bij reïntegratie. Want juist dan spelen angsten en onzekerheden vaak een rol in je keuzes en acties. Wij helpen je je voelende vermogen te ontwikkelen en aan te scherpen zodat je meer keuzevrijheid ervaart in wat je doet of laat.

Wij zijn haptotherapeuten, psychologen en organisatieadviseurs in een netwerk van praktijken en werkzaam bij Synergos, vakopleiding haptonomie Nederland. Wij zijn deskundig in de rol van gevoelens in relatie tot je gedrag.

WIJ ZORGEN ER VOOR DAT JE:
• fysieke conditie en emotionele belastbaarheid groeit
• zelfbewustzijn ontwikkelt, zodat je:
• zelfvertrouwen toeneemt
• beter bewust bent van kwaliteiten en valkuilen
• voelt wat je aankunt
• weet wat je wilt
• beter je grenzen kunt aangeven
• helderder bent in je communicatie met je omgeving
• meer keuzemomenten ervaart
• we helpen je een strategie ontwikkelen naar(nieuw)werk

Thatcher & Aalderink B.V.

mevr. E. van der Elst
Schothorsterlaan 11
3822 NA Amersfoort
Tel: 033-4655115
Fax: 033-4617865

Internet: www.thatcher.nl
Email: info@thatcher.nl

Thatcher & Aalderink BV

Thatcher & Aalderink BV legt zich primair toe op het verlenen van adviserende en ondersteunende diensten op het gebied van personeel en organisatie. De kracht van Thatcher en Aalderink ligt vooral in de persoonlijke en integere benadering van hun kandidaten en opdrachtgevers. We houden ons bezig met het hele traject van instroom, doorstroom en uitsroom, ofwel: personeelsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, outplacement en reintegratie.

Thatcher & Aalderink en reïntegratie

Thatcher & Aalderink is erop gericht om zich met betrekking tot de operationele uitvoering van de IRO's kwalitatief te onderscheiden ten opzichte van de grote reïntegratiebureaus.

De onderscheiding komt in een aantal punten naar voren:
· een intensieve en persoonlijke begeleiding (geen groepsbegeleiding);
· zeer veel aandacht voor individuele zelfonderzoek en -analyse;
· een uitgebreid ambitieprofiel;
· marktoriëntatie en jobcoaching waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kennis en de relaties van onze eigen afdeling bemiddeling en detachering;
· nazorg- en helpdeskactiviteiten gratis en voor onbepaalde tijd;
· functioneren vanuit de visie van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.


Kijk voor meer informatie op: http://www.thatcher.nl/

Thatcher & Aalderink B.V.

E. van der Elst
Schothorsterlaan 11
3822 NA Amersfoort
Tel: 033-4655115
Fax: 033-4617865

Internet: www.thatcher.nl
Email: info@thatcher.nl

Thatcher & Aalderink BV

Thatcher & Aalderink BV legt zich primair toe op het verlenen van adviserende en ondersteunende diensten op het gebied van personeel en organisatie. De kracht van Thatcher en Aalderink ligt vooral in de persoonlijke en integere benadering van hun kandidaten en opdrachtgevers. We houden ons bezig met het hele traject van instroom, doorstroom en uitsroom, ofwel: personeelsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, outplacement en reintegratie.

Thatcher & Aalderink en reïntegratie

Thatcher & Aalderink is erop gericht om zich met betrekking tot de operationele uitvoering van de IRO's kwalitatief te onderscheiden ten opzichte van de grote reïntegratiebureaus.

De onderscheiding komt in een aantal punten naar voren:
· een intensieve en persoonlijke begeleiding (geen groepsbegeleiding);
· zeer veel aandacht voor individuele zelfonderzoek en -analyse;
· een uitgebreid ambitieprofiel;
· marktoriëntatie en jobcoaching waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kennis en de relaties van onze eigen afdeling bemiddeling en detachering;
· nazorg- en helpdeskactiviteiten gratis en voor onbepaalde tijd;
· functioneren vanuit de visie van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.thatcher.nl/

USG Restart

Willem Hulst
Hogeweg 39-A
3814 CC Amersfoort
Tel: +31 (0) 33 422 50 40
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Laborum Arbeidsconsultancy

Henk van der Vegte
Nieuwstraat 8
3743 BL Baarn
Tel: 035-6422376
Fax: 035-6422379

Internet: www.laborum.nl
Email: info@laborum.nl

Laborum: kwalitatief hoogwaardig re-integratiebureau met verstand van zaken. Wij hebben uitsluitend arbeidsdeskundigen in dienst die het hele traject uitvoeren. Onze focus ligt op gedrag en het behalen van resultaat. Deskundigheid, inspiratie en coaching zijn de begrippen van waaruit wij werken.

Laborum Arbeidsconsultancy bemiddelt op persoonlijke en volwassen wijze. Wij nemen onze klant serieus en maken samen afspraken over welke bemiddeling nodig is. En afspraken komen we altijd na. Sleutelwoorden in onze bemiddeling zijn: netwerken, initiatief en motivatie. Waarin wij zelf net als de klant ook ons huiswerk doen. Wij raadplegen ons netwerk, denken mee en ondersteunen waar nodig. Laborum Arbeidsconsultancy functioneert in een landelijk professioneel netwerk, van belangrijke contacten bij gemeentes tot advocatenkantoren, IT-bedrijven en tuincentra. Daarbij neemt Laborum Arbeidsconsultancy gemakkelijk initiatief tot het aanleggen van nieuwe netwerken als dat nodig is voor onze klant. Laborum Arbeidsconsultancy heeft een landelijke dekking.

Inclusief loopbaancoaching & counselling

Andolein Klapwijk
Westzijde 47a
1426 AT De Hoef
Tel: 0297593627
Internet: www.inclusief.info
Email: mail@inclusief.info

Samen werkt!
Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) voor wie een ww en/ of wao uitkering ontvangt en intensieve, persoonlijke begeleiding wil bij zijn/ haar zoektocht naar een nieuwe plek op de arbeidsmarkt.

Tijd voor een coach!
Ontslag kan je zelfvertrouwen flink ondermijnen. En dat juist in een periode dat je op zoek moet naar een nieuwe baan en daarvoor dus wél zeker van jezelf moet zijn. Misschien twijfel je inmiddels aan je capaciteiten en weet je niet meer goed wat je wilt.

Samen sta jij sterk!
Wekelijkse gesprekken met een coach kunnen en zullen je steunen om (weer) in contact te komen met wat jij te bieden hebt en waar jij het beste tot jouw recht komt én hoe daar te komen. Het precies weten wat je wilt maakt de kans groter om het ook te vinden én te realiseren.
In dit proces zal en kan ‘Inclusief’ je steunen en stimuleren.
De coach ''achter'' Inclusief, Andolein Klapwijk, is naast de loopbaancoaching opgeleid in de psychosynthese (zie www.inclusief.info)

IJkpunt, bureau voor loopbaanadvisering, outplacement, reïntegratie, coaching en training

Gonny Zwartjes
Schijfmos 13
3994 LT Houten
Tel: 030-6371100
Fax: 030-6360017

Internet: www.ijkpunt.nl
Email: ijkpunt@planet.nl

Bij ziekteverzuim of verlies van werk gebeurt het niet zelden dat men zich geïsoleerd gaat voelen ten opzichte van de werkende wereld en afhankelijk wordt van wettelijke regels en organisaties. Het zelfsturende vermogen kan daarbij stevig in het gedrang komen. IJkpunt helpt u om weer zelf richting aan uw loopbaan te geven!

