Dynamisch Duo (vestiging Weimarstraat, Molenstraat 15 is spreeklocatie)


* Zelfinzicht, openheid, enthousiasme

 

Dynamisch Duo staat voor een dynamische wisselwerking tussen coach en cliënt. Onze individuele coaching is gericht op zelfinzicht, enthousiasme, openheid en actie.

 

* Wanneer kiezen voor ons?

 

Wil je een persoonlijke benadering, en zoek je een coach die als geen ander zicht heeft op jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Kies dan voor Dynamisch Duo. Wij nemen je nooit aan het handje mee, maar zorgen dat je met onze begeleiding werk kan vinden dat écht bij je past. We willen dat je ogen gaan twinkelen als je denkt aan je toekomstige baan. Want dat is volgens ons de enige manier om gezond en gelukkig aan het werk te gaan. En te blijven!

 

De ervaring heeft geleerd dat onze werkwijze vooral goed aansluit bij mensen met MBO-niveau of hoger. Verder zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar zelfstandig ondernemerschap.

 

* Hoe gaan we te werk?

 

Je kan eerst bij ons langskomen voor een vrijblijvend intake gesprek. Als we met elkaar in zee gaan, starten we met een onderzoek naar je persoonlijke talenten en de doelstelling. Je leert deze goed te presenteren: je gaat staan voor wie je bent, wat je kan en wat je het liefste wilt. Hierna zorgen we dat je als netwerker en sollicitant resultaat kunt behalen. Zonodig zullen we je ook voordragen aan een werkgever binnen ons netwerk. Vaak is dat niet nodig. Want meestal vind je zelf je weg, inclusief een passende baan! Die waardevolle ervaring zal je in de rest van je loopbaan ook zeker van pas komen.