Kern Coaching en Training


'Kerncoaching' staat voor het vrijmaken van de kernpotentie, het authentieke zelf. Vanuit bezield enthousiasme begeleiden wij mensen in hun groei- en ontwikkelingproces, zodat de kracht van authenticiteit weer vrij komt. Alle belemmeringen hierbij vormen uitdagingen om het bewustzijn te vergroten.

Behalve reintegratie richting loondienst, begeleiden wij ook starters en freelancers, d.m.v. groepsbijeenkomsten, personal coaching, gerichte workshops en lidmaatschap van het Kern-netwerk.

In de zoektocht naar werk wordt zoveel mogelijk het 'hele zelf' betrokken. Niet alleen met verstand en gevoel wordt onderzocht wat echt bij u past, ook de verbeelding, intu├»tie en creativiteit worden hierbij ingeschakeld. Zo kunt u bij andere, diepere lagen van uzelf komen en de informatie die hierdoor beschikbaar wordt gebruiken bij het vinden van werk.

Kern Coaching en Training heeft als kernwoorden: maatwerk, persoonlijk en pragmatisch. Begeleiding is gericht op wat u wilt en wat bij u past. Onze ervaring is dat dit werkt!