Specialisaties:
. Reïntegratiebegeleiding
. Outplacement
. Sollicitatiebegeleiding

IJkpunt kenmerkt zich door een integrale aanpak.
Uw arbeidsverleden, informatie over de huidige regelgeving, uw belastbaarheid, uw mogelijkheden en wensen, de betrokken partijen en hun verantwoordelijkheden, de arbeidsmarktontwikkelingen, dit alles concentreert zich in een samenhangend geheel. Het stimuleren van zelfsturing en het doorbreken van het isolement en het afhankelijkheidsgevoel zijn daarbij essentieel.


TnW Advies en Bemiddeling

Rebecca Kattenberg
Middenweg 23
3401 MB IJSSELSTEIN (U.)
Tel: 030 - 687 89 77
Internet: www.tnw-holding.nl
Email: info@tnw-holding.nl

WIE ZIJN WIJ?
TnW Advies en Bemiddeling B.V. is een re-integratiebedrijf met een sterk regionale verankering en jarenlange ervaring in het geven van advies en ondersteuning bij re-integratie.

ONZE VISIE EN WERKWIJZE
Re-integratie is geen standaard werk maar mensenwerk. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door een individuele aanpak. Wij gaan uit van individuele talenten, kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Stimuleren, energie geven en doelgericht handelen; dat is de werkwijze die wij hierbij toepassen. Wij werken resultaatgericht en zakelijk. Hierbij verliezen wij de moeilijke postitie, waarin mensen soms verkeren, niet uit het oog.

MEER INFORMATIE/ KENNISMAKING
Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om onze website www.tnw-holding.nl te bezoeken. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hauer loopbaanadvies en coaching

Marja Bleijerveld- Hauer
Graaf Walramhof 3
3434 SE Nieuwegein
Tel: 06 - 28 10 57 79
Internet: www.hauerloopbaanadvies.nl
Email: marja.hauer@planet.nl

BAAS OVER JE BAAN!

 

Hauer loopbaanadvies en coaching
.......je eigen sterke punten ontdekken en  
         gebruiken

 

Je loopt met vragen rond als wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik;

Je loopt elke keer vast in je werk;

Je hebt een ww-uitkering en het lukt niet een baan te vinden.
 

Hauer loopbaanadvies en coaching helpt je met deze en vele andere vragen. Je vraag kan soms in één loopbaanadviesgesprek opgelost zijn, maar de kennismaking kan ook een start zijn van een andere kijk krijgen op de dingen om je heen.

 

     Een persoonlijk, gratis oriëntatiegesprek is
       de eerste stap naar 'Baas over je baan'!

 

Mail daarom naar info@hauerloopbaanadvies.nl
        en je krijgt binnen 24 uur antwoord

 


People Work

Stefano Elias
Thorbeckepark 171
3437 JT Nieuwegein
Tel: 030-6302201
Fax: 030-6302201

Internet: www.people-work.nl
Email: info@people-work.nl

Individuele reïntegratiebegeleiding is mensenwerk. De beste weg naar passend werk staat voor People Work centraal. Wij zullen in de eerste gesprekken dan ook in gaan op uw kwaliteiten, kennis, vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken. Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de begeleiding, omdat People Work de filosofie heeft dat personen zoveel mogelijk moeten passen binnen een organisatie. Daarnaast onderzoeken we samen met u de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en de wijze waarop we kansen gaan benutten. Individuele sollicitatietraining behoort tot de begeleiding die People Work u biedt, omdat wij u optimaal willen voorbereiden op sollicitatiegesprekken met werkgevers.
People Work zal zich tot het uiterste inspannen om samen met u passend werk te vinden. Onze doelstelling, de beste weg naar passend werk, is geslaagd als u een baan aangeboden krijgt.

ttif.company

Marije van de Merwe
Nijverheidsweg 9 B
3433 NP Nieuwegein
Tel: 030-6064560
Fax: 020-5626366

Internet: www.ttifcompany.nl
Email: info@ttifcompany.nl

 “Geef richting aan uw eigen koers”

Vanuit de jarenlange ervaring van ttif.company op het gebied van outplacement en werk-naar-werk activiteiten, hebben wij reeds duizenden men­sen geholpen aan een nieuwe baan, een nieuwe carrière. Dat doen we al 40 jaar. 

Onze aanpak

U bepaalt zelf de beste weg naar werk. Hierbij stemmen wij onze dienstverlening af op uw persoonlijke achtergrond en situatie. De jobcoach van ttif.company geeft samen met u richting aan uw koers. ttif.company kiest altijd voor de kortste weg naar werk en zoekt daarom naar een baan­garantie die past bij uw achtergrond, opleiding en ervaring. Samen met uw coach benadert u werkgevers. ttif.company heeft een uitgebreid landelijk netwerk waar u gebruik van maakt.

 

Indien wenselijk kunt u uw kansen op een baan vergroten door het volgen van trainingen zoals bijvoorbeeld solliciteren, presenteren of netwerken.

 

De belangrijkste voordelen op een rij

• Een sterk netwerk van werkgevers

• Snelle match tussen werkgever en kandidaat

• Maatwerk per individu

• Persoonlijke begeleiding

• Informele sfeer

• Actieve nazorg

 

Kortom

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend en gratis gesprek op één van onze vestigingen bij u in de buurt. In dit gesprek ontvangt u van een ervaren coach informatie over onze werkwijze, activiteiten en trainingen. Deze zijn altijd afgestemd op uw wensen en de eisen die UWV WERKbedrijf stelt aan uw traject.

 

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen op 020 562 63 64 en vragen naar een jobcoach in uw regio of mailen naariro@ttifcompany.nl

 

ttif.company locaties

Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Hengelo, Lelystad, Nieuwegein, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zaandam

 


Well Employment

Ans van der Welle
Oudegein 7
3432 NC Nieuwegein
Tel: 06- 46.62.60.44
Fax: 030 - 63.083.18

Internet: www.well-employment.nl
Email: ansvanderwelle@well-employment.nl

Well Employment begeleidt u bij het vinden van nieuw en passend werk.
Wij maken samen met u een Reïntegratieplan wat helemaal bij u past. Uw wensen, maar met name uw kwaliteiten en vaardigheden, zullen belangrijke elementen zijn in het plan.

Waarom ons bureau?

• Omdat wij een kleinschalig bureau zijn met
   persoonlijke aanpak
• Omdat ieder mens uniek is
• Omdat ieder mens het meest gebaat is bij  
   individuele benadering
• Omdat men gegarandeerd met dezelfde
   begeleider te maken krijgt
• Omdat geldt ”afspraak is afspraak”
• Omdat wij jarenlange werkervaring hebben
• Omdat wij over een breed relatienetwerk
   beschikken


Well Employment heeft zich ontwikkeld in het begeleiden met mensen met een psychische problematiek. Praktische arbeidsmarktbenadering naast het begeleiden en het bieden van ruimte in het mentale verwerkingsproces maken dit tot een succesformule.

Het plaatsingspercentage heeft ons geleerd dat u bij ons op de goede plaats bent. Wij bieden maatwerk.

2Aline Carrière Management

Balt Peeters
Graadt van Roggenweg 328-334
3531 AH Utrecht
Tel: 030-2982212
Internet: www.2aline.nl
Email: info@2aline.nl

 

 

Specialiteit
 
Hoger opgeleide werkzoekenden begeleiding geven die afgestemd is op de behoeften van deze doelgroep. Dit alles met maar één doel: kandidaten weer zo snel mogelijk aan een passende baan helpen.
 
Werkwijze
 
2Aline Carrière Management beschikt over een ruime ervaring en expertise in het realiseren van nieuwe loopbaankansen voor afgestudeerde Hbo’ers en Academici in alle sectoren. Daarnaast beschikt 2Aline Carrière Management over een samenwerkingsverband met diverse werving en selectiebureaus waardoor kandidaten posities aangeboden kunnen worden die nog niet op de reguliere arbeidsmarkt verschenen zijn.
 
In onze loopbaantrajecten wordt u begeleid door deskundige loopbaan coaches met een ruime ervaring en kennis van de huidige arbeidsmarkt. Onze begeleiders hebben zowel ervaring in coaching als in werving en selectie van hoger opgeleiden. 
 
Resultaten
 

Onze doelgerichte trajecten hebben geleid tot tevredenheid bij alle betrokkenen. Zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek een hoge waardering voor onze dienstverlening, van zowel kandidaten als opdrachtgevers, respectievelijk 7.9 en 8 (Bron: Keuzegids Blik Op Werk). Tevens vind 75% van alle kandidaten binnen de afgesproken termijn een nieuwe passende baan.

Vestigingen

2Aline Carrière Management heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden en Eindhoven.


amego

rein koopman
Bij u thuis of op locatie.
3511 CA Utrecht
Tel: 0728-503278
Fax: 0847-537545

Internet: www.amego.nl
Email: iro-info@amego.nl

Amego biedt maatwerkbegeleiding. Onze manier van werken wordt gekenmerkt door een resultaat gerichte aanpak, humor en een nuchtere kijk op de werkelijkheid.

Amego:

  • binnen een week een vrijblijvend oriënterend gesprek, binnen 10 dagen een plan van aanpak;
  • is erkend door het UWV;
  • is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers;
  • heeft ervaring met het inpassen van externe opleidingen en trainingen binnen IRO-trajecten;
  • stopt geen standaardtrainingen in uw IRO-traject, elk traject is daadwerkelijk een maatwerktraject en daarmee uniek;
  • geeft u de zekerheid van een vaste coach/ adviseur tijdens uw IRO-traject. U heeft maar met één persoon te maken: uw vaste coach en adviseur;
  • werkt samen met uiteenlopende cliënten, of u nu op academisch niveau een loopbaan ambieert of gewoon aan het werk wil, wij helpen u graag!

Amego werkt in de provincies: Noord-Holland, Friesland, Utrecht, Groningen, Drenthe en Flevoland.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Meer informatie kunt u aanvragen op:
 
Onze site: www.amego.nl
 
Via mail: amego@amego.nl
 
Via telefoonnummer: 072 - 850 32 78
 

Of bel direct met een adviseur/ coach:
 
06 - 20 30 08 73  (NO Nederland)
 
06 - 16 79 64 56  (NW Nederland)


Bridge to Perfection & Advias

Dhr. R. Arnoldus
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
Tel: 030 - 2919963
Fax: 030 - 2919998

Internet: www.btpadviasgroep.nl
Email: info@btpadviasgroep.nl

Bridge to Perfection & Advias Groep houdt zich bezig met reïntegratie, training, advies, coaching en outplacement waarbij de intermenselijke factor voorop staat.
Wij maken gebruik van de 4 V’s, te weten;

 

V-isie
V-ariatie
V-oldoening
V-erantwoording

 

Bridge to Perfection & Advias Groep staat voor de inter-menselijke factor.
Bent u op zoek naar persoonlijke en deskundige begeleiding bij het vinden van een passende functie of passend werk?
U wilt zelf kiezen waar en bij wie u dat doet kies dan voor Bridge to Perfection & Advias Groep.

 

Bridge to Perfection & Advias Groep biedt u de gelegenheid om samen met een ervaren begeleider/coach/adviseur uw eigen plannen te realiseren. Om welke reden u uit het arbeidsproces bent geraakt is niet belangrijk, wel willen wij u graag helpen om zo snel mogelijk weer deel uit te maken van het arbeidsproces. Wij houden rekening met uw wensen en kwaliteiten, deze vormen altijd het startpunt van uw traject.

 

"Wat kunt u van Bridge to Perfection & Advias Groep verwachten?”
Kiest u voor ons, dan  bespreken wij met u tijdens ons eerste gesprek met een van onze adviseurs hoe u uw traject op maat kunt samenstellen. Samen met de adviseur stelt u vervolgens een plaatsingsplan op dat binnen 35 kalenderdagen aan UWV wordt voorgelegd.
UWV neemt  uiteindelijk de beslissing over het voorgestelde plan. Zodra UWV akkoord gaat, gaat u met uw adviseur aan de slag. Uw adviseur coacht, begeleid, en bemiddelt voor u. U zoekt samen met uw adviseur actief naar werk. Of dit nu bij een werkgever is of een door u op te starten zelfstandige onderneming. Na plaatsing houdt de adviseur nog een jaar lang contact met u om te bespreken hoe het werk/zelfstandige onderneming bevalt en wat eventueel verbeterd kan worden.


Bureau Arbeid

Dick Kramer
Oudenoord 115
3513 EM Utrecht
Tel: 030-2398001
Fax: 030-2398003

Internet: www.bureauarbeid.nl
Email: info@bureauarbeid.nl

BUREAU ARBEID
Reïntegratiebedrijf voor mensen met een auditieve of communicatieve beperking

Mensen met hoor-, spraak- of taalproblemen of autisme kunnen en willen ook graag werken, net als iedereen. Werk vinden is voor hen echter moeilijk. Als zij een arbeidsplaats hebben gevonden, worden zij op het werk nogal eens geconfronteerd met communicatieproblemen.
Bureau Arbeid helpt mensen met een auditieve of communicatieve beperking bij het vinden én behouden van passend werk.
Ook ondersteunt Bureau Arbeid werkgevers die mensen met een auditieve of communicatieve beperking in dienst hebben door middel van advies en voorlichting.

VOOR WIE WERKT BUREAU ARBEID?

Bureau Arbeid ondersteunt
· doven
· slechthorenden
· mensen met spraak- en/of taalproblemen
· mensen met een autistische beperking

De begeleiders van Bureau Arbeid hebben kennis over deze groepen, beheersen de gebaren en kennen de mogelijkheden en moeilijkheden van deze groep mensen op de arbeidsmarkt.

Compact Reintegratie

Op locatie of bij u thuis
3515 GB Utrecht
Tel: 058-2801970
Fax: 058-2884411

Internet: www.compact-reintegratie.nl
Email: info@compact-reintegratie.nl

COMPACT REINTEGRATIE BV

Onze aanpak werkt. Werk door onze aanpak!

 

Regelmatig komt het voor dat op één vacature wel honderden reacties volgen. De kans dat u op gesprek mag komen en de baan krijgt is dan ook beperkt.

 

Uw kansen;

Compact Reïntegratie vergroot uw mogelijkheden. Uit onderzoek is gebleken dat van de beschikbare vacatures er 20% in de kranten of op internet staan. Voor de resterende 80% wordt - nog - geen reclame gemaakt. Onze focus ligt meer op de 80%. In de praktijk ervaren wij regelmatig dat juist daar uw kansen liggen!

 

Onze aanpak;

Op basis van onze jarenlange reïntegratie-ervaring is er sprake van een groot werkgeversnetwerk. Door deze intensieve samenwerking ontvangen wij van ruim 500 bedrijven de meest geschikte vacatures. Door deze werkwijze ontstaat regelmatig - tussen de werkgever en werkzoekende- een "match". Cijfers tonen aan dat 80% van onze clienten binnen 1 jaar weer aan het werk zijn.

 

Kortom;

Door ons komt u wel in contact met diverse werkgevers. Geen schriftelijke afwijzingen meer maar direct contact met uw nieuwe werkgever.

 

Graag informeren wij u naar uw mogelijkheden en verzorgen uw aanvraag bij het UWV.

 

 


CompanyStart

Paul Tonino
3500 00 
Tel: 0344-643900
Fax: 0344-641018

Internet: www.companystart.nl
Email: info@companystart.nl

CompanyStart is de specialist in midden Nederland en de Betuwe voor de startende ondernemer. Wij helpen u niet alleen een succesvolle bedrijsstart te maken maar zorgen d.m.v. coaching dat uw ondernemerscapaciteiten optimaal worden ontwikkelt. CompanyStart zorgt samen met u voor het opstellen van een realistisch businessplan, waarin ook het financiele en marketing & sales gedeelte volledig uitgewerkt worden.

Ook voor IRO trajecten is CompanyStart de partner waarmee u verder komt. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn voor CompanyStart de basis waarop gewerkt wordt.

CompanyStart is dichterbij dan u denkt. Wij komen graag naar u toe!

Epheon Reïntegratie

Mevr. K. Broere
Groenmarktstraat 39
3521 AV Utrecht
Tel: 0800-235374366
Internet: www.epheon.nl
Email: info@epheon.nl

 

U bent uniek!Daarom is bij Epheon ook geen enkel reïntegratietraject hetzelfde. Wij bieden geen standaardproducten en –trajecten aan, maar stellen ú centraal. Dát is ons specialisme.Wij bieden u begeleiding op basis van tweebelangrijke uitgangspunten:


Ø       Wederzijds respect, vertrouwen en betrokkenheid. Dit vormt voor ons de kern voor succesvolle reïntegratie.


Ø       Brede expertise op het gebied van mens & arbeid en personeel & organisatie. Ieder mens is anders, elke weg naar werk dus ook. Of u nu hoog of laag bent opgeleid, arbeidsgehandicapt bent of een WW-uitkering heeft, Epheon biedt u een unieke aanpak in uw zoektocht naar werk: individueel, persoonlijk en specialistisch.

 


Wat kunt u van ons verwachten?


Bij Epheon:


Ø       staat u centraal;


Ø       krijgt u 100% individuele begeleiding, coaching en advies (geen groepsbijeenkomsten);


Ø       begeleiden wij u in uw directe woonomgeving of zelfs bij u thuis (geen grote reisafstanden);


Ø       behoort (bij) scholing tot de mogelijkheden;


Ø       wonen en werken de medewerkers bij u in de regio en kennen dus de arbeidsmarkt.


Ø       bieden wij u meer dan vacatures, namelijk directe ingangen bij werkgevers via ons netwerk.

Bel gratis naar 0800-235374366 voor een vrijblijvende afspraak of een informatiepakket naar


FOCUS

Renée Brevet
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht
Tel: 030-2337000
Fax: 030-2337009

Internet: www.focusnederland.nl
Email: Utrecht@focusnederland.nl

Begeleiding vanuit ervaring
FOCUS is als loopbaanadvies- en outplacementbureau al sinds 1988 actief.
In onze IRO-trajecten maken we gebruik van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan met het ondersteunen van mensen bij het vinden van passend en duurzaam werk. FOCUS wordt door cliënten en opdrachtgevers gekenmerkt als deskundig, persoonlijk en informeel.

Altijd op maat
Of u zich ook thuis voelt bij FOCUS kunt u in een vrijblijvend oriënterend gesprek, het beste zelf vaststellen.
De begeleiding bij FOCUS is individueel, maar u kunt ook deelnemen aan groepsactiviteiten Ieder traject wordt op maat ingevuld, door uzelf, samen met uw vaste adviseur.
We selecteren niet op opleidingsniveau, maar onze ervaring is dat met name cliënten met een MBO+, HBO of Academische opleidingsachtergrond voor ons kiezen.
Onze netwerken en begeleidingsvormen sluiten daar dan ook prima op aan.

Samengevat
· Een vrijblijvend oriënterend gesprek
· Individuele begeleiding
· Veel ervaring en een relevant netwerk op MBO+, HBO en academisch niveau

Afspraak maken
Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? We nodigen u heel graag uit om contact op te nemen met het FOCUS-regiokantoor bij u in de buurt.

FourstaR

Wilma Schutten
Atoomweg 63 - unit 2
3542 AA Utrecht
Tel: 030-8505450
Fax: 030-8505455

Internet: www.fourstar.nl
Email: info@fourstar.nl

FourstaR is een landelijk operend bedrijf gericht op het begeleiden van mensen naar werk of participatie. FourstaR werkt vanuit de missie ‘mensen beter maken door werk’. Hiertoe richt FourstaR zich op innoverende, resultaatgerichte oplossingen voor de re-integratiebranche, waaronder methodiek- en productontwikkeling. Een integrale aanpak van multi-problematiek door professionele ondersteuning van opdrachtgevers, klanten en ketenpartners zijn hierbij onze speerpunten.
De diversiteit aan diensten betekent dat FourstaR een aantal gespecialiseerde ondernemingen heeft. Deze zijn actief op het gebied van re-integratie, zorg, inburgering, advies, sociaal uitzenden of detacheren. Deze bundeling van krachten geeft de FourstaR Groep een unieke slagvaardigheid, creativiteit, snelheid van handelen en een complete dienstverlening voor haar opdrachtgevers, ongeacht de doelgroep. Tot de opdrachtgevers behoren gemeenten, uitvoerings- en zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen en particuliere werkgevers.
Re-integratie beschouwen wij als ‘werken met mensen door mensen’. In onze visie heeft iedereen talent, de vraag is alleen waarvoor. Die visie vertalen we in een basishouding, waarin we naar mensen kijken, naar ze luisteren, met ze praten en vervolgens met ze op zoek gaan naar een passende werkplek. FourstaR gaat ervan uit dat iedereen op enige manier kan deelnemen aan het arbeidsproces.
Onze programma’s zijn er op gericht het beste van mensen naar boven te halen. Dat doen we via een één-op-één-benadering met onze re-integratiecoaches, ondersteund door een team van specialisten.
Via onze ATC’s is FourstaR in staat talenten en mogelijkheden van cliënten in kaart te brengen en te vertalen naar haalbare arbeidsmarktstrategieën.


Holla Consult & Reïntegratie

Mw. A.C. Holla
Hondsrug 705
3524 BZ Utrecht
Tel: 030-6381700
Fax: 030-6386336

Internet: www.hollaconsult.nl
Email: info@hollaconsult.nl

Holla Consult & Reïntegratie maakt met veel deskundigheid en enthousiasme werk van uw reïntegratie. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Holla Consult & Reïntegratie staat onder leiding van Jos Holla, die al vele jaren werkzaam is als Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige en gecertificeerd loopbaanadviseur.

Ons bureau heeft ruime ervaring in het vaststellen en begeleiden van reïntegratietrajecten. Wij zijn zeer succesvol in het coachen van ontslagwerklozen en arbeidsgehandicapte werknemers naar een optimale werksituatie. Onze open en eerlijke communicatie en praktische aanpak blijkt heel effectief.

Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en geven advies over het te volgen traject en eventuele training(en). Naast de begeleiding onderhouden wij het contact met de werkgever of de uitkeringsinstantie over de voortgang.

Naast reïntegratie verzorgen wij eveneens capaciteitenonderzoeken, trainingen Persoonlijke Effectiviteit en sollicitatietrainingen.


IMK

Patrick van Dielen
op locatie
3511 ED Utrecht
Tel: 088-999 00 00
Internet: www.imk.nl
Email: info@imk.nl

Ondernemer worden? Wij helpen u graag op weg!


Wie arbeidsongeschikt en/of werkloos is, heeft recht op hulp bij re-integratie. Met een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) kunt u zelf kiezen door welk re-integratiebedrijf u daarbij geholpen wilt worden. Ook als u kiest voor zelfstandig ondernemerschap. U kunt dus zelf voor IMK kiezen.

IMK is specialist op het gebied van re-integratie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij leveren maatwerk op basis van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van het MKB. En met resultaat!

Neem telefonisch contact met ons op (088-999 00 00) of bezoek onze website (www.imk.nl) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij u in de buurt.


InterLuceo

R.O. Broeks
Javastraat
3531 PN Utrecht
Tel: 026 - 36 20 200
Internet: www.interluceo.nl
Email: info@interluceo.nl

Klanttevredenheidsonderzoek 2007 door het UWV:

Klanttevredenheidsonderzoek 2007 door het UWV: ons rapportcijfer 8,5!
Voor meer informatie over het onderzoek kunt u kijken op
www.blikopwerk.nl

Solliciteren wordt al gauw ervaren als een last. Solliciteren kost tijd en energie en de kans dat u wordt aangenomen is niet heel groot.

Maar draai het nu eens om: zou solliciteren ook energie op kunnen leveren? Jazeker. Dan moet er wel wat veranderen aan uw manier van werken. U moet onderscheidend vermogen ontwikkelen waardoor u weer zichtbaar wordt, voor uzelf en werkgevers. U moet zichzelf niet meer proberen te verkopen want dat kunt u toch niet. Vanaf nu gaat u aansluiten op het (behoefte)proces van de werkgever. Uw uitgangspunt wordt het oplossen van zijn probleem. Daarmee lost u vanzelf uw probleem op.

U moet, u moet, u moet... Tja, wij zijn meer mentor dan coach. Want u maakt slechts tijdelijk van ons gebruik. Wij hebben de ervaring en vertellen u de weg.

Ons uitgangspunt daarbij: u bent goed zoals u bent, dus hoeft u daar niets aan te veranderen. U moet (daar is-ie weer) het nog wel even aan de wereld vertellen.

InterLuceo is gespecialiseerd in IRO’s voor mensen vanaf circa 35 jaar, met een WW, WAO, WIA, Wajong of WWB-uitkering. Daarbij zijn inmiddels 12 mensen als zelfstandig ondernemer gestart met hulp van ons bureau.

Wij hebben re-integratieconsulenten in Utrecht, Bunnik, Amersfoort, Soest, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rijen (Breda), Tilburg, Nijmegen, Wijchen, Wageningen, Arnhem, Velp, Apeldoorn en Lochem.

Voor contact of informatie:  http://www.interluceo.nl


Kunstenaars&CO

Petra van Velzen
gevestigd in Amsterdam
3515 GB Utrecht
Tel: 0900 – 5352599
Fax: (10 ct per minuut)

Internet: www.kunstenaarsenco.nl
Email: iro@kunstenaarsenco.nl

 

Re-integratie voor kunstenaars en professionals uit de culturele sector

 

Kunstenaars&CO begeleidt kunstenaars bij het opbouwen en onderhouden van een professionele beroepspraktijk. Of helpt zoeken naar betaald werk dat te combineren is met het kunstenaarschap. Voor kunstenaars uit alle disciplines en professionals uit de culturele sector biedt Kunstenaars&CO re-integratietrajecten aan.


Voor wie?
Iedere kunstenaar of professional uit de culturele sector die langer dan zes maanden een WW- of WIA-uitkering ontvangt, kan na overleg met het UWV, ervoor kiezen een IRO met Kunstenaars&CO af te sluiten.


Wat kunnen we voor u betekenen?
Kunstenaars&CO is niet alleen door het UWV aangemerkt als goedgekeurd re-integratiebedrijf, maar heeft ook veel kennis van de kunstsector en de beroepspraktijk van kunstenaars. En veel ervaring in ondernemen en persoonlijke effectiviteit voor en door kunstenaars. Wij werken zonder wachttijden en u krijgt een vaste contactpersoon. Met Kunstenaars&CO beschikt u over toegang tot een groot netwerk in de kunst- en cultuursector.


Stappenplan
Het re-integratieplan begint met een intakegesprek met een coach van Kunstenaars&CO. In dit gesprek komen uw achtergrond, situatie en toekomstplannen aan bod. Als u ervoor kiest om met Kunstenaars&CO in zee te gaan, maakt u samen met uw coach een re-integratieplan. In dit plan staat stapsgewijs de aanpak naar economische zelfstandigheid.

 

Nadat het UWV het plan heeft goedgekeurd, vergoeden zij de kosten van de begeleiding. Een re-integratieplan bij Kunstenaars&CO bestaat meestal uit loopbaanoriëntatie, coaching en begeleiding. Een aantal onderdelen kunnen ook in groepsverband gevolgd worden.


Wat doet Kunstenaars&CO nog meer? 

Kunstenaars&CO ondersteunt kunstenaars bij het verwerven van een zelfstandig inkomen uit hun werk als kunstenaar. Daarvoor heeft Kunstenaars&CO een breed scala van producten en diensten in huis die kunstenaars en medewerkers uit de culturele sector kunnen gebruiken bij hun verdere professionalisering. Zie www.kunstenaarsenco.nl

 

Wilt u een afspraak?

Bel met de Kunstenaarslijn: 0900 535 25 99 (10 cent/m) of stuur een e-mail met uw persoonsgegevens naar iro@kunstenaarsenco.nl.

Kijk ook op onze website:
http://www.kunstenaarsenco.nl


Lengersdorf BV

Ursula Lengersdorf / Gerdien Horstman
Papendorpseweg 53-59
3528 BJ UTRECHT
Tel: +31 (0) 20 617 56 04
Mob: 06-53844050
Internet: http://www.lengersdorf.nl
Email: info@lengersdorf.nl

Onze specialisatie:
Tweede spoor re-integratie; Outplacement; Loopbaanbegeleiding; Beroepskeuze; arbeidshandicap; WIA, detachering;verzuimbegeleiding.


Wij zijn een re-integratie en outplacement bureau gespecialiseerd in individuele begeleiding en maatwerk. Wij werken landelijk vanuit meer dan 20 kantoren in Nederland en zijn dus altijd dicht bij u in de buurt. Kijk voor meer vestigingen op onze website.

Onze coaches zijn mensen die ervaring en kennis hebben in het verzuim vak en medewerkers die uitgevallen zijn door ziekte op een persoonlijke en professionele manier begeleiden naar hun volgende stap in hun loopbaan. Werk dat past bij de mogelijkheden van de werknemer en waarin hij of zij weer jaren verder kan met een gezonde toekomst.

In onze werkwijze onderscheiden wij ons door onze kennis en ervaring in spoor 2 wetgeving. Wij adviseren de werkgever in de complexe wetgeving van spoor 2 en het Poortwachterproces en adviseren over de financiële risico’s.

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd sinds 2007.

We hebben een actieve en stimulerende rol bij het zoeken naar ander werk. Iedere medewerker krijgt een individuele coach en jobhunter. Wij zetten ons netwerk in en onze jobhunters zoeken actief mee in de bestaande bronnen. Daarnaast doet de coach samen met de jobhunter acties gericht op de verborgen vacatures en openen zij deuren bij andere werkgevers. Wij begeleiden werkgever en werknemer bij proefplaatsing en detacheringsafspraken. Tenslotte zorgen wij voor een compleet re-integratiedossier voor de werkgever conform de eisen van UWV.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020-6175604, voor een (gratis) kennismakingsgesprek bij u of ons op kantoor.


Nijhof + Rotering

Gerard Rotering NOLOC
Noorderlicht 20
3454 SH De Meern
Tel: 030 6666715
Fax: 030 6666865

Internet: www.nplusr.nl
Email: gerard@nplusr.nl

Nijhof + Rotering

Training, coaching, loopbaanadvies en supervisie

Een goed CV maken of een pakkende brief schrijven kunnen veel mensen leren. Toch is het geen garantie voor succes op de sollicitatiemarkt. Wat dan wel?
Het vinden van passend werk gaat gepaard met meer vragen dan over een brief of een CV:
* Wat is op dit moment voor mij passend werk ?
* Waar ben ik echt goed is ?
* Wat zijn mijn belangrijkste drijfveren ?
* Wat zijn mijn belemmeringen ?
* Hoe leg ik contact met potentiële werk- en opdrachtgevers ?
* Waarmee onderscheid ik me ?
* Hoe breng ik mij en mijn verhaal ’t best voor het voetlicht ?
* Netwerken ?

Elke werkzoekende met een IRO heeft een of meer van bovenstaande vragen. Na een intakegesprek wordt samen met u een plan gemaakt wat toegesneden is op uw persoonlijke aandachtspunten bij het vinden van passend werk.
Kijk op onze site en bel voor een afspraak om er achter te komen of onze begeleiding bij uw wensen aansluit.

OnderneemWijzer BV

Wim van Zeggelaar
P. Saenredamstraat 4
3583 TC Utrecht
Tel: 030 2543652
Fax: 030 2543648

Internet: www.onderneemwijzer.nl
Email: info@onderneemwijzer.nl

Zelfstandig ondernemen, voor jezelf beginnen, freelancen. Voor veel mensen een droom voor sommigen de enige manier om terug te keren in het arbeidsproces. Onderneemwijzer helpt mensen die vanuit een uitkeringssituatie weer aan de slag willen als zelfstandig ondernemer. Dit kan zijn fulltime of parttime eventueel in combinatie met een (parttime)dienstverband.
OnderneemWijzer biedt individuele adviesgesprekken en daarnaast trainingen in groepjes van 4 mede-starters onder leiding van een gespecialiseerde trainer. Daarnaast werken wij mee als er een scholingsvraag in het kader van het (nieuwe) beroep is. Kortom, maatwerk zoals het bedoeld is.

Paramedicum GezondheidsManagement

Dhr. J.L.M. van Gestel
Bekkerstraat 118
3572 SL UTRECHT
Tel: 030-2762016
Fax: 030-2713604

Internet: www.paramedicum.nl
Email: info@paramedicum.nl

Heeft u een WAO-uitkering? En zoekt u een baan? Heeft u gezondheidsproblemen die werken of reintegreren bemoeilijken? Maak er werk van met Paramedicum GezondheidsManagement afd. Reïntegratie! Met een individuele reïntegratieovereenkomst (IRO) bepaalt u zelf uw weg naar werk. Wij helpen u daarbij. Hoe werkt het? Mogelijk heeft u zelf al goede ideeën over hoe u werk zou kunnen vinden. Misschien nog niet. In beide gevallen gaan we met u om tafel om samen een plan voor u te maken. In uw plan beschrijven we de stappen die u wilt gaan zetten op weg naar een geschikte baan. In het plan beschrijven we ook wat daarvoor nodig is. Na goedkeuring van uw plan door UWV, betaalt UWV de kosten die gemaakt moeten worden om het plan uit te voeren. Uiteraard helpen wij u bij de uitvoering van uw plan. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op telefoonnummer 030-2762016 en vraag naar Joop van Gestel. U kunt ook een e-mail sturen naar info@paramedicum.nl, dan nemen wij contact met u op. Kijk op onze website voor meer informatie over Paramedicum Reïntegratie.

Simone Nijboer Existentiële Coaching

Simone Nijboer
Bokkeduinen 4
3452 JN Vleuten
Tel: 030 271 26 69
Internet: www.simonenijboer.nl
Email: info@simonenijboer.nl

Simone Nijboer Existentiële Coaching

Voor wie?
Ik richt me in mijn praktijk met name op mensen die zich geblokkeerd voelen, omdat ze niet weten in welke richting ze hun loopbaan willen vervolgen.

Hoe?
Bij de begeleiding maak ik onder andere gebruik van creatieve coachingsmethodieken, die je op een bijzondere en speelse wijze weer in contact brengen met je dieper gelegen drijfveren, je talenten, je kracht en je vitaliteit.

Met welk resultaat?
Ik help je om de verworven inspiratie en inzichten om te zetten in tastbare resultaten, in de vorm van een duurzame terugkeer naar werk waar je hart ligt, en waar je energie van krijgt.

Mijn manier van werken is:

*kleinschalig
*warm, persoonlijk en met veel aandacht voor elk individu
*creatief en humorvol

Een eerste oriënterend gesprek is gratis. Bel me gerust als je vragen hebt!

Kijk op mijn website voor meer informatie over mijn aanpak. Ook kun je je abonneren op mijn digitale nieuwsbrief.


USG Restart

Willem Hulst
Euclideslaan 253
3584 BV Utrecht
Tel: +31 (0) 30 293 90 40
Internet: http://www.usgrestart.nl
Email: info@usgrestart.nl

Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Je functioneert het beste in een werkomgeving die bij je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin je overweg kunt met je collega’s. USG Restart helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Professionele begeleiding, van de eerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer van de toekomstige werkgever. Heb je concrete ideeën over jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Jouw persoonlijke mobiliteitscoach van USG Restart helpt je daarbij. Je krijgt advies bij het opstellen van een trajectplan en je wordt goed voorbereid op sollicitatiegesprekken.


Via Trias loopbaancoaching en re-integratie

E. van Drie
Zonstraat 85
3581 MR Utrecht
Tel: 030 - 6586530
Internet: www.viatrias.nl
Email: info@viatrias.nl

Werken met plezier en doen waar u goed in bent? Via Trias heeft veel ervaring in re-integratie en loopbaancoaching. Sinds 2002 worden door Via Trias PRB's en IRO's uitgevoerd. Via Trias is gespecialiseerd in mensen met een hoger werk- en denkniveau, in beelddenkers, mensen die vanuit een uitkering komen en in HSP-ers.
U krijgt individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Uw coach is gekwalificeerd, ervaren en lid van NOLOC en CLC.
In de coaching wordt er onder andere gewerkt met creatieve middelen. U hoeft helemaal niet creatief te zijn, maar deze vorm van coaching werkt bijvoorbeeld goed als u veel in uw hoofd zit, of als u beter met beelden dan met woorden overweg kunt.
Via Trias schrijft na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en belemmeringen de IRO-aanvraag voor u. Het IRO-traject wordt op maat gemaakt.
Met Via Trias komt u van raadsel tot resultaat. Het orienterend gesprek is gratis. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe Via Trias u verder helpt.

Werk voor Morgen

Peter Driehuis
vestiging in Almere
3511 ED Utrecht
Tel: 036-5300100
Fax: 036-5300110

Internet: www.werkvoormorgen.nl
Email: info@werkvoormorgen.nl

* Sta je 6 maanden of langer ingeschreven bij het UWV?
* Heb je een WW, WAO, WIA of REA uitkering?
* Zit je langdurig in de ziektewet?
* Kom je in aanmerking voor outplacement?

WERK VOOR MORGEN IS SUCCESVOL IN HET BEGELEIDEN NAAR WERK

Bij ons kun je werkend leren en lerend werken
Wil je maatwerk en flexibiliteit op weg naar werk? Wij bieden je persoonlijke begeleiding in ons JobCenter en opleidingen voor elk niveau.

Wat houdt het in?
Na het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan krijg je training in de meest gebruikte computerprogramma’s, daarna pas je deze vaardigheden toe in een administratieve functie in ons simulatiebedrijf. Zo voldoe je straks aan de eisen uit de advertenties: werkervaring en goede computervaardigheden. Ook leer je professioneel om te gaan met bedrijfsbelangen. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en (het voorbereiden van) sollicitaties.

Aanmelding
Je kunt je dagelijks tussen 9.00 en 16.00 telefonisch aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Xynthesis

Jos Maas
3521 AV Utrecht
Tel: 071 5422601
Fax: 071 5422602

Internet: www.xynthesis.nl
Email: welcome@xynthesis.nl

Als u voor Xynthesis kiest, kiest u voor een persoonlijke benadering. Uw traject wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Wij kijken goed naar uw specifieke knelpunten.

Klanten waarderen ons op een 8,1
Bron: keurmerk Blik op Werk

Onze missie is simpel: de juiste persoon duurzaam en energiek op de juiste plaats in het arbeidsproces terugbrengen. Wij kunnen u ondersteunen bij het vinden van uw kracht en kwaliteiten, het herwinnen van zelfvertrouwen en het leren drempels te nemen. De kans op het vinden van duurzaam werk wordt zo sterk vergroot
Wij zijn deskundig op het gebied van
· Loopbaanbegeleiding
· Coaching on the job
· Outplacement
· Reïntegratie
· Vitalisering en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn vooral gespecialiseerd in diensten voor MBO/HBO/WO.


Wij zijn lid van een netwerk van werving en selectie bureaus. Deze bureaus werken voor duizenden bedrijven in alle branches voor het plaatsen van mensen in functies op MBO tot WO niveau.


Kijk naar de presentaties van onze coaches op onze site.

Nevenvestiging in Lexmond, Utrecht en Hilversum

 


Barkconsult

Wouter Fontein
Hoofdstraat 181
3971 KL DRIEBERGEN
Tel: 0343511484
Fax: 0343511613

Internet: www.barkconsult.nl
Email: info@barkconsult.nl

Onze missie:
Is een inspirerende baan die aansluit bij uw kwaliteiten en vaardigheden voor u één van de bakens van welbevinden in het leven?

Wat ons betreft hoeft u met minder geen genoegen te nemen.
Wanneer uw kwaliteiten onderbelicht blijven, uw loopbaanontwikkeling stagneert, uw inspiratie met de noorderzon is vertrokken en u zich afvraagt of er andere functies bestaan waarin u beter past, of wanneer u weer op een passende functie aan de slag wenst te gaan... dan heet Barkconsult u graag welkom.

Profiel:
Barkconsult zoekt nieuwe vaarwegen en thuishavens en gaat daarbij enige deining niet uit de weg. Bark staat voor: bewustwording, assertiviteit, realisme, koersbepalend. Naar onze mening dé ingrediënten voor een passende “fit” tussen uw welbevinden en uw loopbaan.

Specialisaties:
• Beroepskeuze
• Loopbaan coaching
• Reïntegratie
• Outplacement
• Herstelbegeleiding

Hoofdkantoor : Driebergen
Telefoon         : 0343511484
Bijkantoor      : Delft
Telefoon         : 015-2682597Tendum

Hankie Schaffers
De Warande 21
3972 XV Driebergen
Tel: 06-55396990
Internet: www.tendumwerkadvies.nl
Email: info@tendumwerkadvies.nl

TENDUM
Tendum, vrij naar ‘Tandem’:
twee nauw samenwerkende personen

Tendum biedt daadwerkelijk ondersteuning: samenwerken naar werk dat bij je past!

Wij begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat je duidelijk op koers zit, gericht op de baan waarin je tot je recht komt en die voldoening geeft.

Als adviseurs hebben wij jarenlange ervaring in het begeleiden en reïntegreren van mensen. Wij werken vanuit oprechte betrokkenheid. Kenmerkend voor onze aanpak zijn persoonlijke aandacht en werken naar duurzaam resultaat, oftewel: een baan die bij je past!

•Reïntegratiebegeleiding werknemers en werkzoekenden(WW en WAO)
•Loopbaanadvies en coaching
•Actieve bemiddeling en jobhunting
•Sectoren: Zorg en Welzijn

Tendum is een klein adviesbureau. Lid van NOLOC, beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs (kwaliteitskring Utrecht).
Werkgebied
regio Midden-Nederland, met centraal daarin de stad Utrecht en omstreken.
“Iedere reis begint met de eerste stap” (vrij naar Confusius)
Je kunt de eerste stap zetten door contact met ons op te nemen. Bel of mail ons!


Buro voor Loopbaancoaching

Marga Strubbe
Zaagmolenlaan 4
3447 GS Woerden
Tel: 0348-467550
Fax: 0348-467738

Internet: www.buroloopbaancoaching.nl
Email: info@buroloopbaancoaching.nl

Als u ervoor kiest om uw re-integratie door Buro voor Loopbaancoaching te laten begeleiden, kunt u o.a. het volgende verwachten:

 

·                Een persoonlijk, op maat gemaakt trajectplan

·                Intensieve en individuele begeleiding

·                Eén vaste coach en aanspreekpunt

·                Een planmatige en doelgerichte aanpak

·                Indien gewenst werkt u aan een Loopbaanprofiel

·                U kunt een Beroepskeuze test maken

·                U krijgt goede tips en adviezen voor uw sollicitatiebrieven en CV

·                Actieve coaching op sollicitatievaardigheden en presentatietechnieken

·                Coaching op persoonlijke belemmeringen en valkuilen

·                Drie maanden "nazorg" na het vinden van een baan 

 

Buro voor Loopbaancoaching beschikt over een groot zakelijk netwerk en expertise in verschillende branches. De aanpak is transparant, vakkundig en doelgericht.

Bel gerust voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Tip: Regelmatig organiseren wij de Workshop Werkloosheid & Solliciteren. Tijdens deze workshop kunt u kennismaken met onze manier van werken en krijgt u alvast een hoop bruikbare tips! Kijk voor meer informatie op onze website.

 

 


Happy Career

Yvette Crijns
Bijlander 11
3448 KD Woerden
Tel: 0348 78 54 77
Internet: www.happycareer.nl
Email: info@happycareer.nl

Dromen...Kiezen...Doen!
Dromen om erachter te komen wat je graag wilt, kiezen om vooruit te komen, doen ...beginnen en vanuit kleine stappen grote sprongen maken naar je ideale leven.

"Ik wil wat anders, maar weet niet wat en waar te beginnen", wordt met regelmaat gezegd. Via een iro-traject krijg je de kans om je dromen en ambities inzichtelijk te maken en ze vervolgens te verwezenlijken.

Waar vind je een ervaren w&s consultant met erkend diploma als loopbaanadviseur! (Noloc registratie)?

Happy Career is een buro voor loopbaanadvies, werving en selectie en reïntegratie, opgericht door Yvette Crijns.Zij heeft meer dan twintig jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling! Naast haar werk heeft ze opleidingen gedaan op het gebied van hrm/psychologie en is ze gediplomeerd Loopbaanadviseur (BGL).

 

Waarom Happy Career?

Happy Career helpt je via een praktische manier te netwerken. Zij maakt op maat met jou een concreet netwerkplan. Met een realistisch doel voor ogen maar niet zonder je dromen te vergeten.

 

Wil je meer informatie, neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak bij jouw in de regio!

 

 


DaCapo Advies & Training

Hans (J.H.B.) Koch
Driebergseweg 26
3708 JC Zeist
Tel: 030-6982080
Fax: 030-6910045

Internet: www.dacapo.nl
Email: info@dacapo.nl

Zonder werk, ziek geweest, arbeidsongeschikt en graag weer aan de slag?
DaCapo Advies & Training ontwikkelde een speciale formule: Villa DaCapo. Je gaat terug naar de kern, je eigen kern. DaCapo coaches coachen je naar een toekomst, gebaseerd op heldere, concrete beschrijvingen van jouw gedragstype en jouw motivatoren. We gaan diep, door een aantal diepgaande leerprocessen.

We gebruiken een simpele structuur, we noemen dat de Partituur. Je gaat eerst 8 dagen mee in een zeer intensieve, grensverleggende coaching, letterlijk grensverleggend!
Daarna wordt je door ons gecoacht op terugkomen in een werkomgeving, als werknemer of als zelfstandige. We richten ons op hoger opgeleiden. Omdat we een landelijk netwerk hebben garanderen we terugkomst na 6 maanden.

Het belangrijkste schuilt echter in jezelf. Beantwoord de vragen van onze DaCapo coaches maar alvast, voordat je belt voor een intake.

"wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik,waarom kan ik dit, hoe doe ik dat, wat stimuleert me?

Pluswerk Reïntegratie B.V.

Ruud van Zwieteren
Zusterplein 22b
3703 CB Zeist
Tel: 030-6911666
Fax: 030-6932944

Internet: www.pluswerk.com
Email: info@plus-werk.nl

Elk mens heeft zijn eigen persoonlijke behoeften, mogelijkheden en beperkingen. Dat betekent een keuzevrijheid voor u als het gaat om de meest geschikte manier van reïntegreren. Dat vraagt om nauwgezet maatwerk.

Een werkwijze die Pluswerk op het lijf geschreven is. De kracht van de Pluswerk aanpak zit namelijk juist in de methodiek van individuele trajectbegeleiding. De activiteiten die wij aanbieden, passen bij elk denkbaar vertrekpunt waar een cliënt kan starten met een traject naar werk.

Hoe intensief onze persoonlijke begeleiding zal zijn, is ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie en behoefte. Voor een succesvolle samenwerking met een goed resultaat dient er sprake te zijn van wederzijds vertrouwen. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en op maat gesneden benadering.

GRATIS EERSTE GESPREK

Onze trajectbegeleiders zullen graag een kennismakingsgesprek met u voeren, zodat u zich beter kan oriënteren. Het succes van uw traject begint bij de keuze voor het juiste reïntegratiebedrijf.


Quint Human Support

Cisca Lazet
1e Dorpsstraat 22
3701 HB Zeist
Tel: 030-6995313
Internet: www.quinths.nl
Email: info@quinths.nl

Quint Human Support werkt met name vanuit het gedachtegoed van NLP. Bij ons staan uw doelstellingen centraal en ondersteunen wij u bij het behalen van deze doelstelling. Quint Human Support heeft een uitgebreid netwerk in de omgeving en is goed op de hoogte van de huidige arbeidsmarkt.

 

Werkwijze:
In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt de basis gelegd voor een plan van aanpak. Deze bestaat uit een heldere en haalbare vraag en de stappen die u gaat nemen. Hierin wordt ook de basis voor het de iro aanvraag voor het UWV gelegd. Uw persoonlijke coach helpt u bij het formuleren van de vraag en de stappen.

Het traject wordt samengesteld op basis van persoonlijke wensen, doelstelling en behoeftes en kan onder meer bestaan uit de volgende modules:

* Coaching
* Training Sollicitatiegesprek
* Training CV en sollicitatie brief
* Training Netwerken
* Assertiviteitstraining
* Diverse testen
* Jobsearchen
* Op weg naar een eigen bedrijf

U bent van harte welkom